engem izgat,ha saját gecimet lenyelem,bár az utóbbi időben olyan sok jön,ahogy nem győzöm lenyelni..
mmmm milyen videó volt?megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 03. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 03. hétfő 08:21
Törölt felhasználó (872380)

én néztem a videót.maszti közben.( bisex ) és mikor a fiu száját elöntötte a sperma akkor élveztem el én is..
és utána a kezemről nyaltam le a gecimet.....
mmm,meg nézném kamerán
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 31. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 31. péntek 08:05
Törölt felhasználó (1085602)

Tegnap gyerytapózban televertem a saját számat..
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p

En ugy szoktam csinalni, hogy izgatom/masszirozom a prosztratamat, es ami kibuggyan/csepeg/folyik cucc azt megkostolom. Vagy osszegyujtve egy ki poharba, vagy az ujjamrol lenyalva. Egyebkent meg ha mar elelveztem nincsen kelki erom ra. Akkor mar el megy a kedvem az egesztol. Egyebkent nem ertem hogy mit finnyaskodott az osszes nom, nincs rossz ize. Nem azt mondom hogy jo ize van mert nem innek belole tobb decit, de kellemetlen ize sincs, olyan semleges. Ami furcsa hogy nincs mindig teljesen folyadek allaga, hanem neha (foleg ha regen volt az utolso spricc) akkor vannak benne kocsonyas darabok, de azok sem kellemetlenek, csak van a cuccnak texturaja. A lenyeg akkor amikor magamnak csinalom a masszast akkor izgato kostolgatni.
Izgi ötlet

A reggeli kávéba szoktam!!!!! Sokkal finomabb.....
most verem a farkam a hűvös szobában ,az előváladékot már mind lenyaltam , és most folyik a tenyerembe a finom geci. nem győzöm izlelgetni ,fincsi, huu de jó volt!
én néztem a videót.maszti közben.( bisex ) és mikor a fiu száját elöntötte a sperma akkor élveztem el én is..
Tegnap gyerytapózban televertem a saját számat..
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p

amugy meg tudod magad valamivel fertőzni ha le nyeled a saját spermádat ?
Ma reggel álló farokkal ébredtem. 6 napig nem vertem és tele voltam anyaggal így hát gyertyából tele lőttem a százmat, rengeteg anyagom volt. De kívánom máséból is !
Én mindig csak az előváladékot nyaltam le, meg úgy vertem, hogy ne élvezzek el, de egy kis sperma azért jöjjön.. ezt mindig kinyaltam a tenyeremnből és lenyeltem. Viszont tegnap egy hét után annyira beindultam, hogy teleélveztem a tenyerem és gondolkodás nélkül nyeltem is. Izgató volt, meg fogom ismételni!

Most már másét is szívesen kóstolnám!

tegnap tele lőttem a szám és az arcomat 5 napi adag sperma volt. Nyeltem rendesen.
Helló srácok,nagyon alszik a topik,pedig a geci termelödik vagy lövés vagy nyelés,én mind a kettöt csinálom,de a srácomét is nyelem rendszeressen.
èn.
Igazán akkor élvezem a dolgot ha a nőm pinájából nyalhatom ki, egyszerre érezvén a pina ízét is keveredve a gecivel.
Gondoltam már rá. Lehet , hogy kipróbálom, biztos nagyon finom úgy is-
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 07. 04. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 04. szombat 16:36

Nincs is jobb mikor az ember lenyeli a saját spermáját!! Ebben a nagy hőségben fagyasztotta már le valaki jégkocka tartóba! Próbáljátok ki érdemes!!
Belevertem egy dinnyébe, és megettem... hihetetlen izgató volt.. próbáljátok ki

Nincs is jobb mikor az ember lenyeli a saját spermáját!! Ebben a nagy hőségben fagyasztotta már le valaki jégkocka tartóba! Próbáljátok ki érdemes!!