Vasárnap buliban voltunk. Igazából inkább beszélgetős összejövetel volt. De volt a társaságban egy szabadszájú csaj is. Neki minden a sex körül forgott. A pasimnak nagyon bejött, felizgatta őt a csaj és annak a gondolata, hogy vele szemben ülök egy szoknyába, az aztal alatt elkezdett izgatni a lábával. Elöször elhúzódtam, de belementem a játékba. bugyiba voltam, meg combfixben. Egyre jobban izgatott a játék. A csaj kiszúrta, h mit csinálunk és figyelt. pár perc múlva odajött és a fülembe súgta, h van fent egy szoba folytassuk ott. Nem mondtam nemet. Mintha mi sem történ volna felmentem én és kicsit később a pasim. addigra már retentő nedves voltam. Izgatott az is, h a csaj tudja, h mi dugunk (megfordult a fejemben az is, h mi lenne, ha bejönne) NEm jött.
A pasim dugott, dugott és néha szoptam és közben ujjazott, nagyon izgi volt, idegen ágy, illatok (most is benedvesedek)
Azt kérte a pasim, h szeretne belémélvezni......................megengedtem neki................belémspriccelt és közben zihált (szerintem hallották, de nem érdekelt) majd kivette és élkezdett nyalni, ekkor olyat éreztem mint még soha. Feszített, lüktetett, és éreztem, h folyok, nem csak a geci hanem én is. Ő csak nyalt és nyalt! Folyt az arcán a sperma és az én nedvem is........ Azóta esténként ezzel az élménnyel alszom el,és nedves puncival.
A pasim dugott, dugott és néha szoptam és közben ujjazott, nagyon izgi volt, idegen ágy, illatok (most is benedvesedek)
Azt kérte a pasim, h szeretne belémélvezni......................megengedtem neki................belémspriccelt és közben zihált (szerintem hallották, de nem érdekelt) majd kivette és élkezdett nyalni, ekkor olyat éreztem mint még soha. Feszített, lüktetett, és éreztem, h folyok, nem csak a geci hanem én is. Ő csak nyalt és nyalt! Folyt az arcán a sperma és az én nedvem is........ Azóta esténként ezzel az élménnyel alszom el,és nedves puncival.
Magamtól miért undorodnék, főleg ha ez kölcsönösen tetszik mindkettőnknek!!??
Nekem is volt egy csajom aki a szájából nekem adta, szupi volt!
De imádom a punciból, popsiból, a vágatból a kezéből, vagy a testéről felnyalni!
Viszont ha egyedül csinálom nem igen megy, úgy nem olyan jó.
De imádom a punciból, popsiból, a vágatból a kezéből, vagy a testéről felnyalni!
Viszont ha egyedül csinálom nem igen megy, úgy nem olyan jó.
nem rossz az...az ember ha nem fogadja el magát, akkor mit akar a másiktól?

egyedül nem olyan jó. de rászoltam spriccelni a puncijára és úgy nyalom ki. na ugy már jó.
Hát igen, mi pasik csak dumálunk róla, de amikor először hoz minket össze a sors egy ilyen huncut lánnyal, mint amilyen Te is lehetsz... Szerencsére ez nekem összejött és amikor csak eszembe jut...
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2010. 09. 24. péntek 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 24. péntek 17:47

Sziasztok! Az én pasim is mindig dumált róla, h milyen jó lenne, meg milyen az íze, de ő sem akarta lenyalni rólam miután elment. Egyszer amikor leszoptam nem nyeltem le hanem meglepiből elkezdem az arcára, szájára csorgatni a számból és közben veretem az akkor még nem megduzzadt farkát. Nagyon gyorsan megdagadt, és megfogta a fejem és a szájára húzta a számat és kinyalta a számból! Abban a pillanatban azt éreztem, ha MOST belémhatolna sikítva élveznék. De inkább vertem neki, Megint elélvezett. Azóta nyaggat, h megint megint, de megigértem, neki, h meglepi lesz majd!
én simán bele élvezek a számba
nyami

Sziasztok! Az én pasim is mindig dumált róla, h milyen jó lenne, meg milyen az íze, de ő sem akarta lenyalni rólam miután elment. Egyszer amikor leszoptam nem nyeltem le hanem meglepiből elkezdem az arcára, szájára csorgatni a számból és közben veretem az akkor még nem megduzzadt farkát. Nagyon gyorsan megdagadt, és megfogta a fejem és a szájára húzta a számat és kinyalta a számból! Abban a pillanatban azt éreztem, ha MOST belémhatolna sikítva élveznék. De inkább vertem neki, Megint elélvezett. Azóta nyaggat, h megint megint, de megigértem, neki, h meglepi lesz majd!
Ezért szeretem én inkább a másét .Ha magamnak csinálom miután elélveztem már nem igazán van hozzá kedvem,de ha egy másik srácnak szopom és a számba,vagy arcomba élvez,és én ugye ekkor még nem mentem el,ugyanolyan felspanolt állapotban vagyok,tehát nem megy el a kedvem tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 24. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 24. péntek 16:27
Törölt felhasználó (467170)

Ez nálam is így van, előtte szoktam néha kívánni, de amikor gyertyában az arcomra, számba élvezek már nem mindíg akarom lenyelni
Ez nálam is így van, előtte szoktam néha kívánni, de amikor gyertyában az arcomra, számba élvezek már nem mindíg akarom lenyelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 12. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 12. vasárnap 19:04
Törölt felhasználó (415476)

hat most olvasgatom hogy miket is irtatok ide. engem is vonz hogy milyen a sperma ize. probaltam mar a kezembe elvezni meg gyertyat is, csakhogy engem az elelvezesem elott erdekel ez a dolog mikor elvezek el akkor mar nem igy a gyertyanal is mikor mar kezd kilovelni belolem mindig szinte akaratlanul is de elhuzom magam. maga a gondolathoz is kell par szexmentes nap hogy igazabol kanos legyek.
hat most olvasgatom hogy miket is irtatok ide. engem is vonz hogy milyen a sperma ize. probaltam mar a kezembe elvezni meg gyertyat is, csakhogy engem az elelvezesem elott erdekel ez a dolog mikor elvezek el akkor mar nem igy a gyertyanal is mikor mar kezd kilovelni belolem mindig szinte akaratlanul is de elhuzom magam. maga a gondolathoz is kell par szexmentes nap hogy igazabol kanos legyek.
szájába élvezek,nem nyeli le.hosszasan csókolózunk és átadja.jobb mint lenyalni róla.kinyalni a puncibol nem engedi,mondván az övé.igazából élvezi a meleg nedűt.
hát igen, elég pár hónap barátnős élet és az ember borzasztóan be tud rozsdásodni...
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 19:08

Hosszú idő után először megint meg tudtam nyalni a makkomat
Elég nehéz volt elérni, de még egy kis gyakorlás, és a számba élvezhetek
Régen a fél farkam be tudtam kapni, az volt az igazi!
Akkor jöttem rá hogy szeretem szopni magam

imádom puncibol és csokkal is

Hosszú idő után először megint meg tudtam nyalni a makkomat
Elég nehéz volt elérni, de még egy kis gyakorlás, és a számba élvezhetek
Akkor jöttem rá hogy szeretem szopni magam

Nekem volt egy pasim aki imádta kinyalni, kiszívni belőlem a saját spermáját. Játszottunk többször olyat is, h belémélvezett és kicsi pihi után kezdtük a 69 et. Ilyenkor pill alatt telespriccelte a számat. huuuu, most is felizgat a gondolata.
Szia! Sajna ez nem megoldható, mert hát bár róla lenyalhatom a magamét, de egy 3. fél nála ki van zárva!
(Ez egy válasz anonym666 üzenetére (2010. 08. 13. péntek 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 13. péntek 03:08

hy jason. engemn is érdekelne a másik íz. legyen ott párod is ha gondolod. úgy sztem izgibb. lenne egykét ötletem. én nemnyúlok párodhoz. nekem is van nőm. csak ha gondolod akkor kipróbálhatod a másaik sperma ízt. engem is érdekelnme másik. nemvagyok meleg meg semmi ien. csak érdeklődöm énis de eddig seholsem jártam sikerrel. és nemis akarom hogy párom megtudja ezt. de veled szivesen kipróbálnám és úgy hogy a nőd is ottvan. ha gondolod akkor megbeszélhetjük. izgató lenne. de csak ha gondolod
Egyedül nem olyan izgi, a páromat meg sajnos ritkán tudom rávenni, (ki érti ezt?!
) de tegnap szex után a hasára élveztem és felnyaltam, aztán még őt is kinyaltam. Jó volt!

hy jason. engemn is érdekelne a másik íz. legyen ott párod is ha gondolod. úgy sztem izgibb. lenne egykét ötletem. én nemnyúlok párodhoz. nekem is van nőm. csak ha gondolod akkor kipróbálhatod a másaik sperma ízt. engem is érdekelnme másik. nemvagyok meleg meg semmi ien. csak érdeklődöm énis de eddig seholsem jártam sikerrel. és nemis akarom hogy párom megtudja ezt. de veled szivesen kipróbálnám és úgy hogy a nőd is ottvan. ha gondolod akkor megbeszélhetjük. izgató lenne. de csak ha gondolod
Jól van na, ha nem hát nem...