ho-ho! vigyázni uraim, egy heteró oldalon vagyunk, ráadásul a szex szokások rovatban vagyunk és NEM a társkeresőben!
tiltások lesznek a végén! (Ez egy válasz István50 üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tiltások lesznek a végén! (Ez egy válasz István50 üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
szia
szivesen eresztem a szádba. (Ez egy válasz club üzenetére (2008. 07. 18. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 14:09
szivesen eresztem a szádba. (Ez egy válasz club üzenetére (2008. 07. 18. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Én másét simán lenyelném, de a sajátomat nem nagyon, miután elélvezek már nem kivánom.
szia
én is kipróbálnám veled kölcsönös alapon
van kedved? (Ez egy válasz shanky üzenetére (2008. 10. 15. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
én is kipróbálnám veled kölcsönös alapon
van kedved? (Ez egy válasz shanky üzenetére (2008. 10. 15. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tuti nem
De aki szereti, lelke rajta. (Ez egy válasz shanky üzenetére (2008. 10. 15. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De aki szereti, lelke rajta. (Ez egy válasz shanky üzenetére (2008. 10. 15. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
közös maszti után kostoló?
nem rossz

énis kipróbálnám!irj ha akarsz!!!
(Ez egy válasz porque üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 19:16

én egyszer próbáltam ki, gyertyába álltam az ágyon, onnan a lábaim minél hátrébb eresztettem, nekitámasztottam őket a falnak, mert úgy könnyebb, teljesen kitátottam a szám, kinyújtottam a nyelvem és ráélvéztem a saját arcomra, nyelvemre, számba, nyakamra. Érdekes, mintha hallanád ahogy spriccel, és érzed is, hogy meleg. Ha beindulok néha én is kipróbálnám, hogy valaki csak úgy pár centiről beleélvezzen a számba.
ezzel én is így vagyok
addig baromi izgató a dolog de aztán nem kell mégse... (Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 08. 30. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 30. szombat 17:12
addig baromi izgató a dolog de aztán nem kell mégse... (Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 08. 30. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Énis mindig le akarom nyelni de miután elélvezek elmegy a kedvem tőle:S
én egyszer próbáltam ki, gyertyába álltam az ágyon, onnan a lábaim minél hátrébb eresztettem, nekitámasztottam őket a falnak, mert úgy könnyebb, teljesen kitátottam a szám, kinyújtottam a nyelvem és ráélvéztem a saját arcomra, nyelvemre, számba, nyakamra. Érdekes, mintha hallanád ahogy spriccel, és érzed is, hogy meleg. Ha beindulok néha én is kipróbálnám, hogy valaki csak úgy pár centiről beleélvezzen a számba.
hello nektek ! nagyon kivancsiva tettetek es nagyon be is gerjedtem . nekem nagyon bejott . megkostolnam maset is ha modombanallna
fúj
én is igy szoktam, nem rossz
(Ez egy válasz Vasabi üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 22:56

Elmondom, én hogyan csinálom: úgy intézem, hogy a magömlést megszakítom, azaz a csúcspont előtt vissza fogom magam. Ha jó az időzítés, akkor csak egy kis része jön ki az anyagnak. Így az izgalmi állapot fennmarad, élvezed az egészet tovább. Nos a folytatás során aztán el (vagy le) lehet nyalogatni a finomságot...
Én tegnap egyszerűen kinyaltam a feleségem miután bele élveztem.Isteni volt és ujra felizgatott!!!!!!!!!!!!!!!!
én egész egyszerüen beleengedem a számba mind egy cseppig!!!
Elmondom, én hogyan csinálom: úgy intézem, hogy a magömlést megszakítom, azaz a csúcspont előtt vissza fogom magam. Ha jó az időzítés, akkor csak egy kis része jön ki az anyagnak. Így az izgalmi állapot fennmarad, élvezed az egészet tovább. Nos a folytatás során aztán el (vagy le) lehet nyalogatni a finomságot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 20:28
Törölt felhasználó (42919)

Valaki mondja meg,hogy hogy tudom rávenni magam a kóstolásra! Mindíg elmegy a kedvem a végére...
Valaki mondja meg,hogy hogy tudom rávenni magam a kóstolásra! Mindíg elmegy a kedvem a végére...
Én ugyanígy vagyok vele
(Ez egy válasz Lali211 üzenetére (2008. 09. 26. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 16:31

Addig míg el nem megyek, szívesen lenyelném, ami a spricc előtt kijön az elején az finom, csak utána elmegy a kedvem tőle.
Addig míg el nem megyek, szívesen lenyelném, ami a spricc előtt kijön az elején az finom, csak utána elmegy a kedvem tőle.
Nem nagy dolog, szerintem minden férfi megkóstolta már, ha máskor nem, akkor kamaszkorában, mert valljuk be, mindannyiunkat izgat a nedű, ami az elélvezéskor spriccel ki. Én speciel szeretem az illatát, ízét, és sokszor a markomba verem, és onna nyalogatom le.
Hali!
Én régebben volt hogy 1x, 2x kíváncsiságból megkostoltam a sajátomat, azt ennyi. De a párom kezdeményezte, hogy miután szájjal leápolt úgy csókolózzunk, hogy még benne van az anyag.
Elsőnek nem nagyon tetszett az ötelt, de már izgató mindkettőnknek.
Különben is, ha mi elvárjuk, hogy a csaj lenyelje, vagy a szájába vegye, akkor ezt nekünk is meg kell tenni.
Én régebben volt hogy 1x, 2x kíváncsiságból megkostoltam a sajátomat, azt ennyi. De a párom kezdeményezte, hogy miután szájjal leápolt úgy csókolózzunk, hogy még benne van az anyag.
Elsőnek nem nagyon tetszett az ötelt, de már izgató mindkettőnknek.
Különben is, ha mi elvárjuk, hogy a csaj lenyelje, vagy a szájába vegye, akkor ezt nekünk is meg kell tenni.
Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám másét, de csak hölgy jelenlétében menne a dolog. Tuti