Ma az asztal lapjára engedtem utána eltelt vagy fél óra meg is feledkeztem róla hogy nem töröltem le jött egy őrült gondolatom hogy fel kéne nyalni egy kicsit hezitáltam de aztán hirtelen felnyaltam hát mit mondjak izgalmas volt .Régebben engedtem pohárba de később nem volt erőm meginni de most ment ezzel a módszerrel úgy látszik kis idő múlva visszatér a kedv
Ez így igaz.
(Ez egy válasz ni13ggs9 üzenetére (2019. 09. 24. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 15:33

Ha valamire vágyik az ember ki kell próbálja. Veszteni nem veszthetsz vele! Sok sikert!

Ha valamire vágyik az ember ki kell próbálja. Veszteni nem veszthetsz vele! Sok sikert!
(Ez egy válasz Kitudja üzenetére (2019. 09. 24. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 15:16

Előbb utóbb én is remélem bátor leszek és kipróbálom gyertyában megkóstolni,utána meg meglátom merek e tovább lépni egy lájtosabb biszex felé.

Előbb utóbb én is remélem bátor leszek és kipróbálom gyertyában megkóstolni,utána meg meglátom merek e tovább lépni egy lájtosabb biszex felé.
(Ez egy válasz ni13ggs9 üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 20:21

Gyertyában már én is próbáltam. Egyszer kivertem egy pohárba úgy nyeltem le, de az nem volt az igazi. Nagyon kipróbálnám másét én is.

Gyertyában már én is próbáltam. Egyszer kivertem egy pohárba úgy nyeltem le, de az nem volt az igazi. Nagyon kipróbálnám másét én is.

Gyakran csinálom nagyon izgalmas
Szia!
Én vertem már bele rántottábais, és a merőkanálnyi palacsintatésztába. Így ettem meg. Nem lehetett érezni az ízét, viszont ahogy ettem, újra felizgultam. Sokszor élveztem bele a tejes kávémba. Annál éreztem mindig a spermám ízét. (Ez egy válasz perviarpi üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 01:42
Én vertem már bele rántottábais, és a merőkanálnyi palacsintatésztába. Így ettem meg. Nem lehetett érezni az ízét, viszont ahogy ettem, újra felizgultam. Sokszor élveztem bele a tejes kávémba. Annál éreztem mindig a spermám ízét. (Ez egy válasz perviarpi üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Én néha kedvet kapok hozzzá.
A leggyakrabban gyertyában szoktam a száma élvezni. Az íze változó.
A legfinomabb akkor, mikor még nem élvezek el, csak egy pár csepp jön elő, és azt lenyalom.
Volt olyan is, hogy a gyümölcsturmixba vertem, amit megittam, és a csajommal is kapott belőle.
Láttam olyan vidit, ahol "rántottát" csinálnak belőle. Ki kellene próbálni! Valaki próbálta már?
Ettől függetlenül a legjobb lenne egy jó pasi spermáját nyelni!
A legfinomabb akkor, mikor még nem élvezek el, csak egy pár csepp jön elő, és azt lenyalom.
Volt olyan is, hogy a gyümölcsturmixba vertem, amit megittam, és a csajommal is kapott belőle.
Láttam olyan vidit, ahol "rántottát" csinálnak belőle. Ki kellene próbálni! Valaki próbálta már?

Én is gyertyában, de másėt is szívesen lenyelném!
Én néha kedvet kapok hozzzá.

Ki nyeli a sajátját rajtam kivül?ki,hogyan szokta?
Szívesen megnéztem volna.
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2019. 09. 13. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Én most nyeltem le a sajátom.Izgató volt.
inkább bánd a tetted, mint bánkodj, hogy azon, miket tehettél volna))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 10:59
Törölt felhasználó (4034272)

A kíváncsiság mindenkit nagyon tud hajtani.
Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél!
Előbb utóbb biztosan meg fogom tenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 10:59

Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél! (Ez egy válasz Kitudja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 21:41
Inkább azt bánd amit nem tettél meg, ne azt amit megtettél! (Ez egy válasz Kitudja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor legalább te már eljutottál odáig,hogy meg merted kóstolni.
Nálam is elmegy a kedv és nem tettem még meg,pedig izgat.

Pedig ahogy elnézem egy kis gyakorlás után elérnéd.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 16:30

Max gyertyában állva, de jobb lenne ha bekaphatnám magamnak... Nem pontos a célzás sem, meg amikor kint van, már nem kívánom a gecimet...
Minden alkalommal nyelem és imádom
Akkor legalább te már eljutottál odáig,hogy meg merted kóstolni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 08:43

Nálam is ez van.
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel.
Amikor élvezek azonnal lenyelem, ezután már nem érdekel.
hali, én maxti közben sűrűn nyalom az előváladékot is...és a végén vágyom már a sperma ízet a számban))))
Max gyertyában állva, de jobb lenne ha bekaphatnám magamnak... Nem pontos a célzás sem, meg amikor kint van, már nem kívánom a gecimet...