Sziasztok!
Még tizenéves koromban én is sokat szoptam le magam. Elég hajlékony voltam és rendszeresen gyakoroltam is. Elég izgató dolog ez annak aki bi. Kellemes időtöltés.
Még tizenéves koromban én is sokat szoptam le magam. Elég hajlékony voltam és rendszeresen gyakoroltam is. Elég izgató dolog ez annak aki bi. Kellemes időtöltés.

az olvasottak alapján akkor keményen belebolondultál
semmi ravaszság nincs benne, csak másik topicban olvastam, hogy tangában 5-6 faszt is keményen elintéznél egyszerre. Erre akartam rákérdezni, hogy miként sikerült a projekt?

szombaton nyelem megint a partneremét, addig a sajátomat gyertyából vagy tenyerembe élvezek és onnan nyelem , nyalom ki. Ma reggel kipróbáltam, hogy a tangámra verem rá és onnan nyalom ki vagy a gecistangát fel veszem.
Mit próbálnék ki ?hmm...ravasz kérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 17:26
Mit próbálnék ki ?hmm...ravasz kérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1017602)

az se rossz, igaz azt hittem főleg már a partneredét nyeled. Ma én is a sajátra készülök rá.Most hogy nemrég összejött az első mi lesz amit ki akarsz még próbálni?
az se rossz, igaz azt hittem főleg már a partneredét nyeled. Ma én is a sajátra készülök rá.Most hogy nemrég összejött az első mi lesz amit ki akarsz még próbálni?
Hát igen ez már csak ilyen. Hamar meg szereti az ember ami finom. Most az enyémet nyelven minden nap.
ügyes voltál szopasss, csak így tovább
gondolom így egyre többet is gondolsz egy kis szopásra?

Ügyesek vagytok srácok,én rendszeressen csinálom.
Megmondom őszintén,nagyon tetszik a farkam,azért is akarom bekapni,meg azt mondták hogy jól szopok. Hát kíváncsi vagyok rá.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 16. szombat 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 16. szombat 00:50

Helyes!
Én most szoptam le magam, és még mindig a számban van, nem nyeltem még le, mert ízlelgetem.

Én most szoptam le magam, és még mindig a számban van, nem nyeltem még le, mert ízlelgetem.

Helyes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 09. szombat 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 05:18

Törölt felhasználó (981392)

Gyakorolni fogom,mert addig úgysem nyugszok míg be nem tudom kapni minimum a makkomat.
húúú , hát nagyon jó volt . Eleinte csak veréssel kezdtük ültünk az ágyon, azutan fel állt valamiért és mondtam hogy maradjon állva és letérdeltem és el kezdtem szopni. Jó vastag farka volt nagyon szerettem. 15 perc utan hatalmasat spriccelt bele a számba. Egyből nyeltem és sikerült az összeset , aminek nagyon örültem. Holnap jön a következő ilyen este remélhetőleg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 13. szerda 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 13. szerda 17:56
Törölt felhasználó (1017602)

Várom a cumizós beszámolódat szopass, remélem keményen megdolgoztad

Sziasztok en tegnap kostoltam meg csak az ujjamrol egy kicsit es oszinten zolva nemigazan izlett.
Várom a cumizós beszámolódat szopass, remélem keményen megdolgoztad

ma össze jön másé ahogy nézem végre már nagyon vártam. Alig várom hogy a forró geci a számba follyon és lenyeljem, de most előtte az enyém jön, hogy szokjam,
keress rá egy kis sissymaker videóra
ma én is eljátszogatok magammal :P

nagyon jó srácok amit irtok. én épp most fogok neki úgy tervezem, hogy gyertyából verem a számba és arcomra. nagyon kivanom.
Helló srácok! Látom vannak kollégák akiket izgatja a fasz szopás,én rendszeressen csinálom....super nagyon a forró sperma be lö,és utána nyalogatom még volt olyan,hogy kétszer sikerült leszopni magam,várom az élményeket,sziasztok.....
Gyakorolni fogom,mert addig úgysem nyugszok míg be nem tudom kapni minimum a makkomat.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 08. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 08. péntek 23:09

Ügyes vagy! Ha eleget gyakorlod, menni fog az önszopás.
Végezz nyújtó gyakorlatokat! Hidd el, nincs annál jobb, mint mikor magadnak szopod, szívod a farkad, és magadnak érzed legjobban, hogy mikor kell rágyorsítani, erősebben megszívni.
Én pár perce szoptam le magam, isteni volt.

Ügyes vagy! Ha eleget gyakorlod, menni fog az önszopás.
Végezz nyújtó gyakorlatokat! Hidd el, nincs annál jobb, mint mikor magadnak szopod, szívod a farkad, és magadnak érzed legjobban, hogy mikor kell rágyorsítani, erősebben megszívni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 07. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 07. csütörtök 20:09

Törölt felhasználó (981392)

Most próbáltam először az önszopást. 1lábam a tarkómra a falnak támaszkodva,és pár centi kell csak. Remélem sikerülni fog!
Általában, amikor úgy van kedvem, akkor gyertyaállásban szoktam a saját számba élvezni. Sajnos leszopni nem tudom magam, de az is épp elég izgató, hogy a látom a farkam, mikor a számba spriccel, és néha az arcomra is megy, épp elég. Előfordult már hogy a tenyerembe élveztem, és onnan nyaltam, de olyan is volt, hogy egy pohár vízbe lőttem bele, és utána megittam.

Szoktam közbe különböző hosszúságú,és vastagságú tárgyakat a seggembe tolni,meg tanga melltartó van rajtam,és tényleg nagyobbat lövök.