Az frissen jó. Állottan, hidegen már nem olyan az íze
Sziasztok !
En először ugy próbáltam hogy óvszerbe bele. Azt utánna onnan megkóstoltam. Ez a gyertya poz annyira nem jött be nekem . Miután el élvez az ember utánna nagyon nincs kedvem hozzà. De viszont az ovszerből mire megjön a kedvem később is meg tudom próbálni
En először ugy próbáltam hogy óvszerbe bele. Azt utánna onnan megkóstoltam. Ez a gyertya poz annyira nem jött be nekem . Miután el élvez az ember utánna nagyon nincs kedvem hozzà. De viszont az ovszerből mire megjön a kedvem később is meg tudom próbálni

Én is mindig úgy járok, hogy a spriccelés után elmegy a kedvem tőle. De a gyertapóz tényleg segít rajta!
Nem rossz amúgy, próbáljátok ki!

Nem rossz amúgy, próbáljátok ki!
most vertem ki, valamennyi rajta maradt a kezemen...
(Ez egy válasz Gazda33 üzenetére (2016. 03. 04. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 04. péntek 18:12

Helló srácok nagyon alszik a topik.........pedig sokan nyeljük a gecit,utóljára 2 napig nem vertem ki,mikor leszoptam magam annyi jött nyeltem és az arcom is csupa geci lett minden.
Helló srácok nagyon alszik a topik.........pedig sokan nyeljük a gecit,utóljára 2 napig nem vertem ki,mikor leszoptam magam annyi jött nyeltem és az arcom is csupa geci lett minden.
azt én is szívesen kipróbálnám...))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 17. szerda 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 17. szerda 06:40
Törölt felhasználó (1143092)

Imádom, és kiprobálnám milyen az mikor a számba verik!

Jó íze van vele?
Én joghurtra gondoltam.
(Ez egy válasz breki1971 üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

En tegnap pohárba vertem, es onnan ittam ki,közbe fantáziáltam,milyen lenne ha 3an 4 en vernek még bele vagy esetleg direkt a számba, finom volt nagyon.
Szia! Sült krumplira próbáld.
(Ez egy válasz Kispöcsös üzenetére (2016. 02. 16. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 16. kedd 19:56

szoktasd magad a spermához
én is így kezdtem most meg már simán megiszom pohárból:P most majd a kajába akarom bele verni és meg enni csak nem tudom mi legyen az első kaja :P

Imádom, és kiprobálnám milyen az mikor a számba verik!

szoktasd magad a spermához
én is így kezdtem most meg már simán megiszom pohárból:P most majd a kajába akarom bele verni és meg enni csak nem tudom mi legyen az első kaja :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 12. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 12. péntek 08:33

Törölt felhasználó (86993)

Nekem a spricc után már nincs "kedvem".
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok...
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok...
Nekem a spricc után már nincs "kedvem".
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 11. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 11. csütörtök 16:08
Elmegy az ihlettem tőle, sőt undorodok... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 11. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1282222)

Mindig lenyelem, pohárba, vagy a tenyerembe direkt es onnan kinyalom
Mindig lenyelem, pohárba, vagy a tenyerembe direkt es onnan kinyalom
Én kiszoktam nyalni a páromból!
én is kostolgatom továbbra is finom gecit..))) igaz csak masztizáskor...
főleg akkor szeretem megkosdtolni, ha @ kényeztetése közben popsim is kényeztetem...)) akár egy játékszert megjáratva benne..(m)........
főleg akkor szeretem megkosdtolni, ha @ kényeztetése közben popsim is kényeztetem...)) akár egy játékszert megjáratva benne..(m)........
Gyerünk fiúk elő a pöccsel ne szégyenlősködjetek! Ott a finom sperma a lábaitok közt én tegnap kóstoltam.

Srácok!!!!!!!!!!! Nem nyeli sajátját senki???????????? én szinte naponta benyelem,tövább fejlesztettem már néha kávéba verem és ugy nyelem le,várom a komenteket.
hehe, fénykoromban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 24. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 24. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (872380)

üdv)9
látta valaki a "shortbus" c filmet??))
a nyitó jelenetben a pasi kamerázza a farkát, majd fölveszi a hogy gyertyában szopja a saját faszát))) és a végén közelről mutatják ahogy a saját gecije elárasztja a száját és lenyeli az egészet....
ezután természetesen én is lenyeltem a ssaját gecimet... csak én a tenyeremből..mert nem tudok ráhajolni saját farkamra....másét könnyebben el tudnám érni...))))
a nyitó jelenetben a pasi kamerázza a farkát, majd fölveszi a hogy gyertyában szopja a saját faszát))) és a végén közelről mutatják ahogy a saját gecije elárasztja a száját és lenyeli az egészet....
ezután természetesen én is lenyeltem a ssaját gecimet... csak én a tenyeremből..mert nem tudok ráhajolni saját farkamra....másét könnyebben el tudnám érni...))))
Buék srácok!!!!!!! Remélem az éjjel volt saját geci evés,várom a beszámolokat,sziasztok.
üdv)9