Szia! Ez a prosztata masszázsos sajtolós dolog nagyon érdekelne, hogy hogyan csinálod! Várom válaszod, üdv!
(Ez egy válasz Emendre üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:51

Miután kiverem, már nekem sincs kedvem lenyelni, de előtte mindig nagy késztetést érzek rá!.
Mióta prosztata masszázzsal is tudok spermát kisajtolni, azóta sokszor én is megkóstolom. Miután kiéltem magam, azután élvezek egy nagyot
Szerintem az enyémnek jó íze van! Sajna b.nőm nem akarja megkóstolni :(
Mióta prosztata masszázzsal is tudok spermát kisajtolni, azóta sokszor én is megkóstolom. Miután kiéltem magam, azután élvezek egy nagyot

most vagyok rajta az eseten.
2-3 havonta egyszer én is lenyelem a sajátom, izgi mikor látom,hogy jön hmmm......
Sziasztok!
Az utóbbi idöben ha masztizok rendszresen megeszem valamilyen formában bele verem kavéba,tejbe, joghurtba stb... persze közvetlen az élvezés után már nem kivánom mint elötte!!! de félre rakom és kb 10 perc után isteni érzéssel fogyasztom el!!!!! Minden vágyam másét ilyen formában megkóstolni vagy gecis puncit nyalni rendszeresen!!! Creampie....
Az utóbbi idöben ha masztizok rendszresen megeszem valamilyen formában bele verem kavéba,tejbe, joghurtba stb... persze közvetlen az élvezés után már nem kivánom mint elötte!!! de félre rakom és kb 10 perc után isteni érzéssel fogyasztom el!!!!! Minden vágyam másét ilyen formában megkóstolni vagy gecis puncit nyalni rendszeresen!!! Creampie....
szia! nagyon szép a farkad biztos finom lehet a gecid szivessen megkostolnám.
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 11:42

Olyan sokat olvastam róla ebben a fórumban hogy múltkor kipróbáltam. Egyáltalán nincs rossz íze, nem
Is értem azokat a csajokat akik húzzák a szájukat.

Miután kiverem, már nekem sincs kedvem lenyelni, de előtte mindig nagy késztetést érzek rá!.

Olyan sokat olvastam róla ebben a fórumban hogy múltkor kipróbáltam. Egyáltalán nincs rossz íze, nem

Teleèlvezet ajkakat lesmárolni izgató.
Ha hó! még mindig nincs senki aki beleverné ízletes geciét a számba.Barnya,Somogy elöny
üdv)
egy szép punciból én is szívesen kinyalnám ízletes gecit)) vagy akár popsiból is..))))
egy szép punciból én is szívesen kinyalnám ízletes gecit)) vagy akár popsiból is..))))
Énis nyelem a gecimet nagyon szeretem , tegnap is a tenyerembe vertem és mindet kinyaltam , játszottam vele , kostolgattam . nyelni akarom megint írjatok levelet és beszélgesünk-
Akinek van kedve chatelni a témában írjon

Hmmm...nem rossz
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 12:57

MI a barátnőmmel szoktuk azt csinálni hogy orálnál a végén úgy csinálja hogy ne menjek el, de az anyag már ki jöjjön belőlem. És akkor le nyalja és csókolózni szoktunk. Ezt 2-3 szor meg is tudjuk ismételni mire rendesen el is megyek.
Másik az amikor máséval csókolózunk, más a szájába élvez vagy rá és azt nyalom le vagy csókolózom vele.
Másik az amikor máséval csókolózunk, más a szájába élvez vagy rá és azt nyalom le vagy csókolózom vele.
szeretem a számba verni a farkam imádom a gecit.de már nagyon vágyom máséra is
nagyon finom az biztos
Nagyon jó a friss geci, és a sajátodtól semmi bajod nem lesz-
Nekem is nehezen ment az első kóstolás, sőt élvezés után sokáig undorodtam tőle. Úgy szoktam rá hogy élvezés közben már az első két löket után kinyaltam a tenyeremből, a többi meg landolt valahol, most már nem gond tele lövöm a tenyerem és felnyalom az utolsó cseppig

Nekem is nehezen ment az első kóstolás, sőt élvezés után sokáig undorodtam tőle. Úgy szoktam rá hogy élvezés közben már az első két löket után kinyaltam a tenyeremből, a többi meg landolt valahol, most már nem gond tele lövöm a tenyerem és felnyalom az utolsó cseppig

Jo dolog De maset meg jobb Győrben szivesen nyelnem...Akar ha pár lenne az is jo lenne Ha eseteg vki belso uzit irjon
MI a barátnőmmel szoktuk azt csinálni hogy orálnál a végén úgy csinálja hogy ne menjek el, de az anyag már ki jöjjön belőlem. És akkor le nyalja és csókolózni szoktunk. Ezt 2-3 szor meg is tudjuk ismételni mire rendesen el is megyek.
en nagyon szeretem csak nem mindig tudom lenyelni mert élvezés utan elszáll a vágy ..mit csinaljak
?nagyon kivanom
?nagyon kivanom
Szerintem valamilyen szinten mar mindenki megkostolta a sajatjat kivancsisagbol, de napi szinten enni? ******************
(Moderálva: Fogalmazásmód!)
(Moderálva: Fogalmazásmód!)