népi orvoslás dolog, valamilyen tüdő bajra kellet vizeletett inni..
lehet hogy van alapja mert vizeletből is lehet penicilint kivonni...álitolag.. irodalmat nem olvastam rola... csak anno a kis katonáktol erre a célra gyűjtőtek vizeletett azaz ezt az indokot kapták..
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 20:03
lehet hogy van alapja mert vizeletből is lehet penicilint kivonni...álitolag.. irodalmat nem olvastam rola... csak anno a kis katonáktol erre a célra gyűjtőtek vizeletett azaz ezt az indokot kapták..
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

hat lehet,h van,de en nem tudok rola!sztem viszont dutasag,hiszen ha szükseg lenne ra(marmint a vizeletre),nem löködne ki a szervezetböl!vagyis minek terheljük a szervezetet a mar kivalasztott anyagok ujraemesztesevel,amikor ihatunk vizet is?vlmi amerikai divatcucc lehet a hatterben!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni!
hat lehet,h van,de en nem tudok rola!sztem viszont dutasag,hiszen ha szükseg lenne ra(marmint a vizeletre),nem löködne ki a szervezetböl!vagyis minek terheljük a szervezetet a mar kivalasztott anyagok ujraemesztesevel,amikor ihatunk vizet is?vlmi amerikai divatcucc lehet a hatterben!
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg a cukorbetegek vizeletet lehetne kv v. tea izesitesere hasznalni,de ahhoz nagyon sokat kene beleönteni! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor rászarok egy lapostányérra, ráverem szósznak, telehugyozok egy öblös poharat, és kész is a bigmac menü:D
valtoztass a taplalkozasodon...(ne egyel annyi kutyat pl)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 09:39
Törölt felhasználó (60564)

Hát én nem, a szagát sem szeretem. De nem is kényszeritem, zsarolom ki a páromtól sem, hacsak magától nem akarja!
Hát én nem, a szagát sem szeretem. De nem is kényszeritem, zsarolom ki a páromtól sem, hacsak magától nem akarja!
(Ez egy válasz Gabesz29. üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 09:34

Sztem már mindenki kipróbálta egyszer a saját ízét...ez normális
Sztem már mindenki kipróbálta egyszer a saját ízét...ez normális
undorító
Értem,de a véleményem nem változott! Vitathatatlan - nem vagyunk egyformák! Hogy a sajátomat lenyeljem, pisimet iszogassam? No ilyem "magasra" mostanság nem kívánkozom! De persze aki csinálja - egészségére!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 19:19

felreértettel..nem vagyok doki...csak dr balut akartam segitsegül hivni,....mert ö az
felreértettel..nem vagyok doki...csak dr balut akartam segitsegül hivni,....mert ö az
Azt várhatjátok doki, hogy én olyan beteg legyek, hogy a saját húgyomat megigyam! A végén még kitaláljátok, hogy a szar kalóriadús csemege!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
van valami betegseg, amikor tenyleg kell ... dr BALU!!!
(Ez egy válasz SziklaMiki üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 19:05

Már semmin nem tudok meglepődni! Hisz nem rég az egyik kereskedelmi tévén - fő műsoridőben - azt mutogatták - egyesek, az egészségük érdekében, saját vizeletüket iszogatják! Egészségetekre!
Már semmin nem tudok meglepődni! Hisz nem rég az egyik kereskedelmi tévén - fő műsoridőben - azt mutogatták - egyesek, az egészségük érdekében, saját vizeletüket iszogatják! Egészségetekre!
Még az is belefér , na:) Csak legyen legalább egy öblítés:)
Hát, akkor pont nem úgy vagy vele, mint Zombiee, mert ő nem szeretné, ha a nyelvére jutna belőle...
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:34

ugyanigy vagyok vele...ha a lany szajaban maradt belöle, en meg beledugom a nyelvem, az ok...de közvetlenül azert inkabb megsem
ugyanigy vagyok vele...ha a lany szajaban maradt belöle, en meg beledugom a nyelvem, az ok...de közvetlenül azert inkabb megsem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:31
Törölt felhasználó (38040)

Aze gy dolog, hogy szopesz után is jöhet a csók. De ha a szájával fejezte be azért az na:S Nem undorodok én magamtól, csak nem vagyok hülye. Pasi vagyok, nekem a geci a szám közelében gusztustalan. Akinek meg nem egészségére. Igya literszámra:D Béke:D
Aze gy dolog, hogy szopesz után is jöhet a csók. De ha a szájával fejezte be azért az na:S Nem undorodok én magamtól, csak nem vagyok hülye. Pasi vagyok, nekem a geci a szám közelében gusztustalan. Akinek meg nem egészségére. Igya literszámra:D Béke:D
Én kifejezetten élvezem ha az után csókolózom a barátnőmmel hogy a szájában voltam. Sőt az a legjobb ha az előjátékként amikor egymást nyalogattuk csókolózunk és kézzel elégítjük ki egymást. Akkor keverednek az ízek:-)

csak az aki nem normalis,mint az aki ezt a topicot nyitotta

JÓ NEKED HA MEGY AZ ÖN SZOPÁS

Én már nyeltem le