Ettől függetlenül a lekváros bukta-baszást csak ajánlani tudom
Utána meg eldöntöd hogy megeszed-e. (Ez egy válasz claudius üzenetére (2010. 02. 07. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Utána meg eldöntöd hogy megeszed-e. (Ez egy válasz claudius üzenetére (2010. 02. 07. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a baj,hogy miután elélveztem,már nem vagyok kanos.
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 02. 07. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 07. vasárnap 07:34

Azért van ennek perverzebb oldala is. Én például egyszer egy lekváros buktát húztam a farkamra, ami annyira jó érzés volt (és nem kevésbé izgalmas), hogy szó szerint megdugtam, beleélveztem, aztán szépen megettem
De egyszer egy szendvicsemre élveztem rá, azt is megettem.
Mi mindenre képes az ember ha nagyon kanos

Azért van ennek perverzebb oldala is. Én például egyszer egy lekváros buktát húztam a farkamra, ami annyira jó érzés volt (és nem kevésbé izgalmas), hogy szó szerint megdugtam, beleélveztem, aztán szépen megettem

Úgy látszik, csak te
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 02. 01. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 01. hétfő 22:44

Csak én vagyok itt olyan aki inkább undorodik a saját cuccától?
(jó lenne, ha NEM itt csetelnél félmondatokban! vagy privátban, vagy a Gg chat szobájában!) :tom

(jó lenne, ha NEM itt csetelnél félmondatokban! vagy privátban, vagy a Gg chat szobájában!) :tom

Csak én vagyok itt olyan aki inkább undorodik a saját cuccától?

Na igen a sperma. Ha masztizok néha én is van hogy a tenyerembe élveek és kinyalom... nem rossz.
De ügyes vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 30. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 30. szombat 09:27

Törölt felhasználó (735769)

én számba szoktam bele verni ugy hogy közben nyalogatom a makkomat jo érzés

nem lenyelem de nem undorodok tőlle
én számba szoktam bele verni ugy hogy közben nyalogatom a makkomat jo érzés

Az én bari nőmnek annyi a baja vele hogy ha a szájába élvezek és közbe szopja is akkor a torkára menny a cucc és ugye ez egyenlő a félre nyeléssel.Ezen kívül semmi sincs,ízével nincs gondja,állagát meg szereti,főleg ha a puncijára is megy,szereti magát úgy kényeztetni.
(Ez egy válasz perverziok üzenetére (2010. 01. 25. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 25. hétfő 13:21

nös fiu vagyok a párom nem engedi hogy a szájába élvezzek s nem értettem miért ezért kiprobáltam semmi külünöset nem tudok mondani se az izéröl se az állagárol nem tudom a nönek mi a baj a vele
nös fiu vagyok a párom nem engedi hogy a szájába élvezzek s nem értettem miért ezért kiprobáltam semmi külünöset nem tudok mondani se az izéröl se az állagárol nem tudom a nönek mi a baj a vele
Nos, írtam a múltkor, hogy a mostani csajom nem szereti az ízét, stb. A minap azt mondta, hogy szeretné megkóstolni, mert végülis az enyémet még nem kóstolta, és ízlett neki. Szóval, most már perverzkedhetek és együtt kóstolgathatjuk az anyagot
Minden vágyam így teljesüljön
(Ez egy válasz ati0107 üzenetére (2010. 01. 06. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 14:18

Én szeretek csókolózni a partneremmel úgy, hogy a szájába élveztem és még nem nyelte le. Illetve szeretek ráélvezni a testére, utána lenyalni és úgy csókolózni. Viszont a mostani partnerem csak azt engedi, hogy az arcára vagy a testére élvezzek, mert nem szereti az ízét (mondjuk ettől több problémám ne legyen).
Azt nagyon kedvelem amikor az arcom fölé térdel és a számba csöpögteti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 12. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 22:46
Törölt felhasználó (464759)

Kb 15 éve háton fekve masztiztam, jó sokáig elhúztam, és a végén akkorát lőttem, hogy egy része a számra érkezett... A következő már nem véletlen volt, "gyertyába" helyezkedtem, mielőtt elmentem, és úgy fejeztem be
, azóta már a tenyeremből is felhörpintettem, de a csúcs az volt, amikor a kedvesem szájába engedtem, és utána Ő adta át nekem
. Arra még nem sikerült rábeszélnem, hogy miután szeretkeztünk, térdeljen az arcom fölé
, de nem adom fel, időm és türelmem van bőven

A gyertyás pózt én is próbáltam! Nem egyszer élveztem így az arcomra/számba
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 12. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 22:46

Törölt felhasználó (464759)

Kb 15 éve háton fekve masztiztam, jó sokáig elhúztam, és a végén akkorát lőttem, hogy egy része a számra érkezett... A következő már nem véletlen volt, "gyertyába" helyezkedtem, mielőtt elmentem, és úgy fejeztem be
, azóta már a tenyeremből is felhörpintettem, de a csúcs az volt, amikor a kedvesem szájába engedtem, és utána Ő adta át nekem
. Arra még nem sikerült rábeszélnem, hogy miután szeretkeztünk, térdeljen az arcom fölé

Én szeretek csókolózni a partneremmel úgy, hogy a szájába élveztem és még nem nyelte le. Illetve szeretek ráélvezni a testére, utána lenyalni és úgy csókolózni. Viszont a mostani partnerem csak azt engedi, hogy az arcára vagy a testére élvezzek, mert nem szereti az ízét (mondjuk ettől több problémám ne legyen).
Önmagunk elfogadása szerintem alapvető feladat az életünkben. Aki ezt igyekszik elkerülni, sok kellemetlenségben lesz része élete folyamán. Az európai "civilizáció" katolikus dogmatikája jól beprogramozta társadalmunkat a polaritásba. Vagy fehér vagy fekete. Vagy egészséges vagy buzi. Őrület. Tombol a szélsőségek nézete. Szerintem nincs semmi abban, ha valaki izgatónak találja azt a részét a testének, amely részben egy új élet forrása. Az új élet forrása akkor gusztustalan és megvetendő téma vagy mi?
Én még nem kóstoltam eddig, de szerelmeskedés közben egyszer majd sor kerül rá bizonyára. Izgalmas és felszabadító. Az is "csak" én vagyok. Persze nem kiforgatni szavaimat. A széklet és vizeletnek más szerepe van. Az a tisztulással és a felesleges elhagyásával analóg. Azzal semmi dolgunk, hisz pont azért "hagyjuk" el. Ezen gondolkozzunk el: bűn-e szeretni magunkat. Aki továbbmegy ezen a szálon: bűn-e szeretni egymást? Nemtől függetlenül. Rossz hír a mocskolódóknak: buzi sem vagyok, bár sok meleg ismerősöm tisztább lelkű , mint a nagy átlag. Ez feltűnő...
Szóval mindenki tegye amit szeret. Csak próbáljunk meg a természetes gondolkodást előtérbe helyezni az elidegenedéstől meg tartózkodni, főleg ha megunkról van szó. Hova jutottunk emberek
Ugye? Már magunkat is undorítónak tartjuk?!

Szóval mindenki tegye amit szeret. Csak próbáljunk meg a természetes gondolkodást előtérbe helyezni az elidegenedéstől meg tartózkodni, főleg ha megunkról van szó. Hova jutottunk emberek

Igazából szerintem irtó hülyén nézhettem ki
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2009. 12. 20. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért ezt megnéztem volna
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2009. 12. 19. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 19. szombat 14:41

Azok a régi szép idők mikor még le tudtam szopni magam
Voltam olyan hajlékony, hogy a farkam végét be tudtam kapni. Párszor a saját számba élveztem, és nem mondanám hogy rossz volt
Meg kell mondjam: jól szopok

Voltam olyan hajlékony, hogy a farkam végét be tudtam kapni. Párszor a saját számba élveztem, és nem mondanám hogy rossz volt

Meg kell mondjam: jól szopok

én imádom kinyalni a puncit, miután telespricceltem