EZEK KOMOLYAK !!!
senki sincs ???????
http://www.xtube.com/watch.php?v=amKb7-G584-#.U-os0Pl_tTM
http://www.xtube.com/watch.php?v=3SpDh-G375-#.U-osffl_tTM
en is kiszeretnem probalni csak valahogy mindig elmulik mire oda kerul a sor !!!!!
Kedvet kaptam!!!
finom is úgy, én is szoktam
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 26. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
most vertem ismét a boxerembe majd nyaltam ki belől

ma reggel a kvmba vertem...
poharba es szep lassan szamba engedem
tegnap kintvoltam a strandon és láttam egy férfit akin fehér boxer volt úgy látszott a fasza,mikor a zuhany alatt volt és észre vette ahogy nézem. Annyira megkívántam most a faszt, sajna csak a saját gecimmel kell most beérjem.
asszem ez a topic erről szól...nem én nyitottam a topicot
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 04. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 04. péntek 12:16

Igaz, hogy offtopic, de mi lenne, ha összebútoroznátok (mármint C1-L2 és fazonkirály) és együtt hódolnátok a nagyszerű hobbytoknak? Néha meg fűszerezve a hétköznapokat, rácuppannátok egymáséra!
Halálos, ahogy két-háromnaponta közhírré teszitek, hogy éppen a saját gecitekből lakmároztok.

Néhány hónap után az este újból a számba engedtem a saját gecimet. Viszont nem volt már étvágyam lenyelni, így inkább szétfolyattam a testemen(most először). Másoknak is ajánlani tudom

nem is hülyeség amit írsz amúgy. Egy kis rácuppanás nem ártana
Igaz, hogy offtopic, de mi lenne, ha összebútoroznátok (mármint C1-L2 és fazonkirály) és együtt hódolnátok a nagyszerű hobbytoknak? Néha meg fűszerezve a hétköznapokat, rácuppannátok egymáséra!
Halálos, ahogy két-háromnaponta közhírré teszitek, hogy éppen a saját gecitekből lakmároztok.

Csináljatok egy Flashmob-ot! Mindenki nyelhet egyszerre

nemsokára megint nyelek

én most kezdek neki ismét. Vacsi előtt meghozza az átvágyat

az este megkóstoltam a nejem puncijáról és egyáltalán nem volt rossz élményem belőle, sőtt kifejezetten izgató
én is le nyeltem már egyszer és nem volt rossz lehet hogy máskor is le nyelem