Pharmatex kúp tabletta nem mérgező anyag szeretek spermás puncit nyalni

Ha esetleg lenne olyan hölgy vagy pár akit ez izgatna az nyudgodtan keressen meg!
sok érdekesség van : )
Akkor tényleg szerencsés vagy. És mesélj sikerült este megvalósítani?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 23. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem van szerencsére és lehet este meg is kérem erre megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:12

Törölt felhasználó (230472)

CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
így a legjobb

Én például úgy szeretem, hogy beleélvezek a lány szájába arcára majd megcsókolom és lenyalom az arcáról majd újra átcsurgatom az ő szájába a forró spermámat. De így is marad bőven mert mikor élvezek rengeteg spermám van és ez a 3-4 ik menet után sem csökken.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 02. 22. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 18:51

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam
(Ez egy válasz Kicsikukis üzenetére (2013. 02. 22. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is sokszor kóstoltam már nem értem mi bajuk a lányoknak.

.....és cumisüvegbe tölteni...
nehogy már pohárból kelljen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

Törölt felhasználó (857830)

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.
hogy én erre soha nem gondoltam...
látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...

Törölt felhasználó (857830)

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:03
Törölt felhasználó (98468)

a kedv elmegy a lövéskor az a baj
a kedv elmegy a lövéskor az a baj
Sziasztok,én is gyertyába ,már élveztem a számba ,le is nyeltem jó volt!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
sok idő után egy este ismét a számba élveztem, de nem volt túl jó, a kielégüléssel el szál a vágy. . .
szerintem mindenki kóstolta már a spermáját, van akinek bejön (nekem nagyon) van akinek nem. én amikor ráverem a farkam a csajomra, onnan is lenyalom
A farkam érezni a számban az lenne szuper jó , majd beleélveznék . Akkor menne , másképp nem .
Rosszkev ellen ténylegjó!
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2013. 02. 02. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 02. szombat 19:06

hát igen sok kedély hormon van benne néha ha rossz a kedvem én is le nyelem !

hát igen sok kedély hormon van benne néha ha rossz a kedvem én is le nyelem !