Megvolt a szájba spricc sikerült és nyeltem is belőle. Nagyon ízlett és hatalmas spriccek voltak tele a számba és az államra. :X
Végre egyedül...
Akkor mehet a szájba spricc
egy kis nasi sosem árt ugye fiúk?
Akkor mehet a szájba spricc

ati-1975.
Ha már próbálkozol össze fog az jönni. De amikor a szádba van a sperma egyből nyeld mert a többi adagot már nem fogod tudni. Nekem a gyertya elmaradt tegnap de remélem ma bepótolom. Boxerből kinyalás volt csak tegnap hm..vélemény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 04. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 11:19
Ha már próbálkozol össze fog az jönni. De amikor a szádba van a sperma egyből nyeld mert a többi adagot már nem fogod tudni. Nekem a gyertya elmaradt tegnap de remélem ma bepótolom. Boxerből kinyalás volt csak tegnap hm..vélemény?

Törölt felhasználó (888439)

Nekem tegnap majdnem összejött.Gyertyából,de csak a szám széle lett spermás,illetve az állam.Ma újra megpróbálom.Véletlenül letiltottalak,nem direkt volt.
Nekem tegnap majdnem összejött.Gyertyából,de csak a szám széle lett spermás,illetve az állam.Ma újra megpróbálom.Véletlenül letiltottalak,nem direkt volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 15:27

Én épp most fogom megkóstolni!
Ezt a játékot én is szeretem, szerintem nagyon izgató. Ilyenkor van hogy mindketten annyira felizgulunk, hogy még egy menet lesz a vége.
Az meg tök jó, hogy: "egyre több csaj bepróbálkozik ilyennel". Szeretem az ilyen vagány csajokat, akik minden finomságot bevállalnak.
Csak így tovább csajok!
)
(Ez egy válasz Llyam üzenetére (2013. 09. 03. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 19:52

Az meg tök jó, hogy: "egyre több csaj bepróbálkozik ilyennel". Szeretem az ilyen vagány csajokat, akik minden finomságot bevállalnak.

Ma éppen egy belevaló csajjal voltam, aki leápolt, majd utána mosolyogva közeledett hogy megcsókol... hagytam, sejtettem hogy mi lesz, de nagyon meglepett így is hogy mennyi spermát adott át csóknál majd kért meg hogy nyeljem most én... álltólag egyre több csaj bepróbálkozik ilyennel.
És???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 15:27

Szeretem az enyémet.Hmm...
Your Mother.
(Ez egy válasz teddy35 üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit S.O.S?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 10. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 10. hétfő 14:20
Törölt felhasználó (867997)

Sziasztok,
én simán nyelem és finom is, talán legjobban tényleg a szájba spricc jön be akkor nincs vissza út sem és hát jó meleg
én simán nyelem és finom is, talán legjobban tényleg a szájba spricc jön be akkor nincs vissza út sem és hát jó meleg

Ma éppen egy belevaló csajjal voltam, aki leápolt, majd utána mosolyogva közeledett hogy megcsókol... hagytam, sejtettem hogy mi lesz, de nagyon meglepett így is hogy mennyi spermát adott át csóknál majd kért meg hogy nyeljem most én... álltólag egyre több csaj bepróbálkozik ilyennel.
Én most masztizok=spermát nyelek ha sikerűl

Valami hasonlón már én is gondolkoztam! Egyszer szívesen hagynám hogy szájba élvezzenek akár többen is miközben dugom a feleségemet.Persze őt is lerendezhetnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 28. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 28. szerda 18:54
Törölt felhasználó (891834)

Hm..nem hanzik rosszul. Az is kielégítő lenne ha 3-4 en a számba élveznének jó sok meleg spermával közbe meg dugnának segbe és oda is tele élveznének..

Este megvolt, nehezen de megvolt a szájba spricc, kevés nyeléssel
:> hmm nyámi.
Ma remélem sikerül az újjazás spermával. Ha jól a boxerembe élvezek a popsi lyukam részénél akkor azzal megtudom újjjazni magama hol még spermás :X

Ma remélem sikerül az újjazás spermával. Ha jól a boxerembe élvezek a popsi lyukam részénél akkor azzal megtudom újjjazni magama hol még spermás :X
Te hogy szoktad csinálni?

még nem próbáltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 29. csütörtök 16:16

Törölt felhasználó (891834)

Gyertyából a szádba tudsz élvezni?
Gyertyából a szádba tudsz élvezni?
(Ez egy válasz ricsi07 üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 29. csütörtök 13:09

Én néha maszti után leszoktam nyelni a sajátomat nekem ízlik az enyém

Én néha maszti után leszoktam nyelni a sajátomat nekem ízlik az enyém

ez nagyon jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 28. szerda 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 28. szerda 05:19
Törölt felhasználó (877783)

Azért az sem lenne rosz,ha megdugnànak egy felcsatolossal közbe szopnék egy vibrit
vagy pucsitanék miközben egy vibrit dugdosnak belém....elöttem meg àll egy csaj felcsatolóssal amit szopok.... és a végên vagy vibrire vagy a felcsatolósra veri rà a faszom amelyiket elötte szoptam és gecisen is lekéne szopnom

azt én is szeretem mikor egy nagyfarkú srác dugja a csajom punciját én meg nyalok közben. néha "véletlen" persze a farkát is nyalom a srácnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 09:25
Törölt felhasználó (891578)

Minden esetre érdekes..