Már teljesen hozzászokott a bőröm.Nem használtam semmit.
Te mit használsz, hogy utána ne pattogj ki? Nekem sem a balzsam, sem a testápoló, sem a tonik nem jó!
Már én is 10 éve bortválom.teljesen kényelmes nem szúr.Sokkal másabb vele a szex ha a két test egymáshoz ér!
már alig várom ,utána egy jóóóó dugással!!!
....egy ora mulva szintén szőrtelenítünk, kölcsönösen a nejemmel!!!!
egyetértek a borotválkozokkal, nekem ez már normális dolog,ha fent,akkor lent is...
Hello!
A kozmetikus nem kezelésbe vesz, hanem gyantát használ, és csak a legszükségesebb mértékben nyúl hozzá. Először én is azt gondoltam, hogy feláll, de ne hidd. A gyanta meleg (forró), főleg a zacsin, egy kicsit fáj is, de ne aggódj ott és akkor nem fog állni.
A kozmetikus nem kezelésbe vesz, hanem gyantát használ, és csak a legszükségesebb mértékben nyúl hozzá. Először én is azt gondoltam, hogy feláll, de ne hidd. A gyanta meleg (forró), főleg a zacsin, egy kicsit fáj is, de ne aggódj ott és akkor nem fog állni.
Az elektromos borotva a legveszélyesebb, akár mikor sérülést okoz a puncin és a kukin, főleg a zacskón.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 21:16
Törölt felhasználó (33028)

én is sokszor borotváltam a páromnak. egyszer sem vágtam el. de aki biztosra akar menni, használjon elektromos borcsit.
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)
Borotválva lent sem szúr fent sem szúr.
Sziasztok. Egyetértek, viszont én nem borotválom, hanem kozmetikusra bízom. CSak először fájt, de kibírható és 2-3 nap után sem bök és nem borostás.

Szerintem is a kopasz zacsi az igazi... :-)
én is sokszor borotváltam a páromnak. egyszer sem vágtam el. de aki biztosra akar menni, használjon elektromos borcsit.
egyet értek tarkaréttel.
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
Én is borotválom és ha borotválás után be krémezed, akkor nem fogsz kipattogni, +szurni se fog. Mondjuk azt 1 idő után már ugyse veszed észre
Én jó magam is borotválom. Pl.: tegnap is. De nem gondoltatok még abba bele, hogy nem véletlenül van ott szőr!? Mert az hülyeség, hogy nyáron árnyékot adjon vagy, hogy csapda a lapostetűnek. :-)
Menj felo a fára!
Egyetértek. A másik meg hogy bök mint állat, ahoz meg, hogy ne bökjön minden nap kéne borotválni. Ááááá... Ez nem az én stílusom.
(Ez egy válasz adamowo üzenetére (2006. 12. 27. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 16:00

Nekem elég néha az arcomat borotválni...
Még csajban sem bíroma borotváltat, fiúban meg egyszerűen nevetséges!!!
Én szoktam borotválni rendszeresen sokkal jobb tapintása van a csajok szerint
Az én párom imádja, ha sima, puha, szőrtelen a zacskóm. Azt mondja, úgy isteni nyalogatni, szopogatni, simogatni. Nem beszélve arról, hogy nem lesz minden csupa fanszőrzet egy jó kis dugás után...

Nekem elég néha az arcomat borotválni...