Énis nyelem a gecimet nagyon szeretem , tegnap is a tenyerembe vertem és mindet kinyaltam , játszottam vele , kostolgattam . nyelni akarom megint írjatok levelet és beszélgesünk-
Akinek van kedve chatelni a témában írjon

Hmmm...nem rossz
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 12:57

MI a barátnőmmel szoktuk azt csinálni hogy orálnál a végén úgy csinálja hogy ne menjek el, de az anyag már ki jöjjön belőlem. És akkor le nyalja és csókolózni szoktunk. Ezt 2-3 szor meg is tudjuk ismételni mire rendesen el is megyek.
Másik az amikor máséval csókolózunk, más a szájába élvez vagy rá és azt nyalom le vagy csókolózom vele.
Másik az amikor máséval csókolózunk, más a szájába élvez vagy rá és azt nyalom le vagy csókolózom vele.
szeretem a számba verni a farkam imádom a gecit.de már nagyon vágyom máséra is
nagyon finom az biztos
Nagyon jó a friss geci, és a sajátodtól semmi bajod nem lesz-
Nekem is nehezen ment az első kóstolás, sőt élvezés után sokáig undorodtam tőle. Úgy szoktam rá hogy élvezés közben már az első két löket után kinyaltam a tenyeremből, a többi meg landolt valahol, most már nem gond tele lövöm a tenyerem és felnyalom az utolsó cseppig

Nekem is nehezen ment az első kóstolás, sőt élvezés után sokáig undorodtam tőle. Úgy szoktam rá hogy élvezés közben már az első két löket után kinyaltam a tenyeremből, a többi meg landolt valahol, most már nem gond tele lövöm a tenyerem és felnyalom az utolsó cseppig

Jo dolog De maset meg jobb Győrben szivesen nyelnem...Akar ha pár lenne az is jo lenne Ha eseteg vki belso uzit irjon
MI a barátnőmmel szoktuk azt csinálni hogy orálnál a végén úgy csinálja hogy ne menjek el, de az anyag már ki jöjjön belőlem. És akkor le nyalja és csókolózni szoktunk. Ezt 2-3 szor meg is tudjuk ismételni mire rendesen el is megyek.
en nagyon szeretem csak nem mindig tudom lenyelni mert élvezés utan elszáll a vágy ..mit csinaljak
?nagyon kivanom
?nagyon kivanom
Szerintem valamilyen szinten mar mindenki megkostolta a sajatjat kivancsisagbol, de napi szinten enni? ******************
(Moderálva: Fogalmazásmód!)
(Moderálva: Fogalmazásmód!)
engem izgat,ha saját gecimet lenyelem,bár az utóbbi időben olyan sok jön,ahogy nem győzöm lenyelni..
mmmm milyen videó volt?megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 03. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 03. hétfő 08:21
Törölt felhasználó (872380)

én néztem a videót.maszti közben.( bisex ) és mikor a fiu száját elöntötte a sperma akkor élveztem el én is..
és utána a kezemről nyaltam le a gecimet.....
mmm,meg nézném kamerán
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 31. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 31. péntek 08:05
Törölt felhasználó (1085602)

Tegnap gyerytapózban televertem a saját számat..
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p

En ugy szoktam csinalni, hogy izgatom/masszirozom a prosztratamat, es ami kibuggyan/csepeg/folyik cucc azt megkostolom. Vagy osszegyujtve egy ki poharba, vagy az ujjamrol lenyalva. Egyebkent meg ha mar elelveztem nincsen kelki erom ra. Akkor mar el megy a kedvem az egesztol. Egyebkent nem ertem hogy mit finnyaskodott az osszes nom, nincs rossz ize. Nem azt mondom hogy jo ize van mert nem innek belole tobb decit, de kellemetlen ize sincs, olyan semleges. Ami furcsa hogy nincs mindig teljesen folyadek allaga, hanem neha (foleg ha regen volt az utolso spricc) akkor vannak benne kocsonyas darabok, de azok sem kellemetlenek, csak van a cuccnak texturaja. A lenyeg akkor amikor magamnak csinalom a masszast akkor izgato kostolgatni.
Izgi ötlet

A reggeli kávéba szoktam!!!!! Sokkal finomabb.....
most verem a farkam a hűvös szobában ,az előváladékot már mind lenyaltam , és most folyik a tenyerembe a finom geci. nem győzöm izlelgetni ,fincsi, huu de jó volt!
én néztem a videót.maszti közben.( bisex ) és mikor a fiu száját elöntötte a sperma akkor élveztem el én is..
Tegnap gyerytapózban televertem a saját számat..
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p

amugy meg tudod magad valamivel fertőzni ha le nyeled a saját spermádat ?