tegnap megnéztem egy hosszabb cumpilation videót, nagyon lassan izgattam magam közben. A végén kisebb adagokban 4x élveztem és egy csepp se ment kárba. Mostmár azt veszem magamon észre, hogy szeretnék vkit jól leszopni...
Többször próbáltam már én is, szerintem szexy. Nagyon finom. Később ki próbáltam más fiúval is. Nem bántam meg. Párom el fogadja és imádja amikor le nyalom a testéről. Vagy amikor a szájába megyek meg csókol és én is kapok belőle.

Ezért kell gyertyából csinálni, ott egyenesen a szádba élvezel és már nyelheted is, így nem száll el a vágy! Mintha más élvezne a szádba!
fura volt az íze, de jó, enyhén édes és forró. Ma megpróbálom kicsit másképp és tovább kóstolom. Te hogy kaptál rá, azt írtad mindig nyelsz és a másé sem kivétel.
Hello,már én is szeretném kiprobálni de mire rá kerul a sor elmegy a vágy
És ízlett?
Szerencsére nem

Így h nincs kiét marad a sajátom :/
Finom ám! Meg máse is jó
ugye milyen finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 02. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 02. szombat 19:09
Törölt felhasználó (998032)

megy a nyelés mostmár szépen gond nélkül. ma már 2x le nyeltem szépen. Másé is jöhetne.
megy a nyelés mostmár szépen gond nélkül. ma már 2x le nyeltem szépen. Másé is jöhetne.
És nem volt gondod vele Newgolden?
Tegnap csak sikerült. Hosszas élvezkedés után akkorát élveztem, hogy az arcomat is elkapta párszor, így kis adag került a számba is

Én már másét is próbáltam,de a sajátommal sincs gond.
Ha ez a gond akkor máséval kell próbálkozni, úgy nem lesz gond
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 28. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 21:34

Törölt felhasználó (1017602)

szóval akkor te ebbe már gyakorlott vagy
. Én nem próbáltam mással. Az elmúlt években fétise lettem a szopós (bőnyálas, mélytorkos) és spriccelős videóknak. Az izgalom is megvan a kóstolásra de a végére elszáll...

Gyere,és megoldjuk azt is.
kár hogy nem az enyémet..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 21. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 21. kedd 05:21
Törölt felhasználó (981392)

Pénteken másét fogom nyelni,már nagyon várom
Érezni lehet ahogy a makkja megduzzad a kilövellés előtt..azután pedig
csak dől a finom vitamin bomba..

Nekem ilyen gondom nincs,mindig lenyelem a sajátom is.