Sziasztok! nagyon áll az olda pedig sokan lönek a szájukba és nyelik a gecijüket.
Gyertya pózban szoktam masztizni.. és bele élvezni a saját számba!!!!!!!!!!
reggel kivertem a farkam ovszerbe és a feleségem abból spriccelte a számba.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 02. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 02. csütörtök 09:33

.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.
A tópartig értettem, de utána belezavarodtam.... ki, mit, honnan spriccelt?

.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.

én is a nejem punciából szoktam kinyalni ,vagy a szájába verem a gecim és ő engedi át.nagyon finom és izgató.aztán rájöttem ha gumiba verem ki a faszom és utána abból szívom ki a gecimet miközben ujra verem ugy nem mulik el az ihlet és mindet lenyelhetem.van hogy ebben a nejem segít ő önti a számba .de lehet pohárból is.én is szívesen kipróbálnám milyen mikor egy szép nagy lüktető fasz a számba üríti a gecijét de ez csak álom marad.legutóbb a tóparton vertem ki ,miközben a párom a számba és az arcomra spriccelte a reggeli adagot.fel kell fújni a gumit ,becsomózni,a végét kiharapni és igy hasonló mintha faszból jönne!isteni finom!!!!!!!
En sem hagyom soha karba veszni! Szerintem sem rossz a friss meleg nedu!
Szivesen dumalnek valakivel a temarol, aki rendszeresen veri, es nyeli is?!
Szivesen dumalnek valakivel a temarol, aki rendszeresen veri, es nyeli is?!
szerintem isteni finm a geci akár a saját akár a másé
páromról szeretem lenyalni
Sziasztok! rendszeressen üzöm a fasz szopás és a geci nyelést a számba,vagy sikerül bele löni vagy nem ,de imádom a sajátomat,mivel rendszeressen maztizok ez is egy forma ahogy ki verem.A témában szivessen levelezek esetleg több is lehet belöle,csááá Frank
Nem beteges ez egy kicsit, vagy csak poénnak szánjátok ezeket?!
En csak idegen gecit nyalomki acconykambol ! joll megszokta toltetni !
Fiús gang-bang partyt szervezenék, nyárra megfelelő jelentkezők esetenként.Terv: 5- 8 fő részvételével,vidéken elzárt udvarral, nyugodt hellyel rendelkező társunkat keresem dunántúlon, ahol az említett társaság egy napot egy estét el tudna tölteni.Akit érdekel keressen privátban, és vagy adja tovább azoknak akiket érdekelhet.Köszönöm a megosztásokat.Fece
igen, nagyon finom pinából kinyalni a gecit, de poharbol is nagyon jó a szájba engedi és onnan le nyelni : )
én is meg kóstoltam a gecimet fasz verés után és nagyon ízlett és utána már néha a nejem punciábol is kinyalom...

gecis puncit én is nagyon szeretem nyalogatni.
Én a tegnap a nejemből egy idegen pasinak a gecijét nyaltam ki és utána a jajátomat nagyon jó volt és izgi
Szeretem, mindig amikor maszturbálok megkóstolom...nagyon szeretem párom puncijából is kinyalni.
Egyet értek extrapárral nagyon izgató s finom a puncinedvvel keveredett geci íze.
Egyet értek extrapárral nagyon izgató s finom a puncinedvvel keveredett geci íze.
Mi a hosszú szeretkezésüjszeretkezésünket úgy fejezzük be, hogy a párom puncijára élvezek. Utána még egy utolsó orgazmusig nyalatja velem a gecis punciját....nagyon izgató és finom..
emberek ez a téma ki halt ? senki se szereti a gecijét inni ?
és végre sikerült este. egy óra verés utan 6 nagy spriccet tóltam egy pohárba, majd szépen le nyeltem de nem egyből, hanem szépen lassan, hogy érezzem az ízét. Jó spermás volt az egész szám,sok adag sperma volt benne mind egy cseppig kinyaltam szépen. holnap gyertyából próbálom meg , nem mindig jön össze, van hogy elszáll a vágy élvezés után, az ellen mi a teendő?