Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#722   2013. 12. 01. vasárnap 17:09
fazonkirály fazonkirály
nem vagyok, meleg, abszolút nem. perverz vagyok eléggé, sperma fétisem van nagyon. voltam már fiúval, de nem tartom magam bisexnek sem. max egy enyhe bi. ezt fel is vállalom. egyedül szopni és szoptatni szeretek. sosem vonzódtam fiúhoz, sosem tetszett férfi. viszont a szép farkakhoz nagyon is vonzódok. de egyedül csak a srác farkához, magához a sráchoz nem. Ennek semmi köze a barátnőm elégedettségéhez szerintem. tudja, hogy szeretem a spermát, ezért mikor elélvezek mindig átcsókolja. vagy éppen lenyalom róla. tudja, hogy vonzódok a farkakhoz, voltunk már hármasban, és ott leszopatott a srác. azt el nem tudom képzelni h egy fiú megdugjon vagy fordítva, annak ellenére, hogy vibrátorral szeretem magamnak csinálni. írtad te is, hogy eljátszottál már a gondolattal, hogy szopj.próbáld ki mindenképp, attól nem leszel meleg. fantasztikus érzés mikor egy lógó farok megkeményedik az ajkaid közt... próbáld ki wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 12. 01. vasárnap 14:57
Ti vissza olvassátok, amit írtok? Azt írjátok szeretitek. Ha valaki kíváncsi, akkor kipróbálja, de nem rendszeres dolgot űz belőle, meg minden kommentjéből az rikít, hogy buzi. Már bocsánat a szóhasználatért.
Igen én is kóstoltam már meg, talán lehet szopnék is, a vágy meg van rá, de csak míg el nem élvezek. Mindenki azt csinál, amit akar, csak nem mindegy mi jön le másoknak. Az a legrosszabb, ha az ember tagadja magának, a tényt, mert tisztán látszik abból, amit írtok.
Az ilyen dolgoknak meg kell maradnia kuriózum szinten, kivételes alkalmakra. Nem ítélem el egyáltalán, én is kapok, sőt néha kérem a habcsókot páromtól, bár utána megbánom mindig, vagyis inkább fura érzetem lesz.

Visszatérve itt a fórumon sokan kő kemény melegek, csak takargatóznak ilyen sztorikkal, hogy párjuk van, stb. Mert a társadalom még mindig elítéli a homoszexualitást, és nem meritek felvállalni, főleg, hogy ez nem egy homoszexuális oldal. De fogadni mernék rá, hogy itt jó pár user fent van különböző meleg oldalakon, mint hirdető, vagy egyébként. Ezzel sincs baj, de túl össze mossátok ezzel az identitászavarral a dolgokat, és a biszexualitást sokan homoszexualitással fogják azonosítani, vagy a kíváncsiságot, és egy kalap alá veszik azokkal, akiket tényleg csak a kíváncsiság hajt.

Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle.
#721   2013. 12. 01. vasárnap 16:47
Demona Demona VIP Admin
Ezzel a nem férfi meg minden férfi dologgal azért kicsit óvatosabban bánj!
Biztos vagyok benne hogy még mindig többségben van azok száma akiknek még csak eszükbe sem jutna, mindannak ellenére, hogy sok aki gondolatával incselkedik vagy teszi is. Tehát a sok nem = a mindenkivel sem pedig a többséggel. Ez az érzet max abból adódhat számodra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel kommunikálsz többségben, ami persze természetes, de mégse mindenkivel.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 01. vasárnap 13:08
szerintem minden férfi legalább egyszer megkóstolta a spermáját, (én többször is)és sokan másokét is (imádom). minjt ahogy mindegyikünk már centit is ragadott méricskélni a farkát. miért tagadjátok? szerintem nem férfi aki nem kóstolta
#720   2013. 12. 01. vasárnap 14:57
X Törölt felhasználó (69371)
Ti vissza olvassátok, amit írtok? Azt írjátok szeretitek. Ha valaki kíváncsi, akkor kipróbálja, de nem rendszeres dolgot űz belőle, meg minden kommentjéből az rikít, hogy buzi. Már bocsánat a szóhasználatért.
Igen én is kóstoltam már meg, talán lehet szopnék is, a vágy meg van rá, de csak míg el nem élvezek. Mindenki azt csinál, amit akar, csak nem mindegy mi jön le másoknak. Az a legrosszabb, ha az ember tagadja magának, a tényt, mert tisztán látszik abból, amit írtok.
Az ilyen dolgoknak meg kell maradnia kuriózum szinten, kivételes alkalmakra. Nem ítélem el egyáltalán, én is kapok, sőt néha kérem a habcsókot páromtól, bár utána megbánom mindig, vagyis inkább fura érzetem lesz.

Visszatérve itt a fórumon sokan kő kemény melegek, csak takargatóznak ilyen sztorikkal, hogy párjuk van, stb. Mert a társadalom még mindig elítéli a homoszexualitást, és nem meritek felvállalni, főleg, hogy ez nem egy homoszexuális oldal. De fogadni mernék rá, hogy itt jó pár user fent van különböző meleg oldalakon, mint hirdető, vagy egyébként. Ezzel sincs baj, de túl össze mossátok ezzel az identitászavarral a dolgokat, és a biszexualitást sokan homoszexualitással fogják azonosítani, vagy a kíváncsiságot, és egy kalap alá veszik azokkal, akiket tényleg csak a kíváncsiság hajt.

Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891834)
2013. 12. 01. vasárnap 14:39
Attól mert kiváncsi az ember néha nem feltétlen meleg. Mert kipróbálna egyszer olyat ami kíváncsivá teszi miért meleg? Én nem tartom magamat melegnek sőt. De minden ami új dolog kíváncsivá teszi az embert nem gondolod ?
#719   2013. 12. 01. vasárnap 14:39
X Törölt felhasználó (891834)
Attól mert kiváncsi az ember néha nem feltétlen meleg. Mert kipróbálna egyszer olyat ami kíváncsivá teszi miért meleg? Én nem tartom magamat melegnek sőt. De minden ami új dolog kíváncsivá teszi az embert nem gondolod ?
#718   2013. 12. 01. vasárnap 14:08
X Törölt felhasználó (69371)
Nem lehet, hogy ezért vagy kevés a párodnak (nem a farkad miatt), hanem mert meleg vagy valójában?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem minden férfi legalább egyszer megkóstolta a spermáját, (én többször is)és sokan másokét is (imádom). minjt ahogy mindegyikünk már centit is ragadott méricskélni a farkát. miért tagadjátok? szerintem nem férfi aki nem kóstolta
#717   2013. 12. 01. vasárnap 13:38
X Törölt felhasználó (902364)
Sziasztok! Bennem is a sok gyönyörű csajszi ébresztette fel a vágyat. Egyszer aztán majdnem "gyertya" pózban magam fölé irányítottam a dákómat s rákezdtem. Először csak az arcomra mertem élvezni, másoik alkalommal viszont már a számba geciztem. Nagyon izgató volt s néhanapján még mindig megcsinálom. Ajánlani tudom. 18/F
#716   2013. 12. 01. vasárnap 13:27
X Törölt felhasználó (897918)
Valóban hasonló a véleményem! Kíváncsiság mindenkit hajt! Nincs semmi fura a spermába, a mi részünk és jövő nemzedék is ebből épül : )
#715   2013. 12. 01. vasárnap 13:08
fazonkirály fazonkirály
#714   2013. 11. 30. szombat 11:59
X Törölt felhasználó (893602)
Fura biszexuális vagy te. Máson sem jár az eszed, csak a szopás, meg az ondó... Nem szégyen, ha buzi vagy, de akkor ne kábtsd a népet. ha meg éhes vagy, vegyél egy hot-dogot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 29. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891834)
2013. 11. 29. péntek 14:18
nagyon szép ez a fórum..szinte ez a kedvencem, mikor ide benézem mindig mereven áll a farkam és egy jó kis spriccre vágyom. Olyan jó olvasni ezeket a kommenteket. Írjatok még minnél többet.
#713   2013. 11. 29. péntek 14:18
nagyon szép ez a fórum..szinte ez a kedvencem, mikor ide benézem mindig mereven áll a farkam és egy jó kis spriccre vágyom. Olyan jó olvasni ezeket a kommenteket. Írjatok még minnél többet.
#712   2013. 11. 20. szerda 17:35
X Törölt felhasználó (28538)
Sziasztok!
Én hetero vagyok, de szoptam már, és nagyon élveztem! Azóta folyamatosan keresek partnert, akit leszophatnák (viszonzás nélkül), de nem nagyon jelentkezik senki. Vagy ha igen, akkor csak 1-2 levelet küld, aztán ennyi volt.

És mivel szerettem a dolgot, gyakran az arcomra, számba élvezek. Szeretem, csak ajánlani tudom. De azért hogy őszinte legyek, a bi hajlam is szokszor feléled bennem, és akkor nem állnék meg a szopásnál. Volt már, hogy miközben magamra vertem, ujjaztam a seggem wink Ha pedig elértem a prosztatámat is valamivel, hát.. Ki kell próbáljátok wink
#711   2013. 11. 20. szerda 15:22
nagyon szépek amiket írtok nyes
#710   2013. 11. 19. kedd 14:23
sucal sucal
Amikor még hajlékony voltam be tudtam venni a farkam, pontosabban a makkom, így egyenesen a számba ment az anyag és azt jól ki is szívtam. Minden finom volt de a nyelés nem jött össze. Ahogy vége volt az orgazmusnak nem tudtam lenyelni hiába volt a mutatvány. Újabban a sajátomat le is nyeltem ,de már arra vágyom, hogy közös 69-es pózban próbáljam ki a nedü ízét és velem más is érezhesse a gyönyört. Egyszer élünk, vagy nem?
#709   2013. 11. 19. kedd 01:17
X Törölt felhasználó (889617)
én is kostoltam már a sajátom,de kiprobálnám,milyen egy nagy farok a számba élvezne
#708   2013. 11. 14. csütörtök 13:54
folytassátok smile
#707   2013. 11. 10. vasárnap 23:11
X Törölt felhasználó (880653)
Én kóstoltam már a sajátomat és hetero létemre nagyon szeretném kipróbálni milyen szopni,milyen érzés ha a számba élveznek
#706   2013. 11. 08. péntek 18:17
X Törölt felhasználó (896971)
igazából jólenne kipróbálni, milyen érzés ha vastagon beleélvezne több farok is a számba egymás után.
#705   2013. 11. 08. péntek 17:55
kanosperv kanosperv
Én a punciból simán kinyalom a sajátomat de ha leszopnak és úgy csókolnak megint felizgulok!!
#704   2013. 11. 08. péntek 17:41
X Törölt felhasználó (896971)
Hali. Heteró vagyok, de motoszkál a kíváncsiság milyen lehet más gecijét érezni .
#703   2013. 10. 28. hétfő 14:53
pika77 pika77
Ú*************************

/UTOLSÓ figyelmezetetés! Ravenna/

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1942db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 04. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!