En is a rovidre nyirtat szeretem a legjobban. Az ferfias szerintem.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 19:15

Jó ha a farok és a zacsi le van borotválva,és a dákó körül meg fazonra nyírva.Egyszerre szőrös és férfias,de mégis esztétikus higiénikus és erotikusan vonzó a hölgyek,és a bi/homo urak számára.
Szopásnál az zavaró!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 09:27
Törölt felhasználó (4052772)

Ízlések és pofonok változóak .
Személy szerint én rendszeresen borotválkozom alul és felül .
Személy szerint én rendszeresen borotválkozom alul és felül .
Igen is sokkal higénikzsabb a vagy faszon azaz trimneles vagy csupasz ertve ez a faszra is es puncira mind illat mind mas szempontbol
En nagyon szegyellnem magam ha egy csaj elott elő kene venni a farkam es szőrős lenne.eletemben egyszer fordult ilyen elő, mert korrepetalni voltam egy csajt a gimiben, nem tudtam hogy lesz valami. Kb 1 honapja nem borotvaltam le a farkam es csupa szőr volt. Hat mégis ugy alakult hogy szex lett. Viszont mikor meglatta a farkam, kb elment a kedve, es elkuldott zuhanyozni, adott egy női borotvát, hogy szedjem le, mert igy nem hajlando leszopni
Valahogy nem tudom megerteni ezt a kopaszon szeretem dolgot A pasi ne legyen majom (olyan szoros ) de szerintem attol ferfi (talan
) ha legalabb a melle szoros, es nem ugy nez ki mint egy jollakott giliszta
Ertem en hogy a trend , a divat, de hogyan nez ki az a pasi akinek szoros a laba combja melle de lelkiismeretesen leborotvalja a farkat es kornyeket ??????
Szerintem olyan mintha a hold vilagitana a laba kozott. Meg aztan ha nekem megtetszik egy no ha megkivanom ha lehet dugni vele, engedi, akarja, akkor nekem nagyon is mindegy hogy borotvalt vagy sem Ez pontosan a huszadrangu dolog lesz szamomra.

Ugye hogy ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 09:27

Törölt felhasználó (4052772)

Most az számít, hogy hogyan nézel ki, vagy az, hogy hogy jobb dugni?
Elmondanám neked, hogy ha a nő és a férfi is borotvált nemi szervvel dug, az hihetetlen érzés. (Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 18. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 19:07
Elmondanám neked, hogy ha a nő és a férfi is borotvált nemi szervvel dug, az hihetetlen érzés. (Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 18. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahogy nem tudom megerteni ezt a kopaszon szeretem dolgot A pasi ne legyen majom (olyan szoros ) de szerintem attol ferfi (talan
) ha legalabb a melle szoros, es nem ugy nez ki mint egy jollakott giliszta
Ertem en hogy a trend , a divat, de hogyan nez ki az a pasi akinek szoros a laba combja melle de lelkiismeretesen leborotvalja a farkat es kornyeket ??????
Szerintem olyan mintha a hold vilagitana a laba kozott. Meg aztan ha nekem megtetszik egy no ha megkivanom ha lehet dugni vele, engedi, akarja, akkor nekem nagyon is mindegy hogy borotvalt vagy sem Ez pontosan a huszadrangu dolog lesz szamomra.

Igen az ha nem is hihetetlen erzes de nagyon jo Csak mint mondtam en az a masik ,,szoros" kategoriaba tartozok
Ezert max rovidebre lehet vagni mert maskulonben ugy nezek ki mint egy tengerparti vilagito torony ott lent.
De szerencsere nem volt meg eddig panasz a kapor ultetvenyem miatt
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 09. 18. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 20:12

Elmondanám neked, hogy ha a nő és a férfi is borotvált nemi szervvel dug, az hihetetlen érzés.
Elmondanám neked, hogy ha a nő és a férfi is borotvált nemi szervvel dug, az hihetetlen érzés.
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! Én egy szőrös farkat nem cserélnék le csupasz farokra. Még akkor sem ha nagyobb vagy fickósabb!!)
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 09. 18. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 20:12

Én csak szakállvágóval vágom vissza, nem borotválom. Szerintem sokkal higénikusabb
.
Néha hagyok fazont.

Néha hagyok fazont.
Én sose borotváltam, de egyik nő partnerem sem igényelte.
Alapbol sokkal nagyobbnak tunik borotváltan, es sokkal szexibb is
Ez egy tipikus férfi hiúság.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 09. 21. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 07:22

Alapbol sokkal nagyobbnak tunik borotváltan, es sokkal szexibb is
nem szorosan kapcsolódik, , de elmesélem, voltam jósnőnél, aki azt vetette ki kártyán, ha szeretnék megkapni valakit, hívjam meg ebédre-vacsorára, és egy megfelelő pillanatban, tegyek a kajájába a fanszőrőmből....a nőszemély onnantól fogva, rajongóm lesz!...hittem ezt, meg nem is, de egy próbát megért, és képzeljétek, szóról szóra úgy lett, ahogy a jósnő mondta! ....perverz lesz amit most írok, azt is mondta, a férfit szeretnék megkapni, tegyek ugyanúgy de nem fan, hanem seggszőrt etessek vele....ezt nem próbáltam, de hiszek neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 07:28
Törölt felhasználó (4069062)

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! Én egy szőrös farkat nem cserélnék le csupasz farokra. Még akkor sem ha nagyobb vagy fickósabb!!)
Ezt én is olvastam valahol! Csak épp az a bökkenő ha az édes nő ezt megtalálja, fenn akad esetleg a torkán mit szól hozzá?? Akkor is kiváltja a hozzá fűzött hatást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 10:38
Törölt felhasználó (4131192)

nem szorosan kapcsolódik, , de elmesélem, voltam jósnőnél, aki azt vetette ki kártyán, ha szeretnék megkapni valakit, hívjam meg ebédre-vacsorára, és egy megfelelő pillanatban, tegyek a kajájába a fanszőrőmből....a nőszemély onnantól fogva, rajongóm lesz!...hittem ezt, meg nem is, de egy próbát megért, és képzeljétek, szóról szóra úgy lett, ahogy a jósnő mondta! ....perverz lesz amit most írok, azt is mondta, a férfit szeretnék megkapni, tegyek ugyanúgy de nem fan, hanem seggszőrt etessek vele....ezt nem próbáltam, de hiszek neki!
Hihetetlen
!! De ha a cel szentesiti az eszkozt, akkor akar fel is lehet darabolni aprora hiszen errol nem nyilatkozott a josno
Akkor eleg keves az eselye hogy a torkan akadjon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 11:17

Törölt felhasználó (4069062)

Ezt én is olvastam valahol! Csak épp az a bökkenő ha az édes nő ezt megtalálja, fenn akad esetleg a torkán mit szól hozzá?? Akkor is kiváltja a hozzá fűzött hatást?
Ay Carramba!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 21. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 21:52

Hihetetlen
!! De ha a cel szentesiti az eszkozt, akkor akar fel is lehet darabolni aprora hiszen errol nem nyilatkozott a josno
Akkor eleg keves az eselye hogy a torkan akadjon

Magamnak mindig fazonra borotvalom (vagy teglalap, vagy vékony csík). A párom sajnos csupaszra szokta borotvalni. Viszont neha amikor elmegy kozmetikushoz gyantaztatni, akkor marad mindig egy kis csík... Az nagyon szexi
Na akkor mivel ,és hogyan ?? Csak ne szúrjon ! Köszi!