Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#99   2007. 01. 05. péntek 01:58
puszkány puszkány
meg sem fordult a fejembe!!! nem is fog! nyalos bakik meg vannak!!!
#98   2007. 01. 05. péntek 01:04
életvidám49 életvidám49 VIP
Ezt én is élvezném!
#97   2007. 01. 05. péntek 00:07
szentirmai szentirmai
Ha a csaj spricceléssel elélvez francia alatt, utánna beleélvezel a puncijába aztán kinyalod, ráébredsz, hogy fantasztikus érzés.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 03. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 17:41
Egy dolog az, hogy elvárhatom-e a társamtól, hogy tegyen meg valamit, ha én ugyan azt nem tenném meg, és egy teljesen másik a sexuális vonzalom tárgya!

Én is elvártam, hogy minden további nélkül szopják le a farkamról a puncinedvvel keveredett gecit, és kéjjel megtette a barátnőim többsége. Egyik leglényegesebbnél mondván, hogy védekezési szempontból nem túl előnyös ondóval szennyezett farokkal úra szeretkezni. Sokszor miután a védekezés módszere a koitus interruptus volt, már az igazi élvezés is a szájában történt. Ezek után, ha csókolódzni volt kedve közben ne tettem volna?

A másik történet, hogy amikor tényszerűen szembesített, egy lány azzal a gondolattal, hogy ha ő elvárja, hogy kinyalják, akkor tudnia kell mit nyalat, ő bizony megkóstolta a puniját. Rájöttem, ha tiszta szívemből elvárom, hogy élvezettel végig szopjanak, akkor nekem sem szabad félni attól, amit a lányok kénytelen magukba engednek.

Nem mondtam, hogy ezt élveztem, mert nem, de élvezem nyalni a puncit, így a dolog kölcsönös. Sőt, amikor valamelyik lány azt mondja, hogy az ondó undorító, tiszta szivemből tudom őt más irányba befolyásolni, mert se nem finom, se nem undorító, pont olyan mint a punci, attól finom, hogy általa élvezet nyújtsz annak, aki szeretsz.

Ez Neked is szól DrAnthony!
#96   2007. 01. 03. szerda 18:48
tequila99 tequila99
és te mi okbol nyeled?:)
#95   2007. 01. 03. szerda 18:34
artz1 artz1
az én volt barátnőmnek mindig a szájába élveztem, ő akarta igy. egyszer spontán le smárolt utána,ezután mindig így fejeztük be a szexet.

én egyszer kinyaltam őrület volt mindkettönknek,beszéld rá csak ajánlani tudom.
finom
#94   2007. 01. 03. szerda 17:47
Jamesson Jamesson
én is éreztem kéztetést már se közben hogy smároljak a csajommal miután a szájába élveztem, de nekem is csak addig tart mig el nem megyek. utána nem kivánom
#93   2007. 01. 03. szerda 17:41
MM4 MM4
Egy dolog az, hogy elvárhatom-e a társamtól, hogy tegyen meg valamit, ha én ugyan azt nem tenném meg, és egy teljesen másik a sexuális vonzalom tárgya!

Én is elvártam, hogy minden további nélkül szopják le a farkamról a puncinedvvel keveredett gecit, és kéjjel megtette a barátnőim többsége. Egyik leglényegesebbnél mondván, hogy védekezési szempontból nem túl előnyös ondóval szennyezett farokkal úra szeretkezni. Sokszor miután a védekezés módszere a koitus interruptus volt, már az igazi élvezés is a szájában történt. Ezek után, ha csókolódzni volt kedve közben ne tettem volna?

A másik történet, hogy amikor tényszerűen szembesített, egy lány azzal a gondolattal, hogy ha ő elvárja, hogy kinyalják, akkor tudnia kell mit nyalat, ő bizony megkóstolta a puniját. Rájöttem, ha tiszta szívemből elvárom, hogy élvezettel végig szopjanak, akkor nekem sem szabad félni attól, amit a lányok kénytelen magukba engednek.

Nem mondtam, hogy ezt élveztem, mert nem, de élvezem nyalni a puncit, így a dolog kölcsönös. Sőt, amikor valamelyik lány azt mondja, hogy az ondó undorító, tiszta szivemből tudom őt más irányba befolyásolni, mert se nem finom, se nem undorító, pont olyan mint a punci, attól finom, hogy általa élvezet nyújtsz annak, aki szeretsz.

Ez Neked is szól DrAnthony!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 03. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 03. szerda 17:29
Én tisztában vagyok a szexuális hovatartozásomban! De nem gondolhatja más arról az emberről hogy meleg,aki megkóstólja? Főleg ha rendszeresen? Mert ha kíváncsi az egy dolog!
#92   2007. 01. 03. szerda 17:29
X Törölt felhasználó (69371)
Én tisztában vagyok a szexuális hovatartozásomban! De nem gondolhatja más arról az emberről hogy meleg,aki megkóstólja? Főleg ha rendszeresen? Mert ha kíváncsi az egy dolog!
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 03. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 17:25
Ennek a kérdéskörnek szvsz semmi köze a homosexualitáshoz. Inkább azt gondolom, hogy aki annyira fél a buziságtól, az nincs egyensúlyban saját sexusával, és nagyon is lehet, hogy látensen homokos.
#91   2007. 01. 03. szerda 17:25
MM4 MM4
Ennek a kérdéskörnek szvsz semmi köze a homosexualitáshoz. Inkább azt gondolom, hogy aki annyira fél a buziságtól, az nincs egyensúlyban saját sexusával, és nagyon is lehet, hogy látensen homokos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 03. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 17:02
És, ha lenyeled a sajátodat az nem buzis? Bocs a megfogalmazásért! Egyszer az egyik nőm azt akarta, mikor teleélveztem a száját, hogy csókoljam meg. De nem mertem.
#90   2007. 01. 03. szerda 17:23
DrAnthony DrAnthony VIP
A topic címe alapján az sem elképzelhetetlen, hogy valaki feldobja: Recskázz tele egy poharat, majd idd meg! Az egy dolog, hogy beleéplvezek a baránőm puncijába, és utána esetleg még nyalogatoma csiklóját, és a számba kerülhet a saját spermám (bár ez se vonz annyira), az is más téma, hogy ha a csaj szájába élvezek, és utána smárolok vele, de a topic címe másra utal.

Pusztán kíváncsiságból, vagy ilyen ok mikatt előfordulhat, hogy valaki megkóstolja, de akkor sem "lenyeli" a sajátját.

Már a topic indítása is gyomorforgató... Nem eszem a fikámat, nem iszom a húgyomat... De a csajomtól sem várom el, hogy lenyelje a spermámat. Ha megteszi, lelke rajta, de nem erőszakolom ezt rá.
#89   2007. 01. 03. szerda 17:23
MM4 MM4
Én símán csókolódzom azzal a lánnyal akinek teleélveztem a száját, akkor is ha lenyelte, akkor is ha kiköpte. Ha még benne van nem lehet csókolódzni, csak átadni. Nem is rossz ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 03. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 17:02
És, ha lenyeled a sajátodat az nem buzis? Bocs a megfogalmazásért! Egyszer az egyik nőm azt akarta, mikor teleélveztem a száját, hogy csókoljam meg. De nem mertem.
#88   2007. 01. 03. szerda 17:02
#87   2007. 01. 03. szerda 16:55
bolhab bolhab
nekemis a párom túlgyors volt montam motmár fejezdbe azóta ezis bennevan a repertoárban
(Ez egy válasz G2 üzenetére (2007. 01. 03. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 16:25
Én is kóstoltam...és szivesen kinyalom az asszonyból is de nem engedi finom
#86   2007. 01. 03. szerda 16:32
galagonya80 galagonya80
Kóstoltam már én is, mivel hamarabb elmentem, mint a párom, s kinyaltam, hogy eltudjon élvezni ő is, s az anyagmár benne volt, úgyhogy jutott a számba belőle! De sokkal jobban csúszott az újam a popsijába az ondótól! Próbáljátok ki!
#85   2007. 01. 03. szerda 16:25
G2 G2
Én is kóstoltam...és szivesen kinyalom az asszonyból is de nem engedi finom
#84   2007. 01. 03. szerda 16:08
bolhab bolhab
énis szeretem mikor a végén a párom tisztára nyal külön orgazmus
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 02. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 15:22
Nincs is annál jobb, mint mikor a telespiccelt puncit jól kinyalja az ember, a csajom meg a puncizsiros lankadó farkamat szopogatja, vagy az anális szex után történik ugyanigy. Ja, anális szex előtt a végbeleinket rendesen kimossuk aztán telespricc és alapos nyalás.
#83   2007. 01. 03. szerda 15:58
Nekem is hasonló érzéseim vannak! Amíg nem megyek el, addig izgat a kíváncsiság, de utána nincs gusztosom hozzá. Élvezés után mintha lelkiismeret furdalásom lenne! Nem azért mert több millió embert ölök meg. vigyor3 Nem tudom pontosan milyen érzés! Szal még nem kóstóltam, de a csajoknak bejön!
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 03. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 15:05
Én egyszer megkóstoltam, mert teljesen belelkesedtem egy lány elbeszélése alapján, hogy szerinte legkevesebb, hogy megízleljük azt, amit másokkal meg akarunk kóstoltatni. Mondta, és érzékletesen ecsetelte, hogy hogyan próbálta a punciját ki.
Az a fura, hogy amíg izgalomban voltam és nem volt mit kipróbálni teljesen lelkes voltam, de amikor már volt "termék" és a vágy lankadt a lelkesedés is elszállt, de kötelesség tudatból megtettem.
Nem különösebben rossz ízű, de nem is jó nagyon. Végső soron a punciban sem az illata vagy az íze a király, hanem az, hogy valakinek örömet okozunk általa. De egy ápolt punci nem is rossz ízű vagy illatú.
#82   2007. 01. 03. szerda 15:34
peti8889 peti8889
Én rendszeresen kóstolom, majdnem minden hokizásnál.
Érdekes viszont, hogy hasonlóan MM4 hez, nekem is élvezés előtt van rá nagyobb affinitásom, és többször, amikor eldöntöttem lenyelem az egészet, egyszerűen elment a gusztusom...
Nem azért, mert annyira rossz lenne az íze, hanem valahogy élvezés után egy pillanat alatt "elegem van" magamból..
Talán, ha másét próbálnám, akkor másképp lenne...
#81   2007. 01. 03. szerda 15:05
MM4 MM4
Én egyszer megkóstoltam, mert teljesen belelkesedtem egy lány elbeszélése alapján, hogy szerinte legkevesebb, hogy megízleljük azt, amit másokkal meg akarunk kóstoltatni. Mondta, és érzékletesen ecsetelte, hogy hogyan próbálta a punciját ki.
Az a fura, hogy amíg izgalomban voltam és nem volt mit kipróbálni teljesen lelkes voltam, de amikor már volt "termék" és a vágy lankadt a lelkesedés is elszállt, de kötelesség tudatból megtettem.
Nem különösebben rossz ízű, de nem is jó nagyon. Végső soron a punciban sem az illata vagy az íze a király, hanem az, hogy valakinek örömet okozunk általa. De egy ápolt punci nem is rossz ízű vagy illatú.
#80   2007. 01. 03. szerda 13:04
X Törölt felhasználó (55079)
fenne vigye el a gusztusod, de igazad van! finom buck crazya wink
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 02. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 15:22
Nincs is annál jobb, mint mikor a telespiccelt puncit jól kinyalja az ember, a csajom meg a puncizsiros lankadó farkamat szopogatja, vagy az anális szex után történik ugyanigy. Ja, anális szex előtt a végbeleinket rendesen kimossuk aztán telespricc és alapos nyalás.

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1939db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 24. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!