Nekem kellemesebb lett, ha mióta leborotválom. Farok, zacsi fenék hónalj, de máshol nem.
Férjem is full borotvált, szőrös farok, herék stb nekem nem adja , de a trimmelt sem, csak a full csupasz intim
Nálunk anno úgy indult,hogy egy nyaralásra leborotváltam meglepetésből. Volt egy kis mosoly, nem éreztem túl nagy sikernek. Aztán amikor elkezdett visszanőni már nem tetszett a Páromnak... Már sok éve naponta borotválom, én is így szeretem. A testemet pedig 2-3 hetente trimmereljük, nagyon sokat számít, sokkal jobban érzem így magamat!
Bizonyos hatarokon belol szeretjuk. Az enyhen szoros test ferfiasabb. A tul sok viszont gusztustalan.
Én mostanában epilátorral csinálom meg, és csak egy szexi kis csíkot hagyok meg közepén. Zacsit persze borotválom. Sokkal jobb epilátorral, mert kb 2 hétig tükör sima, és utána is alig-alig pár szál bújik elő
Ezen sokat gondolkodom, odalent rendben tartom, de amúgy annyira puha a szőröm pl a hasamon, hogy kb nincs értelme leszedni, de pl a lábamon is,
ismételni tudom csak a saját véleményemet, nekem a full csupasz farok jön be, és zacsi, trimmelt, vagy szőrös az teljesen kzárt, már ha úgymond " borostás " az is kizáró . -
Alapvető dolog nálam 16 éves korom óta de szerintem higiéniás okokból kell is
Hónaljamon borotválom még a szőrt meg az alsó testrészen de ott is higiéniás okból
Vagyok olyan szerencsés, hogy a mellkasomon egyáltalán nem nő szőr úgyhogy azzal nem kell baljódni
Hónaljamon borotválom még a szőrt meg az alsó testrészen de ott is higiéniás okból
Vagyok olyan szerencsés, hogy a mellkasomon egyáltalán nem nő szőr úgyhogy azzal nem kell baljódni
Csupaszon szeretem tartani és hát a csajok is imádják kényeztetni így

Clark Licker

Evita Da Sousa