sajátomat én is többször is....
valóban jó lenne másét is megízlelni....))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 13:48
valóban jó lenne másét is megízlelni....))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1158272)

Érdekes, hogy az enyém sós ízű... Kiváncsi lennék másnak milyen...
Az enyém állt.édeskés kicsit fanyar kesernyés ízzel,táplálkozás függő,a lényeg,hogy sok legyen, sűrű, és ragacsos, még fél óra múlva is ragadjon a szám..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 13:48
Törölt felhasználó (1158272)

ÈN
Szerintem mindenki nyelte már le legalább 1x.minket izgat is a párommal.nincs annál izgibb,mint tele szájjal smárolni.eddig minden barátnömnek bejött.kivéve egyet,ő nem is.szopott
Szia! Igazad van,magam is igy godolom es csinalom. Nagy elvezet van benne. Persze maset biztos izgatobb nyelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 20:55
Törölt felhasználó (1568782)

Sziasztok! A gyertyapóz a legjobb, ott tényleg telibe kapom és nyelni is finom. Esetleg egy kis adagot utána még elkenek magamon belőle, ha nem nyelem le mindet. Ha valakivel camozol, akkor lehet még jobban fel vagy izgulva és utána és akkor még lehet nyalogatni az anyagot...
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Legjobb, ha egymásét kóstoljuk, ott tényleg nem megy el a vágy
Kóstoltam már, de nem vagyok oda érte.
Soha ne mondd azt hogy soha...!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 08. 16. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemhiszem.... Soha nem vágytam rá.... Izgalmi állapotban sem
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2017. 08. 16. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 17:58

Ha egyszer megkóstolod,- természetesen csak izgalmi állapotban szabad,- lehet, hogy te is megkedveled.

Nekem a felesègem szopàs utàn mindig àtadja a szàmba imàdom màsèt is szivessen àtadhatnà
Ha egyszer megkóstolod,- természetesen csak izgalmi állapotban szabad,- lehet, hogy te is megkedveled.
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 08. 16. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 15:34

Én soha nem kóstoltam.... És nem is visz rá semmi hogy megkóstoljam... Meglepve olvasom a többi hozzászólást
Én soha nem kóstoltam.... És nem is visz rá semmi hogy megkóstoljam... Meglepve olvasom a többi hozzászólást
Én is le szoktam néha nyelni a sajátom
Mikor érzem, hogy jön az anyag, akkor visszahúzom rá a bőrt, majd így teljesen elmegyek, aztán megint lehúzom a bőrt, s lenyalogatom az ujjaimról.

Én már nyaltam ki páromból korábban és tetszett, majd szólóban is kipróbáltam. Szerintem nagyon finom

helló))
én szívesen felvenném ahogy a szádba élvezel...))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 28. péntek 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 05:52
én szívesen felvenném ahogy a szádba élvezel...))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 28. péntek 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082832)

Sziasztok! Nèha gyertya pózban sikerül a számba lőni de az lenne az igazi ha ezt valaki megörökitenè közben ès vissza tudnám nèzni. Sajnos a nejem erre nem tudom megkèrni.
:P
Sziasztok! Nèha gyertya pózban sikerül a számba lőni de az lenne az igazi ha ezt valaki megörökitenè közben ès vissza tudnám nèzni. Sajnos a nejem erre nem tudom megkèrni.
Mivel nem tudom magam cumizni, gyertyás pózban meg nem sül el, csak nagyon néha nyalom le a kezemről a cuccot.
Viszont ha (biszex létemre) néha a fasz másik végére kerülök, akkor kifejezetten izgat, ahogy lüktet, pulzál a számban a kéjléc, és ekkor adja magát a nyelés ...
Az ízével semmi bajom, se nem szeretem, se nem taszít, viszont a lüktetés a számban, az nagyon izgalmas
Ha a sajátomat tudnám érezni lüktetve, pulzálva a saját számban, gyanítom naponta 6-szor tenném meg, lenyelve a cuccot
Viszont ha (biszex létemre) néha a fasz másik végére kerülök, akkor kifejezetten izgat, ahogy lüktet, pulzál a számban a kéjléc, és ekkor adja magát a nyelés ...
Az ízével semmi bajom, se nem szeretem, se nem taszít, viszont a lüktetés a számban, az nagyon izgalmas

Ha a sajátomat tudnám érezni lüktetve, pulzálva a saját számban, gyanítom naponta 6-szor tenném meg, lenyelve a cuccot