Szívesen lenyelem, sőt csináltam már párszor önszopást is, az nagyon felizgatja a nőket!
hu de jo volt este
Volt egy barátnőm, kefélés után is kinyaltam! Sőt miután a szájába élveztem csókolóztunk! Magamtól már csak nem undorodok, Ő meg iszonyatosan élvezte!

szerintem nagyon jo sokan nem ismerik be de a magan ugyuk en szinte mindig kinyalom mikor a paromnak nincs kedve lenyelni sot ketszer probaltam negyesbe es a baratom nojet is a baratom utan kinyaltam szoval minda negyen vegig csinaltuk iszonyu jo volt kulonben az izgalom tetofokan ijenre nem figyel oda szinte senki szerintem mindenki ugy csinalja ahogy jol esik udv a spermas punciknak egy punci imado....
nem mindegy mit eszel előtte, vagy iszol. Múlthéten pl. házi vörösbort ittam egész héten s nem sört. az asszony áradozott milyen finom volt s mire oda került a sor ,hogy megkóstoljam már le is nyelte. persze csókot azután is adtam neki.
Szerintem nincs benne semmi különleges, ha a párom lenyeli akkor már én miért ne. Elvégre belőlem van ,én is lenyalom az ő nedvét s ad utánna csókot. Akkor mi miértne tehetnénk meg azután. Vagy talán undorodsz magadtól? Néha mikor az elfogyasztott kajától függően lehet nagyon finom is.

teljesen egyetértek veled trg itt ez a sok finnyás úgy csinál mintha nem belőle jőnne ki az anyag "vagy talán koszos,fertőző?"...akkor hogy várjátok el hogy a csaj lenyalja,estleg"lenyelje!!!"
(Ez egy válasz tgr üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:58

Na sok finnyás - mondok egy nagyon izgatót - legalábbis a csajok megvesznek tőle és atom biztos az újabb menet. Szépen a melleire élvezel, utána érzékien lenyalod onnan (abszolút nincs rossz íze) és jó kis csók közben átadod neki.
Több nővel hitelesítve - tuti a dolog.
lehet vagy mert kicsit túlzásba vitte.. vagy teljesen más okok miatt :) a lényeg hogy a gecim kostolgatása, számbavétele nem lett a mai napig sem kedvencem.. viszont ha a csaj ilyesmire izgul, egye fene, legyen egy jó napja :D
(Ez egy válasz zaga üzenetére (2006. 02. 01. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 14:06

hát volt egy olyan lánnyal dolgom aki a hasonló dolgot szerette O_o nem mondom hogy ellöktem volna magamtól, de a kapcsolat se tartott túl sokáig. :)
hát volt egy olyan lánnyal dolgom aki a hasonló dolgot szerette O_o nem mondom hogy ellöktem volna magamtól, de a kapcsolat se tartott túl sokáig. :)
(Ez egy válasz tgr üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:58

Na sok finnyás - mondok egy nagyon izgatót - legalábbis a csajok megvesznek tőle és atom biztos az újabb menet. Szépen a melleire élvezel, utána érzékien lenyalod onnan (abszolút nincs rossz íze) és jó kis csók közben átadod neki.
Végül is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:54

Törölt felhasználó (29760)

Nem tudom, nekem egy kicsit még idegen a dolog, bár nem látom igazából akadályát, ha utána ki szeretné még nyalni miért ne tehetné meg, perverz a dolog nem mondom, hogy nem, de vannak ettől cifrábbak is a perverzió területén.
Megvallva őszintén az meg ha a puncim nyalják az nagyon finom tud lenni, előtte is, közben is, és még utána is.
hát ennyi
Megvallva őszintén az meg ha a puncim nyalják az nagyon finom tud lenni, előtte is, közben is, és még utána is.

hát ennyi

Nem tudom, nekem egy kicsit még idegen a dolog, bár nem látom igazából akadályát, ha utána ki szeretné még nyalni miért ne tehetné meg, perverz a dolog nem mondom, hogy nem, de vannak ettől cifrábbak is a perverzió területén.
hát ennyi
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

hát ennyi

A saját véleményed érdekelne nem az enyém.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 13:20

"(Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja") "

.osan!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:27

Nem is engedném neki, hogy olyan állapotban szopogasa, ha nem áll fel a-nélkül, le kell vágni. 2.-3.-4.stb. menet előtt minek kell nyalni? Akkor már csak "sámfázni" kell. Olyan technikát kell alkalmazni amellyel a pénisz a klitoriszt is ingerli...szerintem.
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja"
Végül is így tarka a világ, hogy pl; "mindenki másképp csinálja"

Fájnak az ujjacskáid?
Írj véleményt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 12:36

Írj véleményt.