Imádom a csupasz kukit. Ha szőrös egyszerűen nem kívánom.
Szaisztok!Én is borotválom az egész testem higiéniábol is meg szeretem ha sima a bőröm

Szia!Izgató a bőr simasága.Nem is csoda,hogy sok nőt,és férfit is elvarázsol a heteroszexualitás mellett a biszexualitás,ha egy szimpatikus személlyel hozza össze a sors,aki sima mindenhol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 03. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 03. szerda 18:51

Törölt felhasználó (810687)

Szaisztok!Én is borotválom az egész testem higiéniábol is meg szeretem ha sima a bőröm

Nőktől is várok választ, de megfelel ebben a témában a kérdés.
Használ valaki villanófényes szőrtelenítő készüléket, bármelyik testrészen, esetleg lézerest?
Ki milyet használ?
Eredmények, tapasztalatok?
Használ valaki villanófényes szőrtelenítő készüléket, bármelyik testrészen, esetleg lézerest?
Ki milyet használ?
Eredmények, tapasztalatok?
Sziasztok! Zalában tud valaki olyan helyet, ahol férfi intim gyantát is vállalnak? Köszi az infókat!
Nekem a farkam környéke, herék és fenék mindig borotvált... 2-3 naponta borotválom. Mellkast és hátamon, valamint a combomon hajnyíróval röviditek. Vádlin marad
Nem is annyira a kinézet, mint inkább a higiénia ami számít.
Amúgy csupaszon, főleg, ha mindketten azok vagyunk, sokkal intenzívebb az érzés.
A magam részéről husimalacnak nézek ki teljesen csupaszon, ezért általában 3mm-re meg szoktam hagyni és szeretem, ha a nőnek is van egy kis rövid, ápolt bokrocskája.
Mint pl YuriésKai nevű pár hölgytagjánál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/409112-Spriccelj-ram-verseny
Amúgy csupaszon, főleg, ha mindketten azok vagyunk, sokkal intenzívebb az érzés.
A magam részéről husimalacnak nézek ki teljesen csupaszon, ezért általában 3mm-re meg szoktam hagyni és szeretem, ha a nőnek is van egy kis rövid, ápolt bokrocskája.
Mint pl YuriésKai nevű pár hölgytagjánál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/409112-Spriccelj-ram-verseny
Nekem a természetes teljesen izgató.
Nekem is van pár képem az adatlapomon.
nagyon gusztustalan a szörös fasz és ápolatlan is
a tied nagyon kulturált guszta
(Ez egy válasz manson2001 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgató a szőrtelenség intim helyeken,arcon/esetleg egy kis ápolt rövid arcszőrzet/,és hónaljban,de egyben rendkívül higiénikus és könnyen tisztítható a testfelület,ami egészségügyi szempontból sem utolsó opció!!A te férfiasságod is figyelemre méltó,viszont kár,hogy az asszonyka nem nyitott rajtad kívül a te aktív vagy passzív részvételeddel más társaságára is!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi gyantáztatunk párommal, és nagyon tudom ajánlani mindenkinek!!!
A párom is és én is fazonra borotváltak vagyunk.most a V alak jön be nekünk. Ő kozmetikusnál csináltatja,én általában magamnak,de néha én is elmegyek a kozmetikusához
A párom is és én is fazonra borotváltak vagyunk.most a V alak jön be nekünk. Ő kozmetikusnál csináltatja,én általában magamnak,de néha én is elmegyek a kozmetikusához.Van felrakva ide sok fazonos fotónk
El fogok menni végleges fanszőrzet szőrtelenítésre. A borotválást unom viszont szőrösen nem szeretem.
A végleges szőrtelenítést intim testrészen nem ajánlják, ezt bárki számára elérhető gépek esetén is leírják.
Esetleg a lézeres kezelés talán, de annyira érzékeny ott a bőr, illetve más, hogy lehet többet ártasz vele. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 07. 04. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 04. kedd 16:04
Esetleg a lézeres kezelés talán, de annyira érzékeny ott a bőr, illetve más, hogy lehet többet ártasz vele. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 07. 04. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

El fogok menni végleges fanszőrzet szőrtelenítésre. A borotválást unom viszont szőrösen nem szeretem.
vagy mindent vagy semmit...
Erotikus,higiéniai,valamint esztétikai szempontból erősen ajánlott a szőrzet eltávolítása.Utána aloe vera tartalmú krémmel szoktam bekenni,bár egy kicsit így is begyulladnak a szőrhagymák.
Èn szőrtelenítő krèmet használok!
Az időre nagyon oda kell figyelni, de nekem kèt hètig utána nem kell hozzá nyúlni!
Az időre nagyon oda kell figyelni, de nekem kèt hètig utána nem kell hozzá nyúlni!