senki sincs ???????
http://www.xtube.com/watch.php?v=amKb7-G584-#.U-os0Pl_tTM
http://www.xtube.com/watch.php?v=3SpDh-G375-#.U-osffl_tTM
en is kiszeretnem probalni csak valahogy mindig elmulik mire oda kerul a sor !!!!!
Kedvet kaptam!!!
finom is úgy, én is szoktam
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 26. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
most vertem ismét a boxerembe majd nyaltam ki belől
ma reggel a kvmba vertem...
poharba es szep lassan szamba engedem
tegnap kintvoltam a strandon és láttam egy férfit akin fehér boxer volt úgy látszott a fasza,mikor a zuhany alatt volt és észre vette ahogy nézem. Annyira megkívántam most a faszt, sajna csak a saját gecimmel kell most beérjem.
asszem ez a topic erről szól...nem én nyitottam a topicot
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 04. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 04. péntek 12:16
Igaz, hogy offtopic, de mi lenne, ha összebútoroznátok (mármint C1-L2 és fazonkirály) és együtt hódolnátok a nagyszerű hobbytoknak? Néha meg fűszerezve a hétköznapokat, rácuppannátok egymáséra!
Halálos, ahogy két-háromnaponta közhírré teszitek, hogy éppen a saját gecitekből lakmároztok.
Halálos, ahogy két-háromnaponta közhírré teszitek, hogy éppen a saját gecitekből lakmároztok.
Néhány hónap után az este újból a számba engedtem a saját gecimet. Viszont nem volt már étvágyam lenyelni, így inkább szétfolyattam a testemen(most először). Másoknak is ajánlani tudom
nem is hülyeség amit írsz amúgy. Egy kis rácuppanás nem ártana
Igaz, hogy offtopic, de mi lenne, ha összebútoroznátok (mármint C1-L2 és fazonkirály) és együtt hódolnátok a nagyszerű hobbytoknak? Néha meg fűszerezve a hétköznapokat, rácuppannátok egymáséra!
Csináljatok egy Flashmob-ot! Mindenki nyelhet egyszerre
nemsokára megint nyelek
én most kezdek neki ismét. Vacsi előtt meghozza az átvágyat
az este megkóstoltam a nejem puncijáról és egyáltalán nem volt rossz élményem belőle, sőtt kifejezetten izgató
én is le nyeltem már egyszer és nem volt rossz lehet hogy máskor is le nyelem
én most kezdek neki én is remélem, hogy rengeteg lesz

macipecs

Michaela 2