Én csak akkor nyelem le ha masztizok. Ha a csajommal vagyok akkor nem. Masztikor a kezemre élvezek és onnannyalom le ! Izgató nagyon és finom is.....
én mindig kinyalom a csajom puncijábol.
Tarkóállásban, fal mellett próbáld meg! lefelé szépen belespriccel vagy belecsurog a szádba. A csajom imádja így kiverni a farkam, vagy végignézni, ahogy magamnak csináltatja velem.
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 18:42

Már gyakran próbáltam masztrurbálás közben lenyelni a sajátom, de valahogy sosem spriccelek el olyan messzire, pedig hajolok rendesen. Van valami tanács? Esetleg 4-5 napig ne verjem, és akkor messzebre is el tudok lőni, vagy ez nem azon múlik? Egyáltalán normális vagyok, hogy ezt szeretném?
Ettől felfordul a gyomrom.... no comment gyerekek...
én sokszor lenyelem, kell a fehérje visszapótlás
Na ez tiszta zűrzavar rosszúl másoltad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 21. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 08:29
Törölt felhasználó (305448)

Pár éve még szinte minden kényeztetés az érzéki ajkai között végződött, amit nagyon élveztem. Akkor még nem nagyon vágytam utána extrára. Aztán egyszercsak elkezdett érdekelni a dolog, főleg mert annyira őszintén és jól csinálja.
Egyik nap a barátnőm egy nagyon komoly kényeztetésbe fogott bele miközben kelyhét csókoltam. Nagyon hosszan és nagyon jól csinálta. Fűszerezte még különlegességgel is az élményemet. Most is tiszta libabőr leszek, annyira jó volt az a kényeztetés. Hihetetlen volt az ajkai érintése. Amikor vközeledett a végem akkor sem engedett bársonyos szorításából. Amikor nem bírtam tovább akkor is szorosan bezárva tartott. Hangosan kiabálva élveztem, de nem volt egy pillantnyi időm sem kifújni magam máris lendült a hátán fekvő pasija szájára. Az összese anyagomat átfolyatta miután nagyon hevesen csókolt, hogy esélyem sem legyen menekülni. Nem menekültem és nagyon, nagyon élveztem. Érdekes volt saját magamat érezni a nyelvemen, nagyon tetszett, hogy azonnal csókolhattam a szerelmemet, mert úgy éreztem, hogy ezzel még közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Nagyon szeretem a kedvesemet. Remélem, nagyon sok ilyen élményem lesz még vele!
Egyik nap a barátnőm egy nagyon komoly kényeztetésbe fogott bele miközben kelyhét csókoltam. Nagyon hosszan és nagyon jól csinálta. Fűszerezte még különlegességgel is az élményemet. Most is tiszta libabőr leszek, annyira jó volt az a kényeztetés. Hihetetlen volt az ajkai érintése. Amikor vközeledett a végem akkor sem engedett bársonyos szorításából. Amikor nem bírtam tovább akkor is szorosan bezárva tartott. Hangosan kiabálva élveztem, de nem volt egy pillantnyi időm sem kifújni magam máris lendült a hátán fekvő pasija szájára. Az összese anyagomat átfolyatta miután nagyon hevesen csókolt, hogy esélyem sem legyen menekülni. Nem menekültem és nagyon, nagyon élveztem. Érdekes volt saját magamat érezni a nyelvemen, nagyon tetszett, hogy azonnal csókolhattam a szerelmemet, mert úgy éreztem, hogy ezzel még közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Én néha lenyelem és nagyon izgató!!! Fnom és volt,hogy a csajom szájába folyattam...
Én ha sokáig úgy izgatom magam, hogy mielőtt elélveznék abbahagyom majd folytatom és ezt többször eljátszom, 2-3 nap kihagyás után akár másfél métert is élvezek, így nem gond hanyattfekve sem a dolog.
Érdemes kipróbálni.
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Már gyakran próbáltam masztrurbálás közben lenyelni a sajátom, de valahogy sosem spriccelek el olyan messzire, pedig hajolok rendesen. Van valami tanács? Esetleg 4-5 napig ne verjem, és akkor messzebre is el tudok lőni, vagy ez nem azon múlik? Egyáltalán normális vagyok, hogy ezt szeretném?
hÁT IGEN. nEM VAGYUNK EGYFORMÁK. DE ERRŐL A CSOKOLÁDÉEVÉSSEL KAPCSOLATBAN OLVASTAM HASONLÓKAT.
(Ez egy válasz simicky üzenetére (2008. 11. 22. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 07:17

Én tegnap 1heves franciázás után csókolództam kedvesemmel,érztem saját izemet a számban és tetszett.Amúgy meg ha sok ananász levet iszik az ember azzal édesebb lesz a spermája.Amúgy meg gusztus dolga az egész.
Pár éve még szinte minden kényeztetés az érzéki ajkai között végződött, amit nagyon élveztem. Akkor még nem nagyon vágytam utána extrára. Aztán egyszercsak elkezdett érdekelni a dolog, főleg mert annyira őszintén és jól csinálja.
Egy bnőm aszonta egyszer h ha már leszopott akk csókoljam is meg
Nem volt undorító a sajátom, de nem vált szokássá

Régen míg le tudtam magam szopni, rendszeresen lenyeltem. Ennek 16 éve

én amikor legelőször elélveztem megkóstoltam és
azóta is mindig elfogy az anyagom ha egyedül
vagyok ha párommal. külön tetszik neki hogy
lenyalom róla ha ráélvezek. én meg imádom az
izét.
azóta is mindig elfogy az anyagom ha egyedül
vagyok ha párommal. külön tetszik neki hogy
lenyalom róla ha ráélvezek. én meg imádom az
izét.

Én tegnap 1heves franciázás után csókolództam kedvesemmel,érztem saját izemet a számban és tetszett.Amúgy meg ha sok ananász levet iszik az ember azzal édesebb lesz a spermája.Amúgy meg gusztus dolga az egész.
Szerintem a gyertyaállásos mód a legjobb. Csak fentről a szádba engeded. Bár jó ha tudsz célozni, különben takarítani kell.
Szerintem nem.

szerintem isteni a geci ize.
én is próbáltam már több kevesebb sikerrel,bár nem tudom nekem fura volt az ize de kiváncsi voltam rá nagyon

Nem is kell hogy feleséged benne legyen, egyszerűen a mellére-hasára spriccelsz és odabújsz hozzá és lenyalogatot róla, nem hiszem hogy ellenkenze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 19:28
Törölt felhasználó (247810)

Szivesen kipróbállnám.Lenyalnám a sajátomat.Sajnos a feleségem nincs benne az ilyen játékokban.