nem vagyok, meleg, abszolút nem. perverz vagyok eléggé, sperma fétisem van nagyon. voltam már fiúval, de nem tartom magam bisexnek sem. max egy enyhe bi. ezt fel is vállalom. egyedül szopni és szoptatni szeretek. sosem vonzódtam fiúhoz, sosem tetszett férfi. viszont a szép farkakhoz nagyon is vonzódok. de egyedül csak a srác farkához, magához a sráchoz nem. Ennek semmi köze a barátnőm elégedettségéhez szerintem. tudja, hogy szeretem a spermát, ezért mikor elélvezek mindig átcsókolja. vagy éppen lenyalom róla. tudja, hogy vonzódok a farkakhoz, voltunk már hármasban, és ott leszopatott a srác. azt el nem tudom képzelni h egy fiú megdugjon vagy fordítva, annak ellenére, hogy vibrátorral szeretem magamnak csinálni. írtad te is, hogy eljátszottál már a gondolattal, hogy szopj.próbáld ki mindenképp, attól nem leszel meleg. fantasztikus érzés mikor egy lógó farok megkeményedik az ajkaid közt... próbáld ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 01. vasárnap 14:57

Törölt felhasználó (69371)

Ti vissza olvassátok, amit írtok? Azt írjátok szeretitek. Ha valaki kíváncsi, akkor kipróbálja, de nem rendszeres dolgot űz belőle, meg minden kommentjéből az rikít, hogy buzi. Már bocsánat a szóhasználatért.
Igen én is kóstoltam már meg, talán lehet szopnék is, a vágy meg van rá, de csak míg el nem élvezek. Mindenki azt csinál, amit akar, csak nem mindegy mi jön le másoknak. Az a legrosszabb, ha az ember tagadja magának, a tényt, mert tisztán látszik abból, amit írtok.
Az ilyen dolgoknak meg kell maradnia kuriózum szinten, kivételes alkalmakra. Nem ítélem el egyáltalán, én is kapok, sőt néha kérem a habcsókot páromtól, bár utána megbánom mindig, vagyis inkább fura érzetem lesz.
Visszatérve itt a fórumon sokan kő kemény melegek, csak takargatóznak ilyen sztorikkal, hogy párjuk van, stb. Mert a társadalom még mindig elítéli a homoszexualitást, és nem meritek felvállalni, főleg, hogy ez nem egy homoszexuális oldal. De fogadni mernék rá, hogy itt jó pár user fent van különböző meleg oldalakon, mint hirdető, vagy egyébként. Ezzel sincs baj, de túl össze mossátok ezzel az identitászavarral a dolgokat, és a biszexualitást sokan homoszexualitással fogják azonosítani, vagy a kíváncsiságot, és egy kalap alá veszik azokkal, akiket tényleg csak a kíváncsiság hajt.
Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle.
Igen én is kóstoltam már meg, talán lehet szopnék is, a vágy meg van rá, de csak míg el nem élvezek. Mindenki azt csinál, amit akar, csak nem mindegy mi jön le másoknak. Az a legrosszabb, ha az ember tagadja magának, a tényt, mert tisztán látszik abból, amit írtok.
Az ilyen dolgoknak meg kell maradnia kuriózum szinten, kivételes alkalmakra. Nem ítélem el egyáltalán, én is kapok, sőt néha kérem a habcsókot páromtól, bár utána megbánom mindig, vagyis inkább fura érzetem lesz.
Visszatérve itt a fórumon sokan kő kemény melegek, csak takargatóznak ilyen sztorikkal, hogy párjuk van, stb. Mert a társadalom még mindig elítéli a homoszexualitást, és nem meritek felvállalni, főleg, hogy ez nem egy homoszexuális oldal. De fogadni mernék rá, hogy itt jó pár user fent van különböző meleg oldalakon, mint hirdető, vagy egyébként. Ezzel sincs baj, de túl össze mossátok ezzel az identitászavarral a dolgokat, és a biszexualitást sokan homoszexualitással fogják azonosítani, vagy a kíváncsiságot, és egy kalap alá veszik azokkal, akiket tényleg csak a kíváncsiság hajt.
Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle.
Ezzel a nem férfi meg minden férfi dologgal azért kicsit óvatosabban bánj!
Biztos vagyok benne hogy még mindig többségben van azok száma akiknek még csak eszükbe sem jutna, mindannak ellenére, hogy sok aki gondolatával incselkedik vagy teszi is. Tehát a sok nem = a mindenkivel sem pedig a többséggel. Ez az érzet max abból adódhat számodra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel kommunikálsz többségben, ami persze természetes, de mégse mindenkivel. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 01. vasárnap 13:08
Biztos vagyok benne hogy még mindig többségben van azok száma akiknek még csak eszükbe sem jutna, mindannak ellenére, hogy sok aki gondolatával incselkedik vagy teszi is. Tehát a sok nem = a mindenkivel sem pedig a többséggel. Ez az érzet max abból adódhat számodra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel kommunikálsz többségben, ami persze természetes, de mégse mindenkivel. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem minden férfi legalább egyszer megkóstolta a spermáját, (én többször is)és sokan másokét is (imádom). minjt ahogy mindegyikünk már centit is ragadott méricskélni a farkát. miért tagadjátok? szerintem nem férfi aki nem kóstolta
Ti vissza olvassátok, amit írtok? Azt írjátok szeretitek. Ha valaki kíváncsi, akkor kipróbálja, de nem rendszeres dolgot űz belőle, meg minden kommentjéből az rikít, hogy buzi. Már bocsánat a szóhasználatért.
Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 01. vasárnap 14:39
Írom ezt arra, ahogy fogalmaztok és ami lejön belőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891834)

Attól mert kiváncsi az ember néha nem feltétlen meleg. Mert kipróbálna egyszer olyat ami kíváncsivá teszi miért meleg? Én nem tartom magamat melegnek sőt. De minden ami új dolog kíváncsivá teszi az embert nem gondolod ?
Attól mert kiváncsi az ember néha nem feltétlen meleg. Mert kipróbálna egyszer olyat ami kíváncsivá teszi miért meleg? Én nem tartom magamat melegnek sőt. De minden ami új dolog kíváncsivá teszi az embert nem gondolod ?
Nem lehet, hogy ezért vagy kevés a párodnak (nem a farkad miatt), hanem mert meleg vagy valójában?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem minden férfi legalább egyszer megkóstolta a spermáját, (én többször is)és sokan másokét is (imádom). minjt ahogy mindegyikünk már centit is ragadott méricskélni a farkát. miért tagadjátok? szerintem nem férfi aki nem kóstolta
Sziasztok! Bennem is a sok gyönyörű csajszi ébresztette fel a vágyat. Egyszer aztán majdnem "gyertya" pózban magam fölé irányítottam a dákómat s rákezdtem. Először csak az arcomra mertem élvezni, másoik alkalommal viszont már a számba geciztem. Nagyon izgató volt s néhanapján még mindig megcsinálom. Ajánlani tudom. 18/F
Valóban hasonló a véleményem! Kíváncsiság mindenkit hajt! Nincs semmi fura a spermába, a mi részünk és jövő nemzedék is ebből épül : )
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Fura biszexuális vagy te. Máson sem jár az eszed, csak a szopás, meg az ondó... Nem szégyen, ha buzi vagy, de akkor ne kábtsd a népet. ha meg éhes vagy, vegyél egy hot-dogot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 29. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 29. péntek 14:18
Törölt felhasználó (891834)

nagyon szép ez a fórum..szinte ez a kedvencem, mikor ide benézem mindig mereven áll a farkam és egy jó kis spriccre vágyom. Olyan jó olvasni ezeket a kommenteket. Írjatok még minnél többet.
nagyon szép ez a fórum..szinte ez a kedvencem, mikor ide benézem mindig mereven áll a farkam és egy jó kis spriccre vágyom. Olyan jó olvasni ezeket a kommenteket. Írjatok még minnél többet.
Sziasztok!
Én hetero vagyok, de szoptam már, és nagyon élveztem! Azóta folyamatosan keresek partnert, akit leszophatnák (viszonzás nélkül), de nem nagyon jelentkezik senki. Vagy ha igen, akkor csak 1-2 levelet küld, aztán ennyi volt.
És mivel szerettem a dolgot, gyakran az arcomra, számba élvezek. Szeretem, csak ajánlani tudom. De azért hogy őszinte legyek, a bi hajlam is szokszor feléled bennem, és akkor nem állnék meg a szopásnál. Volt már, hogy miközben magamra vertem, ujjaztam a seggem
Ha pedig elértem a prosztatámat is valamivel, hát.. Ki kell próbáljátok
Én hetero vagyok, de szoptam már, és nagyon élveztem! Azóta folyamatosan keresek partnert, akit leszophatnák (viszonzás nélkül), de nem nagyon jelentkezik senki. Vagy ha igen, akkor csak 1-2 levelet küld, aztán ennyi volt.
És mivel szerettem a dolgot, gyakran az arcomra, számba élvezek. Szeretem, csak ajánlani tudom. De azért hogy őszinte legyek, a bi hajlam is szokszor feléled bennem, és akkor nem állnék meg a szopásnál. Volt már, hogy miközben magamra vertem, ujjaztam a seggem

nagyon szépek amiket írtok

Amikor még hajlékony voltam be tudtam venni a farkam, pontosabban a makkom, így egyenesen a számba ment az anyag és azt jól ki is szívtam. Minden finom volt de a nyelés nem jött össze. Ahogy vége volt az orgazmusnak nem tudtam lenyelni hiába volt a mutatvány. Újabban a sajátomat le is nyeltem ,de már arra vágyom, hogy közös 69-es pózban próbáljam ki a nedü ízét és velem más is érezhesse a gyönyört. Egyszer élünk, vagy nem?
én is kostoltam már a sajátom,de kiprobálnám,milyen egy nagy farok a számba élvezne
folytassátok

Én kóstoltam már a sajátomat és hetero létemre nagyon szeretném kipróbálni milyen szopni,milyen érzés ha a számba élveznek
igazából jólenne kipróbálni, milyen érzés ha vastagon beleélvezne több farok is a számba egymás után.
Én a punciból simán kinyalom a sajátomat de ha leszopnak és úgy csókolnak megint felizgulok!!
Hali. Heteró vagyok, de motoszkál a kíváncsiság milyen lehet más gecijét érezni .
Ú*************************
/UTOLSÓ figyelmezetetés! Ravenna/
/UTOLSÓ figyelmezetetés! Ravenna/