15 éves vagyok. Fél éve már én is borotválom. És valahogy, sokkal jobban is érzem magam. Sokkal szebbnek érzem a dákómat.
gyere vissza három év múlva:prune

gyere vissza három év múlva:prune

Én is borotválom , és nem tudom ki hogy van vele , de másnap mikor olyan kis sima , állandóan dugnák . A párom is tudja , hogy ilyenkor jobban élvezem . Ez persze Ő rá is igaz , mikor neki is puha és sima a bőre , akkor neki is teljesen más érzés . Vagy így vagy úgy , de állandóan kanos vagyok !

én is borotválom,kezdetben vakaroztam,de utánna megszokta a borom,es mar nem viszked,szép sima,csupasz
a csajoknak ez jo,
a csajoknak ez jo,
egyetértek, így szerintem sem feltűnő és higiénikus is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 10:42
Törölt felhasználó (347117)

Én csak a farkam tövét, és a zacsit borotválom csupaszra, a combomon marad, a farkam fölött meg rövidebbre nyírom csak. Így abszolút nem feltünő. Még koleszos koromban sem vette észre senki, pedig ott elég szabad szája volt mindenkinek. Szinte már-már tetmészetesnak hat.
Én csak a farkam tövét, és a zacsit borotválom csupaszra, a combomon marad, a farkam fölött meg rövidebbre nyírom csak. Így abszolút nem feltünő. Még koleszos koromban sem vette észre senki, pedig ott elég szabad szája volt mindenkinek. Szinte már-már tetmészetesnak hat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 25. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 11:42
Törölt felhasználó (100496)

Aki itt a farkát borotválja az minden mást is borotvál? (lábak,mellkas) Mert az elég röhelyesen néz ki mikor egy faszi leborotválja ott, körbe meg szőrös...

Szoktam epilátorral is,főleg nyáron amikor már unom a mindennapi borotválást.
(Ez egy válasz moooooo üzenetére (2008. 10. 25. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindenhol borotválom,mert mint írtad az elég furcsa ha ott csupasz,a többi testrész pedig szőrös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 25. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 11:42
Törölt felhasználó (100496)

Aki itt a farkát borotválja az minden mást is borotvál? (lábak,mellkas) Mert az elég röhelyesen néz ki mikor egy faszi leborotválja ott, körbe meg szőrös...

Epillátor?
Epillátor-t használtatok már intim helyen?
milyen gyantát használsz?
(Ez egy válasz náthi üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 16:55

Eddig borotva volt amit előnyben részesítettem. Mostmár a gyantára esküszöm

Eddig borotva volt amit előnyben részesítettem. Mostmár a gyantára esküszöm

Köszi, megpróbálom, bár először nagyon rossz volt. Szúrt, égett, minden bajom volt. Többszöri borotválás után is piros foltok maradtak, de úgy látom h csökkent a számuk, szal lehet h hamarosan elmúlik.
Köszönöm a tanácsot.
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 17:43

Törölt felhasználó (347117)

Szia Shades!
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
csupasz puncinak csupasz pisztoly kell... ez evidens... mellesleg hamár a kiscsibe is figyel rá hogy ne egyél szőrszálakat... igen is ha kell megszenvedhetünk mi pasik is esetleges egy két patival vagy benővéssel... Melllesleg meg ezerszer higiénikusabb...
nekem a zacsi,farok,és a farok melletti belsőcomb rész full csupasz(borotvával)
és a farok feletti rész gépppel full rövidre vágva !
és a farok feletti rész gépppel full rövidre vágva !
nem javaslom, mert a nagy melegben a spermáid fognak elhalni hamarabb, mint a szőröd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 19:40
Törölt felhasználó (69371)

a jelenséget csak a zacsin veszem észre, felette a szeméremdombon, nekem is néha olyan mintha egy helyről 2-3 szál is nőne... valami olyan megoldás kellene amivel ki lehet rohasztani a hajat... pl nagy melegben sapkát hordasz és kirohad a hajad

nem gyérül és nem is sűrűsödik. Csak megerősödik, mivel a bototválással a szörtüsző bennmarad és vigan éli világát.A legtutibb a gyanta, de nem javaslom pasiknak, elég kellemetlen lehet, bár ismerek olyat, aki jár kozmetikushoz és utóbbi van zavarban minden alkalommal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 19:32

Törölt felhasználó (217424)

Érdekes, már sok helyen olvastam amit írtál,hogy ritkul és kevesebb nől vissza,de én pont az ellenkezőjét tapasztalom.Nekem egy tőből 2-3 szál is kinől,és szinte drótszerűen kemény.Úgy másfél két hónapja nem borotváltam,de már igen csak bozontos.
engem egyszer barátnőm rávett hogy gyantával szedjem le... hülye voltam amiért megtettem majdnem beszartam főleg a zacsinál
a jelenséget csak a zacsin veszem észre, felette a szeméremdombon, nekem is néha olyan mintha egy helyről 2-3 szál is nőne... valami olyan megoldás kellene amivel ki lehet rohasztani a hajat... pl nagy melegben sapkát hordasz és kirohad a hajad
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 19:32

Törölt felhasználó (217424)

Érdekes, már sok helyen olvastam amit írtál,hogy ritkul és kevesebb nől vissza,de én pont az ellenkezőjét tapasztalom.Nekem egy tőből 2-3 szál is kinől,és szinte drótszerűen kemény.Úgy másfél két hónapja nem borotváltam,de már igen csak bozontos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 15:36
Törölt felhasználó (69371)

ez nem teljesen igaz... igen előfordul szőrbenövés, ami akát be is gyulladhat, de nem szedi ki tövestől, azok jönnek ki tövestől, amik már túl hosszúak, és amik amúgy is kihullottak volna... én használtam krémet, de visszatértem a borotvához, a szeméremdombon, a farkam felett, általában csak nullás géppel vágom le, mert nekem elég érzékeny és kipattog, akárhogy csinálom akármit kenek rá utána... töve és a zacsi borotva, simán kádban a vízben, nekem bevállt, kicsit szúr és viszket, de pl nekem úgy tűnik, hogy a zacsin mintha kevesebb lenne a szőr, és ritkulna