En pl imadom ha szopatnak...
jo erzes amikor erzem hogy a partnerem elmegy...
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 02. 05. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

így van. de legalább a geci meg van belőle!
Igaz hogy a sajat az mindig ott van...
de jobb ugy ha a farok a szadban van...
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 02. 05. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt is kipróbálnám szívesen, de a sajátod mindig kéznél van!
Sajàtomat még nem probáltam...
de a haveromét igen...

Én is rendszeresen nyelem, csodálatos érzés!
én is kíváncsi voltam milyen lehet az íze,de valahogy a sajátomat nem "akartam" megkóstolni...... de aztán egyszer egy felajánlkozó idősebb úr segített nekem ebben,akivel egy délutáni erdei sétám alkalmával ismerkedtem meg ,s valahogy ...talán mert már nagyon vágytam rá,rövid időn belül zen a témán volt a lényeg
ott akkor viszont természetesnek tartottam,hogy amiért a számmal szépen megdolgozok ,azt mind egy cseppig le is nyelem
szerencsére rövid időn belül meg is ajándékozott az ízletes és nem kevés ondójával...amiből természetesen egy csepp sem ment kárba

én tegnap vertem az arcomra gyertyából. Elég sok jött így jutott a számba is szerencsére. Más is a számba verhetné.
gecis puncit én is szivessen nyalogatnék
Nálunk a fiú lenyalja néha...
Mar én is nyaltam ki az aszonybol a saját gecimet de szeretnék egy idegen pinábol idegen gecit is nyalni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 10:54
Törölt felhasználó (834589)

Este megdugtam az aszonyt jól tele élveztem a puncikáját,aztán mindketten elaludtunk.Reggel azzal keltettem h jól kinyaltam,hát még volt benne anyag rendesen .Picit furán nézett de ugy láttam hogy élvezte a dolgot.Jó volt dugni a gecis pinát csak úgy tocsogott.
Szeretném ha valaki a számba vernéki!!!! Vagy pinábol is kinyalnam a gecit , le is nyelném! !!
Megkostolnám valakiét
Bp környékén,akár még ma is!

én most is nyelek egy nagyot mindjárt
imádom a spermát

eddig én is csak előnedvemet nyaltam le, de az itt olvasottak hatására - is - hétvégén bisexvidit nézegetve ujjaztam popsimat... majd egy játékszert magamba csúsztatva maxtiztam.... és a végén a hasamra lövellt spermát ujjaimról lenyalogattam)))) s közben még mozgattam fenekemben játékszeremet...)))) nagyon jó érzésvolt.....
és ízlett a gecim)))) jó lenne más pasi gecijét is megkóstolni)))) akár párjával együtt))))
és ízlett a gecim)))) jó lenne más pasi gecijét is megkóstolni)))) akár párjával együtt))))
Én is néha meg szoktam kóstolni vagy a végén az egészet "összeszedem" és szájba be. Nem rossz...
Szép...mellette élvezetes is
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 20. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 20. kedd 11:33

Törölt felhasználó (936337)

jól tetted
szép volt

jól tetted
szép volt

Bevallom....sajátomat nem kóstoltam még
...de engem is hajtott a kíváncsiság ...így hát megkóstoltam másét

szopnék..