Merre laksz? Megnéztem a képeid!!!! Hmm mit ne mondjak,****************
/moderátori bejegyzés: privátba tegyél ajánlatot, vagy a társkeresőn! Ravenna/ (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 13:09
/moderátori bejegyzés: privátba tegyél ajánlatot, vagy a társkeresőn! Ravenna/ (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

pont így vagyok ezzel. semmilyen pasi nem tud vonzani, de a farkukat imádom
főleg ha nagy...hmmm imádom amikor szopok egy hatalmas faszt...főleg ha szépen le van borotválva, és sok spermája van... annyira imádom a spermát...

pont így vagyok ezzel. semmilyen pasi nem tud vonzani, de a farkukat imádom
főleg ha nagy...hmmm imádom amikor szopok egy hatalmas faszt...főleg ha szépen le van borotválva, és sok spermája van... annyira imádom a spermát...
(Ez egy válasz pika77 üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 10:12

Hetero pasi vok. De imádom a spermát nagyon szeretek szopni. Mindig lenyelem! Minél több annál jobb
Ki szeretné ha kölcsönösen leszopnánk egymást?
Többes is érdekel
Többes is érdekel

Nem vagyok teljesen kezdő voltam már pasival.
Isteni volt leszopni. Imádtam ahogy tele élvezte a szám
Lenyeltem az utolsó cseppig
Isteni volt leszopni. Imádtam ahogy tele élvezte a szám
Lenyeltem az utolsó cseppig

Hetero pasi vok. De imádom a spermát nagyon szeretek szopni. Mindig lenyelem! Minél több annál jobb
Fair play!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 22. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 08:35

Törölt felhasználó (427062)

Én valamilyen szinten minden pasival megkóstoltattam aki a számba akart élvezni.
velem nem ?

Én megkóstoltatnám veled az enyémet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 22. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 08:35

Törölt felhasználó (427062)

Én valamilyen szinten minden pasival megkóstoltattam aki a számba akart élvezni.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 10. 22. kedd 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 05:15

Nos, lenyelni nem, de megkostolni neha igen, tudnom kell, mit adok az asszonynak...
Az igazi minoseg az, amit te is szivesen ennel...

Nos, lenyelni nem, de megkostolni neha igen, tudnom kell, mit adok az asszonynak...

Én ugy szoktam csinálni hogy mikor élvezek elfelé elengedem és szoritom a féket a makon és akor megál és csak anyi jönki amit nyalogatok és igy tudok nagyot élvezni !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 18. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 18. vasárnap 14:59
Törölt felhasználó (891834)

Ha még tud valaki valami ötletet, mit tegyek, hogy ne menjen el a vágy mikor elélvezek az segítsen. mást is nagyon jó lenne de sajnos nincs rá lehetőség

Valaki nem akarja feldobni ezt a fórumot?
Most verem

Hm...
tetszik amit írtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 08. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 08. kedd 10:28

Törölt felhasználó (366060)

Én is imádom lenyelni, gyertyából úgy hogy egy csepp sem megy mellé!! Szeretem sokáig elhúzni akkor jó sok az anyag!!! A nők miért óckodnak ettől?! Isteni...
...A nők miért óckodnak ettől?! Isteni...
Talán mert ők nem a sajátjukat nyelik....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 08. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán mert ők nem a sajátjukat nyelik....

Én is imádom lenyelni, gyertyából úgy hogy egy csepp sem megy mellé!! Szeretem sokáig elhúzni akkor jó sok az anyag!!! A nők miért óckodnak ettől?! Isteni...
jogos

Azt már tudom, hogy milyen a saját spermámat lenyelni, de sajnos azt nem milyen lehet a másét...:(
Megvolt a szájba spricc sikerült és nyeltem is belőle. Nagyon ízlett és hatalmas spriccek voltak tele a számba és az államra. :X
Végre egyedül...
Akkor mehet a szájba spricc
egy kis nasi sosem árt ugye fiúk?
Akkor mehet a szájba spricc