Én is nyeltem már a sajátom merő kíváncsiságból. Az Amerikai Pite nem egy légből kapott alkotás. Kamaszként mindent meg kell ízlelni és szerintem az a jó szerető, aki ezt a kíváncsiságot nem növi ki és nem takargatja a társadalom által elvárt takaróval! Csak lazán és ha valaki attól sikolt nagyot , hogy saját makkot szüretel (irigykedek!), hát tegye! És az ilyen fórumok éppen arról szólnak, hogy ezt el is mondjuk!
Miért pont gyertyaállásból?
(Ez egy válasz ----Srác---- üzenetére (2008. 05. 23. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 15:11

Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.
ez mondjuk szerintem is lol :/
lool
Én néha a számba szoktam élvezni gyertya állásból,de csak ritkán.
én is megkostoltam már magamnak végül is sajátom meg ha csajok szerint nincs rossz ize megkostoltam de amugy semmi extra nekem olyan semlegesnek tünt!

semmi rossz nincs abba ha valaki izleli a saját spermáját.én is szeretem.
Fene a gusztusod... Csajjal nem próbáltad még?
Hidd el, mihelyst egy csaj ránt le és nyeli le neked, egyből leszoksz erről a self-bizbaszról...
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:09

Én lenyelem néha és nagyon jó. Le is tudom magam sz.... Ha kell valakinek képeket is tudok róla küldeni
az én drága férjecském a puncimbol is imádja kinyalni a sajátját...
Hát ez lenne az amit igen nehezen tennék meg, de azért még senkit sem ítélek el,mert vkik ahogy látom kedvelik!De erre csak azt monddom, mind különbözőek vagyunk!!!
Még jóhogy van itt sok más topic rakd fel én meg nem jövök ide többet.Ennyi
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen képekre a csajok is kíváncsiak szoktak lenni. Ennyi
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:19

Van itt homo oldal is GG inkább vidd oda a képekett ott biztos sikered lesz
Orál után mindig megcsókolom a páromat és nem zavar az ondó íze, sőt izgalmasnak tartom, de célzottan nem szoktam összegyűjteni és lenyelni.
Van itt homo oldal is GG inkább vidd oda a képekett ott biztos sikered lesz
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 11:09

Én lenyelem néha és nagyon jó. Le is tudom magam sz.... Ha kell valakinek képeket is tudok róla küldeni
egyszer velem is megtörtét hogy csajom még nem élvezett el és kérte nyaljam még miután én beleélveztem szerintem csodálatos illata van utána a puncinak és az ize se rossz ahogy a két nedv keveredik azóta valamiért nem engedi sajnos pedig nagyon beindulok a puncira ha kifolyik belőle
Egyetértek veletek (oroszlán30, prince19). Teljesen alap, normális dolog, hogyha a párunk hajlandó arra, hogy a szájába ér véget a dolog, akkor utána, ha azt szeretné, megcsókoljuk.
Annó egyszer (sajnos eddig csak egyszer) volt ilyenben részem, de nagyon erotikus pillanat volt, nagyon tetszett, és utána az addigiaknál (talán) még jobb "teljesítményü" nyalakodással viszonoztam a kedvesem tettét
Annó egyszer (sajnos eddig csak egyszer) volt ilyenben részem, de nagyon erotikus pillanat volt, nagyon tetszett, és utána az addigiaknál (talán) még jobb "teljesítményü" nyalakodással viszonoztam a kedvesem tettét

Ha lazán elvárjuk a csajunktól, h a végén maga után a szájába vegye (-ami ugye puncis)- és megtisztel hogy a szájába engedi, akkor alap, hogy a végén megcsókolom főleg ha ezt ő kezdeményezi- még akkor is ha tele van a szája, vagy az arca..abban az izgalomban nem is lehet érezni.. amit meg érezni lehet pont elég izgalmas. Kicsit legyetek nyitottabbak.
Valamilyen módon érintkezni a saját anyaggal, rendkívül izgató szerintem. Éppen az a pikantériája a dolognak, hogy nem hétköznapi dolog. Nekem közel 20 év hétköznapi heteró múlt után jutott eszembe először. Miért is? Máig sem tudom. Szép lassan elkezdett izgatni a dolog, hogy ilyen extrém dolgot műveljek, ami másfajta erotikus izgalmat okozott, mint az eddigi szokásos sex, vagy önkielégítés. Érdekes, izgalmas dolog volt az első alkalaom. Azóta is ha rám tör az izgalmas kalandvágy, más jellegű sexuális kielégülést keresve, szinte mindig ehhez a témához lyukadok ki. Kár, hogy a kedvesem még nem tudtam tudatosan bevonni ebbe a játékba, de már azért volt némi közös kalandunk is, igaz részéről nem tudatosan.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki szeretne pár izgalmas percet átélni.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki szeretne pár izgalmas percet átélni.
Hát én is megmaradok a finom kis puncinedv mellet
Tőlem meg mindenki más azt nyel le amit akar
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 14:50

Tőlem meg mindenki más azt nyel le amit akar

Nézd, van akik a vizeletüket isszák, mondván egészséges és egyébkéntis a sajátjuk. :S
Ezekután ha valaki megkóstolja, tegye. Én inkább puncikat kóstolgatok.
Lehet leszbikus lettem?
Ezekután ha valaki megkóstolja, tegye. Én inkább puncikat kóstolgatok.