nekem sajna nem megy gyertyában......
pedig stzívesen verném egyből a számba a gecimet)))
pedig stzívesen verném egyből a számba a gecimet)))
igen.. finom volt)))
nem probáltam még linket, képet felrakni.... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 22. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 22. szerda 15:08
nem probáltam még linket, képet felrakni.... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 22. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1533262)

Finom volt?
A kedvenc videók topikba rakhattál volna linkeket

Finom volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 21. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 21. kedd 22:13

Törölt felhasználó (872380)

ma miután ismét élvezettel nézgettem kedvenc videómiat, ahol bisex pasik egymás farkát szopják élvezésig....
én is lenyalogattam gecimet kezemről..)))
Én is gyertyapózban szoktam a számba verni!
Én be is kapom a farkam közben
ma miután ismét élvezettel nézgettem kedvenc videómiat, ahol bisex pasik egymás farkát szopják élvezésig....
Jó nekem így, kb 15cm-20cm-re tudom a szám, arcom fölé tenni :
(Ez egy válasz Johny005 üzenetére (2017. 03. 16. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1533262)

Sikerült a "gyertya póz"
Nem is kellet nagyon gyertyába mennem, és közvetlen a számra arcomra spricceltem

Sikerült a "gyertya póz"
Nem is kellet nagyon gyertyába mennem, és közvetlen a számra arcomra spricceltem

Én is lenyelem ,és szivesen adnék is másnak is pohárba

mindíg...
ma este én is újra élveztem spermám ízét))))
üdv))
köszi)))
már csak egy másik fasz kellene amivel ezt meg is oldhatom))))
még nem volt számban fasz... de szeretném megkostólni....)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 31. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 31. kedd 16:07
köszi)))
már csak egy másik fasz kellene amivel ezt meg is oldhatom))))
még nem volt számban fasz... de szeretném megkostólni....)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 31. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824981)

Szép elgondolás és izgató.
most nyelem
Én szeretem, ha a párom szex után még orálisan kényeztet és élvezem is nézni, ahogy rendet tesz maga után. Gyakran élveztetem a különböző testrészeimre és nézem végig, ahogy minden cseppet eltüntet. Én nagyon élvezem, ő megtanulta élvezni így lett a szex része rendszeresen.

sajátot mar nagyon régóta nyelem mióta egyszer koliban számba verte valaki azóta keresek énis hátha találok aki nyeletné velem. sajátot minden nap nyelem, vagy máspdnaponként, de csinaltam mar olyat is hogy direkt 1 hétig nem vertem ki és azutan akkorát élveztem. nagyon szeretem
Szép elgondolás és izgató.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 28. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 28. hétfő 23:30
Törölt felhasználó (872380)

üdv))
én elmerengtem, h milyen lehetne egy másik faszra élvezni, és onnan leszopni spermám.....
éls ha már a számban van, nem csak az én spermámat kostólni...))))))))))))))
én elmerengtem, h milyen lehetne egy másik faszra élvezni, és onnan leszopni spermám.....
éls ha már a számban van, nem csak az én spermámat kostólni...))))))))))))))
masztizásnál használt gumit én is fordítottam már ki a számban :P
en mar kiprobalta,eloszor egy gumiba vertem es utanna a kovetkezo masztinal a gumibol a szamba tettem nagyon izgi volt
Én,igen! Másét is ha lehetőségem van rá!