ha nincs otthon kéznél alapanyag kézné van a bottunk
(Ez egy válasz BiLaci68 üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 23:11

Én is rendszeresen kóstolom az anyagot
frissen gyertyaállásból célzott lövésekkel, de szoktam kefirbe palacsintába, kávéba is lőni...nyáron eper öntetnek is isteni...

biztos ami biztos dupla lővés a tuti!
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2019. 10. 29. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 29. kedd 18:14

Tegnap este ismét "sikerült" benyelnem a sajátom. Elkezdett szopni a szeretőm (illetve én vagyok az ő szeretője), amikor a vége felé közeledett, felálltam és magam elé térdeltettem. Játszott a golyóimmal, és be-bedugta az ujját a fenekembe. Pár hete beszéltünk róla, hogy az arcára élveznék. Így lett. A második spricc után kivettem a farkam a szájából. Kitolta a nyelvét, ott fehérlett a spermám. Lőttem rá mégegyet. A többit az arcára ürítettem. Kéjes arcal kente szét magán a farkammal. Baromi izgató látvány volt. Letérdeltem és tisztáranyaltam az arcát, szemeit, orrát az ondómtól. Hosszan csókolóztunk utána. Persze addigra mindketten lenyeltük, amit megszereztünk. A végén tisztára szopogatta, nyalogatta az izgalmaktól még mindig kemény tagomat.
vajon mi lenne a véleménye 1 sexologusnak?
Én szoktam nyelni...régebben gyertyaállásból lőttem szájba-arcon magam...mostanában beleverem ételbe és úgy eszem...vagy kinyalom asszonyból...

Ki nyelne le az enyemet Pecsett ?

Nagyon finom jó nyelni vagy kinyalni a punciból
Ha a lány átcsurgatja a szájjából, én meg vissza, és csókolózunk, akkor valamennyit csak lenyelek

vasárnap nagyon elkapott a vágy)) és maszti végén a sperma ízét is kívántam érezni)) jobb híján a sajátom élveztem))
Nekem semmi bajom vele, sőt. Vonz is. Idáig csak maszti után nyeltem le magamnak. Izgatna nagyon ha atcsókolná a párom, de miutan szajba elvezem, mindig kikopi. Neha ad egy kis puszit még teliszajjal. Egyszer, ha lesz merszem, megcsokolom majd ilyenkor.
Én szivesen adnék olyannak aki nyelné.
szép is az adakozás))
és finom is)) (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 14:03
és finom is)) (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4256862)

mivel elmegy a vágy az élvezéssel, így vagy gyertyaállás, vagy pohárba engedem, és kicsit később a következő masztinál megiszom. Akkor izgató.
Nekem adhatsz akár sokat is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 14:03
Törölt felhasználó (4256862)

Lenyelem,de másét szívesebben nyelném.

én is... és kajába is
Gyertyaállasból szajba szoktam masztizni.....izzgató....de a parom is siman atcsókolja ha nem nyeli le.....szupi....
Én elég gyakran lenyelem, masztinal majdnem mindig. Szerintem nincs olyan aki legalább 1x ne nyelte volna le
Ez így van szerintem is én rendszeresen leszoktam nyelni.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 05. 22. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 07:42

Én elég gyakran lenyelem, masztinal majdnem mindig. Szerintem nincs olyan aki legalább 1x ne nyelte volna le
Imadom a gecit
Sziasztok. A pasimmal szoktam lenyaltni magamrol pld ha a melleimre elvez az egyuttletunk utan vagy barhova a testemre akkor altalaban lenyalatom majd smacizunk de ha a puncimba lövi akkor pedig kinyalatom. Elvezzuk es izgat mindkettonket