És azt lehet élvezni ha kényszerből?én legalábbis akkor azt mondanám hogy ne nyelje le őse
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 09:53
Törölt felhasználó (53426)

Akarom nem akarom ,néha le kell nyelnem,mert a barátnőm csak akkor nyeli le ha én is .
Nézd, van akik a vizeletüket isszák, mondván egészséges és egyébkéntis a sajátjuk. :S
Ezekután ha valaki megkóstolja, tegye. Én inkább puncikat kóstolgatok.
Lehet leszbikus lettem?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 21:49

Én teljesen hetero vagyok és undorodok a sajátomtól,de még a gondolattól is.De ha valaki beválalja mondván a sajátja és nem is káros hát egészségére
Hát én is megmaradok a finom kis puncinedv mellet
Tőlem meg mindenki más azt nyel le amit akar
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 14:50

Tőlem meg mindenki más azt nyel le amit akar

Nézd, van akik a vizeletüket isszák, mondván egészséges és egyébkéntis a sajátjuk. :S
Lehet leszbikus lettem?

Valamilyen módon érintkezni a saját anyaggal, rendkívül izgató szerintem. Éppen az a pikantériája a dolognak, hogy nem hétköznapi dolog. Nekem közel 20 év hétköznapi heteró múlt után jutott eszembe először. Miért is? Máig sem tudom. Szép lassan elkezdett izgatni a dolog, hogy ilyen extrém dolgot műveljek, ami másfajta erotikus izgalmat okozott, mint az eddigi szokásos sex, vagy önkielégítés. Érdekes, izgalmas dolog volt az első alkalaom. Azóta is ha rám tör az izgalmas kalandvágy, más jellegű sexuális kielégülést keresve, szinte mindig ehhez a témához lyukadok ki. Kár, hogy a kedvesem még nem tudtam tudatosan bevonni ebbe a játékba, de már azért volt némi közös kalandunk is, igaz részéről nem tudatosan.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki szeretne pár izgalmas percet átélni.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki szeretne pár izgalmas percet átélni.
Ha lazán elvárjuk a csajunktól, h a végén maga után a szájába vegye (-ami ugye puncis)- és megtisztel hogy a szájába engedi, akkor alap, hogy a végén megcsókolom főleg ha ezt ő kezdeményezi- még akkor is ha tele van a szája, vagy az arca..abban az izgalomban nem is lehet érezni.. amit meg érezni lehet pont elég izgalmas. Kicsit legyetek nyitottabbak.
Egyetértek veletek (oroszlán30, prince19). Teljesen alap, normális dolog, hogyha a párunk hajlandó arra, hogy a szájába ér véget a dolog, akkor utána, ha azt szeretné, megcsókoljuk.
Annó egyszer (sajnos eddig csak egyszer) volt ilyenben részem, de nagyon erotikus pillanat volt, nagyon tetszett, és utána az addigiaknál (talán) még jobb "teljesítményü" nyalakodással viszonoztam a kedvesem tettét
Annó egyszer (sajnos eddig csak egyszer) volt ilyenben részem, de nagyon erotikus pillanat volt, nagyon tetszett, és utána az addigiaknál (talán) még jobb "teljesítményü" nyalakodással viszonoztam a kedvesem tettét

egyszer velem is megtörtét hogy csajom még nem élvezett el és kérte nyaljam még miután én beleélveztem szerintem csodálatos illata van utána a puncinak és az ize se rossz ahogy a két nedv keveredik azóta valamiért nem engedi sajnos pedig nagyon beindulok a puncira ha kifolyik belőle
Én lenyelem néha és nagyon jó. Le is tudom magam sz.... Ha kell valakinek képeket is tudok róla küldeni
Van itt homo oldal is GG inkább vidd oda a képekett ott biztos sikered lesz
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:09

Én lenyelem néha és nagyon jó. Le is tudom magam sz.... Ha kell valakinek képeket is tudok róla küldeni
Orál után mindig megcsókolom a páromat és nem zavar az ondó íze, sőt izgalmasnak tartom, de célzottan nem szoktam összegyűjteni és lenyelni.
Ilyen képekre a csajok is kíváncsiak szoktak lenni. Ennyi
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:19

Van itt homo oldal is GG inkább vidd oda a képekett ott biztos sikered lesz
Még jóhogy van itt sok más topic rakd fel én meg nem jövök ide többet.Ennyi
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez lenne az amit igen nehezen tennék meg, de azért még senkit sem ítélek el,mert vkik ahogy látom kedvelik!De erre csak azt monddom, mind különbözőek vagyunk!!!
az én drága férjecském a puncimbol is imádja kinyalni a sajátját...
Fene a gusztusod... Csajjal nem próbáltad még?
Hidd el, mihelyst egy csaj ránt le és nyeli le neked, egyből leszoksz erről a self-bizbaszról...
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:09

semmi rossz nincs abba ha valaki izleli a saját spermáját.én is szeretem.
én is megkostoltam már magamnak végül is sajátom meg ha csajok szerint nincs rossz ize megkostoltam de amugy semmi extra nekem olyan semlegesnek tünt!

Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.
lool
ez mondjuk szerintem is lol :/