Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#222   2009. 02. 09. hétfő 21:45
X Törölt felhasználó (42919)
Én csak akkor nyelem le ha masztizok. Ha a csajommal vagyok akkor nem. Masztikor a kezemre élvezek és onnannyalom le ! Izgató nagyon és finom is.....
#221   2009. 02. 09. hétfő 19:06
punisfarok punisfarok
én mindig kinyalom a csajom puncijábol.
#220   2009. 02. 06. péntek 18:19
extremehairy extremehairy
Tarkóállásban, fal mellett próbáld meg! lefelé szépen belespriccel vagy belecsurog a szádba. A csajom imádja így kiverni a farkam, vagy végignézni, ahogy magamnak csináltatja velem.
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 18:42
Már gyakran próbáltam masztrurbálás közben lenyelni a sajátom, de valahogy sosem spriccelek el olyan messzire, pedig hajolok rendesen. Van valami tanács? Esetleg 4-5 napig ne verjem, és akkor messzebre is el tudok lőni, vagy ez nem azon múlik? Egyáltalán normális vagyok, hogy ezt szeretném?
#219   2009. 02. 04. szerda 16:14
TopSecret TopSecret
Ettől felfordul a gyomrom.... no comment gyerekek...
#218   2009. 02. 03. kedd 08:23
senkialfonz01 senkialfonz01
én sokszor lenyelem, kell a fehérje visszapótlás
#217   2009. 02. 02. hétfő 18:49
zorn zorn
Na ez tiszta zűrzavar rosszúl másoltad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 21. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (305448)
2009. 01. 21. szerda 08:29
Pár éve még szinte minden kényeztetés az érzéki ajkai között végződött, amit nagyon élveztem. Akkor még nem nagyon vágytam utána extrára. Aztán egyszercsak elkezdett érdekelni a dolog, főleg mert annyira őszintén és jól csinálja.
Egyik nap a barátnőm egy nagyon komoly kényeztetésbe fogott bele miközben kelyhét csókoltam. Nagyon hosszan és nagyon jól csinálta. Fűszerezte még különlegességgel is az élményemet. Most is tiszta libabőr leszek, annyira jó volt az a kényeztetés. Hihetetlen volt az ajkai érintése. Amikor vközeledett a végem akkor sem engedett bársonyos szorításából. Amikor nem bírtam tovább akkor is szorosan bezárva tartott. Hangosan kiabálva élveztem, de nem volt egy pillantnyi időm sem kifújni magam máris lendült a hátán fekvő pasija szájára. Az összese anyagomat átfolyatta miután nagyon hevesen csókolt, hogy esélyem sem legyen menekülni. Nem menekültem és nagyon, nagyon élveztem. Érdekes volt saját magamat érezni a nyelvemen, nagyon tetszett, hogy azonnal csókolhattam a szerelmemet, mert úgy éreztem, hogy ezzel még közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Nagyon szeretem a kedvesemet. Remélem, nagyon sok ilyen élményem lesz még vele!
#216   2009. 02. 02. hétfő 15:55
X Törölt felhasználó (42919)
Én néha lenyelem és nagyon izgató!!! Fnom és volt,hogy a csajom szájába folyattam...
#215   2009. 01. 21. szerda 09:32
csubi80 csubi80
Én ha sokáig úgy izgatom magam, hogy mielőtt elélveznék abbahagyom majd folytatom és ezt többször eljátszom, 2-3 nap kihagyás után akár másfél métert is élvezek, így nem gond hanyattfekve sem a dolog. smile Érdemes kipróbálni.
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Már gyakran próbáltam masztrurbálás közben lenyelni a sajátom, de valahogy sosem spriccelek el olyan messzire, pedig hajolok rendesen. Van valami tanács? Esetleg 4-5 napig ne verjem, és akkor messzebre is el tudok lőni, vagy ez nem azon múlik? Egyáltalán normális vagyok, hogy ezt szeretném?
#214   2009. 01. 21. szerda 09:10
tisza-tó tisza-tó
hÁT IGEN. nEM VAGYUNK EGYFORMÁK. DE ERRŐL A CSOKOLÁDÉEVÉSSEL KAPCSOLATBAN OLVASTAM HASONLÓKAT.
(Ez egy válasz simicky üzenetére (2008. 11. 22. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 07:17
Én tegnap 1heves franciázás után csókolództam kedvesemmel,érztem saját izemet a számban és tetszett.Amúgy meg ha sok ananász levet iszik az ember azzal édesebb lesz a spermája.Amúgy meg gusztus dolga az egész.
#213   2009. 01. 21. szerda 08:29
X Törölt felhasználó (305448)
Pár éve még szinte minden kényeztetés az érzéki ajkai között végződött, amit nagyon élveztem. Akkor még nem nagyon vágytam utána extrára. Aztán egyszercsak elkezdett érdekelni a dolog, főleg mert annyira őszintén és jól csinálja.
Egyik nap a barátnőm egy nagyon komoly kényeztetésbe fogott bele miközben kelyhét csókoltam. Nagyon hosszan és nagyon jól csinálta. Fűszerezte még különlegességgel is az élményemet. Most is tiszta libabőr leszek, annyira jó volt az a kényeztetés. Hihetetlen volt az ajkai érintése. Amikor vközeledett a végem akkor sem engedett bársonyos szorításából. Amikor nem bírtam tovább akkor is szorosan bezárva tartott. Hangosan kiabálva élveztem, de nem volt egy pillantnyi időm sem kifújni magam máris lendült a hátán fekvő pasija szájára. Az összese anyagomat átfolyatta miután nagyon hevesen csókolt, hogy esélyem sem legyen menekülni. Nem menekültem és nagyon, nagyon élveztem. Érdekes volt saját magamat érezni a nyelvemen, nagyon tetszett, hogy azonnal csókolhattam a szerelmemet, mert úgy éreztem, hogy ezzel még közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Nagyon szeretem a kedvesemet. Remélem, nagyon sok ilyen élményem lesz még vele!
#212   2008. 12. 18. csütörtök 06:50
X Törölt felhasználó (391255)
Egy bnőm aszonta egyszer h ha már leszopott akk csókoljam is meg nyes Nem volt undorító a sajátom, de nem vált szokássá smile
#211   2008. 11. 28. péntek 18:02
free_dd free_dd
Régen míg le tudtam magam szopni, rendszeresen lenyeltem. Ennek 16 éve smile
#210   2008. 11. 28. péntek 00:36
lessy lessy
én amikor legelőször elélveztem megkóstoltam és
azóta is mindig elfogy az anyagom ha egyedül
vagyok ha párommal. külön tetszik neki hogy
lenyalom róla ha ráélvezek. én meg imádom az
izét. crazya
#209   2008. 11. 22. szombat 07:17
simicky simicky
Én tegnap 1heves franciázás után csókolództam kedvesemmel,érztem saját izemet a számban és tetszett.Amúgy meg ha sok ananász levet iszik az ember azzal édesebb lesz a spermája.Amúgy meg gusztus dolga az egész.
#208   2008. 11. 22. szombat 00:25
eroboy eroboy
Szerintem a gyertyaállásos mód a legjobb. Csak fentről a szádba engeded. Bár jó ha tudsz célozni, különben takarítani kell.
#207   2008. 11. 21. péntek 18:48
Ryobi Ryobi
Szerintem nem.
#206   2008. 11. 21. péntek 18:42
busquets busquets
#205   2008. 11. 20. csütörtök 12:48
zsozs70 zsozs70
szerintem isteni a geci ize.
#204   2008. 11. 20. csütörtök 09:31
X Törölt felhasználó (73612)
én is próbáltam már több kevesebb sikerrel,bár nem tudom nekem fura volt az ize de kiváncsi voltam rá nagyon smile
#203   2008. 11. 20. csütörtök 07:12
stili stili
Nem is kell hogy feleséged benne legyen, egyszerűen a mellére-hasára spriccelsz és odabújsz hozzá és lenyalogatot róla, nem hiszem hogy ellenkenze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247810)
2008. 11. 19. szerda 19:28
Szivesen kipróbállnám.Lenyalnám a sajátomat.Sajnos a feleségem nincs benne az ilyen játékokban.

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1942db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 04. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!