Érezni lehet ahogy a makkja megduzzad a kilövellés előtt..azután pedig
csak dől a finom vitamin bomba..

kár hogy nem az enyémet..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 21. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 21. kedd 05:21
Törölt felhasználó (981392)

Pénteken másét fogom nyelni,már nagyon várom
Gyere,és megoldjuk azt is.
Ha ez a gond akkor máséval kell próbálkozni, úgy nem lesz gond
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 28. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 21:34

Törölt felhasználó (1017602)

szóval akkor te ebbe már gyakorlott vagy
. Én nem próbáltam mással. Az elmúlt években fétise lettem a szopós (bőnyálas, mélytorkos) és spriccelős videóknak. Az izgalom is megvan a kóstolásra de a végére elszáll...

Én már másét is próbáltam,de a sajátommal sincs gond.
Tegnap csak sikerült. Hosszas élvezkedés után akkorát élveztem, hogy az arcomat is elkapta párszor, így kis adag került a számba is

És nem volt gondod vele Newgolden?
megy a nyelés mostmár szépen gond nélkül. ma már 2x le nyeltem szépen. Másé is jöhetne.
ugye milyen finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 02. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 02. szombat 19:09
Törölt felhasználó (998032)

megy a nyelés mostmár szépen gond nélkül. ma már 2x le nyeltem szépen. Másé is jöhetne.
Finom ám! Meg máse is jó
Így h nincs kiét marad a sajátom :/
Szerencsére nem

És ízlett?
Hello,már én is szeretném kiprobálni de mire rá kerul a sor elmegy a vágy
fura volt az íze, de jó, enyhén édes és forró. Ma megpróbálom kicsit másképp és tovább kóstolom. Te hogy kaptál rá, azt írtad mindig nyelsz és a másé sem kivétel.
Ezért kell gyertyából csinálni, ott egyenesen a szádba élvezel és már nyelheted is, így nem száll el a vágy! Mintha más élvezne a szádba!

Többször próbáltam már én is, szerintem szexy. Nagyon finom. Később ki próbáltam más fiúval is. Nem bántam meg. Párom el fogadja és imádja amikor le nyalom a testéről. Vagy amikor a szájába megyek meg csókol és én is kapok belőle.

tegnap megnéztem egy hosszabb cumpilation videót, nagyon lassan izgattam magam közben. A végén kisebb adagokban 4x élveztem és egy csepp se ment kárba. Mostmár azt veszem magamon észre, hogy szeretnék vkit jól leszopni...
Sziasztok. Úgy vagyok még itt , de azt veszem észre hogy nagyon szeretem a spermát énis. Legtöbszőr gyertyából nyelem énis de van amikor pohárba verem, vagy tenyeremből vagy boxerembe engedem és onnan nyalom ki. Legjobb amikor másét nyeled le mert akkor nem megy a vágy el csak nehéz találni valakit aki itat rendesen.
Ki hogy szokta még nyelni illetve kinek mi a szokása? engem a legjobbann a shemale, tranny lányok ladyboy ok gerjsztenek be , nekem is van tangám van hogy ráverem tangámra és kinyaloma spermát onnnan.
Ki hogy szokta még nyelni illetve kinek mi a szokása? engem a legjobbann a shemale, tranny lányok ladyboy ok gerjsztenek be , nekem is van tangám van hogy ráverem tangámra és kinyaloma spermát onnnan.