Nincs is szebb amikor egy férfi lenyeli a saját gecijét!!!
Nem veszne az kárba, mint ahogy az Írásban is vagyon:
...I. Mózes 13:14-17: Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót:
Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra.
Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre. És olyanná
tészem a te magodat, mint a földnek pora, hogyha valaki megszámlálhatja a földnek porát, a
te magod is megszámlálható lesz. Kelj fel, járd be ez országot hosszában és széltében: mert
néked adom azt.
Az aktuális földalapú támogatásokat figyelembevéve ez nem rossz egyezség...
...I. Mózes 13:14-17: Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót:
Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra.
Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre. És olyanná
tészem a te magodat, mint a földnek pora, hogyha valaki megszámlálhatja a földnek porát, a
te magod is megszámlálható lesz. Kelj fel, járd be ez országot hosszában és széltében: mert
néked adom azt.
Az aktuális földalapú támogatásokat figyelembevéve ez nem rossz egyezség...

Én inkább csak a számba juttatom mint hogy kárba vesszen.
Gyertyabol azért jó mert külön felizgat ahogy látom közelről a farkamat amint frocskoli a nagy adag spermat.A végén meg szeretem hogy ami nem megy a számba,beteriti az arcomat
miféle kapkodásról beszélsz ? el vagy tévedve úgy látom .

A nagy kapkodás, ugye... "geicnyelő"....
legtöbszőr saját tenyerembe verem és onnan iszom ki, de volt már pohárból is, de a legjobb más farkából ugy szeretem a legjobban,
Nagyon szeretem inni a gecit énis
Én a kvémba vertem bele,de ha 1 farokból szívom ki az azért jobb
egészségetekre
Sziasztok! nagyon áll az olda pedig sokan lönek a szájukba és nyelik a gecijüket.
Gyertya pózban szoktam masztizni.. és bele élvezni a saját számba!!!!!!!!!!
reggel kivertem a farkam ovszerbe és a feleségem abból spriccelte a számba.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 02. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 02. csütörtök 09:33

.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.
A tópartig értettem, de utána belezavarodtam.... ki, mit, honnan spriccelt?

.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.

én is a nejem punciából szoktam kinyalni ,vagy a szájába verem a gecim és ő engedi át.nagyon finom és izgató.aztán rájöttem ha gumiba verem ki a faszom és utána abból szívom ki a gecimet miközben ujra verem ugy nem mulik el az ihlet és mindet lenyelhetem.van hogy ebben a nejem segít ő önti a számba .de lehet pohárból is.én is szívesen kipróbálnám milyen mikor egy szép nagy lüktető fasz a számba üríti a gecijét de ez csak álom marad.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.fel kell fújni a gumit ,becsomózni,a végét kiharapni és igy hasonló mintha faszból jönne!isteni finom!!!!!!!
En sem hagyom soha karba veszni! Szerintem sem rossz a friss meleg nedu!
Szivesen dumalnek valakivel a temarol, aki rendszeresen veri, es nyeli is?!
Szivesen dumalnek valakivel a temarol, aki rendszeresen veri, es nyeli is?!
szerintem isteni finm a geci akár a saját akár a másé
páromról szeretem lenyalni
Sziasztok! rendszeressen üzöm a fasz szopás és a geci nyelést a számba,vagy sikerül bele löni vagy nem ,de imádom a sajátomat,mivel rendszeressen maztizok ez is egy forma ahogy ki verem.A témában szivessen levelezek esetleg több is lehet belöle,csááá Frank
Nem beteges ez egy kicsit, vagy csak poénnak szánjátok ezeket?!