teljesen egészséges és finom.mi a gond,
Én úgy is szeretem ha a lány bepucsít és csak a popsi lukra verem és gyors lenyalom
de már másét is kóstoltam de sajna nincs most partner rá :(

ma este lehet szájba spriccc lesz : )
simán lenyalom, lenyelem...

Azert osztalyoztan magam a kerdoivben kilencre, mert a sajatommal semmi bajom, de maset nem kivanom, es nem is izgat, itt kulonosen a salyatomrol beszeltem es azt szeretem es lenyalom/kinyalom barhonnan.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 05. 27. hétfő 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 27. hétfő 00:13

Es te a "LÁNYOK/FIÚK - kérdőív TABUK NÉLKÜL..." temaban 9`re osztalyoztad a szexualis beallitotsagodat??
Szerintem kozelebb van az az 5hoz
!
Nincs abban semmi rossz,csak merni kell magunknak bevallani..Nincs azon mit szegyelni,nagyon sokan vagyunk mi ezzel igy!

Nincs abban semmi rossz,csak merni kell magunknak bevallani..Nincs azon mit szegyelni,nagyon sokan vagyunk mi ezzel igy!
Es te a "LÁNYOK/FIÚK - kérdőív TABUK NÉLKÜL..." temaban 9`re osztalyoztad a szexualis beallitotsagodat??
Szerintem kozelebb van az az 5hoz
!
Nincs abban semmi rossz,csak merni kell magunknak bevallani..Nincs azon mit szegyelni,nagyon sokan vagyunk mi ezzel igy! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 26. vasárnap 08:26

Nincs abban semmi rossz,csak merni kell magunknak bevallani..Nincs azon mit szegyelni,nagyon sokan vagyunk mi ezzel igy! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104638)

En nagyon szeretem, mikor a parom szajaba elvezek, aztan kapok en is belolle, imadom mikor gecis szajjal csokolgat vagy lenyalhatom a szaja szelerol a maradekot. Nem utolso sorban a tele elvezett puncit is szeretem kinyalni.
En nagyon szeretem, mikor a parom szajaba elvezek, aztan kapok en is belolle, imadom mikor gecis szajjal csokolgat vagy lenyalhatom a szaja szelerol a maradekot. Nem utolso sorban a tele elvezett puncit is szeretem kinyalni.
Én ma este is lefogom. Lehet, hogy gyertyában de lehet, hogy csak a kezemről nyalogatom majd le. Imádom.
Az is nagyon jò ha szàjpeckel a szàdban gyértya pózba a csajod ujjaz és a szàdba veri
garantàltan lefogod nyelni

eggyetértek.úgy a leg jobb
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 24. vasárnap 06:39

mindenképp ki kell próbálni, ha gátlásos vagy, vagy gyertya pózból élvezz a szádba, mert akkor nincs visszaút, vagy kérd meg a barátnőd hogy csókolja át. én az utóbbira izgulok inkább
vagy lenyalni a melleiről, puncijából stb

mindenképp ki kell próbálni, ha gátlásos vagy, vagy gyertya pózból élvezz a szádba, mert akkor nincs visszaút, vagy kérd meg a barátnőd hogy csókolja át. én az utóbbira izgulok inkább
vagy lenyalni a melleiről, puncijából stb

Én tinédzser koromba belevertem egy pohár gyümölcsjoghurtba és megettem...jó volt.Később többször is beleélveztem a számba egy cső segítségével

Hol lehet Travit találni?én is kipróbálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 11:36

Törölt felhasználó (831953)

Én is magamnak szerettem volna, de sehogysem értem el.
Aztán sok sok év után végre elmentem egy travihoz.
megbeszéltem vele,hogy én csak az orális szexet akarom kipróbálni, aztán bele is vágtunk.
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el!
megbeszéltem vele,hogy én csak az orális szexet akarom kipróbálni, aztán bele is vágtunk.
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el!
Én is magamnak szerettem volna, de sehogysem értem el.
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el! (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2013. 03. 20. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 18:08
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el! (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2013. 03. 20. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem annyira nem izlik viszont régi álmom hogy leszopjam magam, kb 4 hónapja edzek is rá, még nem érem el, lehet nem is fogom, de már csak kb 2 cm kell hogy megnyaljam.
Sokan elvárják hogy a nők szájába élvezzenek, és ez nekik jó legyen, de nem mindenki egyformán reagál erre. Én anno fiatalkoromba kóstoltam meg, mert a barátnőm egyik alkalommal még a szájában levő adaggal csókolt meg.
Nekem annyira nem izlik viszont régi álmom hogy leszopjam magam, kb 4 hónapja edzek is rá, még nem érem el, lehet nem is fogom, de már csak kb 2 cm kell hogy megnyaljam.
Szerintem mindenki megkóstolja kíváncsiságból!
Aztán van akinek ízlik és rendszeressen ízlelgeti,a többiek meg soha többet
nem kóstolják meg.
Aztán van akinek ízlik és rendszeressen ízlelgeti,a többiek meg soha többet
nem kóstolják meg.
Jó ez a gyertya-pózos saját szájba élvezés. Én is szeretem. Csak kezdek öregedni.

Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
gyakran iszom, rendszeresen dohányzom.
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 25. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 25. hétfő 08:47
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol

Törölt felhasználó (857830)

Ez valami olyasféle gourmand praktika, mint pármai sonkát enni sárgadinnyével????

g0d1v4
Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol
Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás