En csak idegen gecit nyalomki acconykambol ! joll megszokta toltetni !
Fiús gang-bang partyt szervezenék, nyárra megfelelő jelentkezők esetenként.Terv: 5- 8 fő részvételével,vidéken elzárt udvarral, nyugodt hellyel rendelkező társunkat keresem dunántúlon, ahol az említett társaság egy napot egy estét el tudna tölteni.Akit érdekel keressen privátban, és vagy adja tovább azoknak akiket érdekelhet.Köszönöm a megosztásokat.Fece
igen, nagyon finom pinából kinyalni a gecit, de poharbol is nagyon jó a szájba engedi és onnan le nyelni : )
én is meg kóstoltam a gecimet fasz verés után és nagyon ízlett és utána már néha a nejem punciábol is kinyalom...

gecis puncit én is nagyon szeretem nyalogatni.
Én a tegnap a nejemből egy idegen pasinak a gecijét nyaltam ki és utána a jajátomat nagyon jó volt és izgi
Szeretem, mindig amikor maszturbálok megkóstolom...nagyon szeretem párom puncijából is kinyalni.
Egyet értek extrapárral nagyon izgató s finom a puncinedvvel keveredett geci íze.
Egyet értek extrapárral nagyon izgató s finom a puncinedvvel keveredett geci íze.
Mi a hosszú szeretkezésüjszeretkezésünket úgy fejezzük be, hogy a párom puncijára élvezek. Utána még egy utolsó orgazmusig nyalatja velem a gecis punciját....nagyon izgató és finom..
emberek ez a téma ki halt ? senki se szereti a gecijét inni ?
és végre sikerült este. egy óra verés utan 6 nagy spriccet tóltam egy pohárba, majd szépen le nyeltem de nem egyből, hanem szépen lassan, hogy érezzem az ízét. Jó spermás volt az egész szám,sok adag sperma volt benne mind egy cseppig kinyaltam szépen. holnap gyertyából próbálom meg , nem mindig jön össze, van hogy elszáll a vágy élvezés után, az ellen mi a teendő?
En pl imadom ha szopatnak...
jo erzes amikor erzem hogy a partnerem elmegy...
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 02. 05. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

így van. de legalább a geci meg van belőle!
Igaz hogy a sajat az mindig ott van...
de jobb ugy ha a farok a szadban van...
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 02. 05. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt is kipróbálnám szívesen, de a sajátod mindig kéznél van!
Sajàtomat még nem probáltam...
de a haveromét igen...

Én is rendszeresen nyelem, csodálatos érzés!
én is kíváncsi voltam milyen lehet az íze,de valahogy a sajátomat nem "akartam" megkóstolni...... de aztán egyszer egy felajánlkozó idősebb úr segített nekem ebben,akivel egy délutáni erdei sétám alkalmával ismerkedtem meg ,s valahogy ...talán mert már nagyon vágytam rá,rövid időn belül zen a témán volt a lényeg
ott akkor viszont természetesnek tartottam,hogy amiért a számmal szépen megdolgozok ,azt mind egy cseppig le is nyelem
szerencsére rövid időn belül meg is ajándékozott az ízletes és nem kevés ondójával...amiből természetesen egy csepp sem ment kárba

én tegnap vertem az arcomra gyertyából. Elég sok jött így jutott a számba is szerencsére. Más is a számba verhetné.
gecis puncit én is szivessen nyalogatnék
Nálunk a fiú lenyalja néha...