Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#34   2004. 11. 04. csütörtök 08:44
macido macido
Skandy: eljen FincikeÉ: ejnye1 Fincike nem kell idegeskedni, mindenki máskép látja a világot. Neked ez a véleményed a Skandy-nak meg az. Azt meg végkép nem értem, hogy jön ide a konzervatív jelző????
#33   2004. 11. 04. csütörtök 07:38
Moncy Moncy
Hm... még hogy Skandy konzervatív....
Fincike azt hiszem fogalmi zavarokkal küzdesz...

Chaten is megmutatkozhatnál néha.. na ott és akkor leszűrheted ki a konzervatív kacsint circling

Skandy pussssz
#32   2004. 11. 04. csütörtök 00:35
X Törölt felhasználó (68)
Jomagam is támogatom a borotválkozást.Mind férfiaknál mint nőknél.A fiuknál is fontos.Nem csak a sex miat hanem a tisztálkodás miat is...Legalább is szerintem én is csupaszra borotválom..
#31   2004. 11. 03. szerda 22:33
Skandy Skandy
Biztosan igazad van Kedves!
Bár nem tudom, miből jutottál arra a következtetésre hogy semmit nem tudok a női testről, de ha így gondolod, akkor taníts!
Szeretnék mindent tudni róla!
Viszont ha konzevatívnak tartassz, akkor te az emberekről nem tudsz semmit.
Abban azért megint egyet kell hogy értsek veled, hogy mindenki azt csinál a saját nemiszervével amit csak akar..

#30   2004. 11. 03. szerda 21:59
Skandy Skandy
Szia Fincike!
Üdvözöllek körünkben!
Hááát ne tudd meg, hogy én hogy ki tudom rázni...
Érdekel a technikám?
...de tulajdonképpen Eros007 már válaszolt a felvetett kérdésre.
Nekünk sem árt megtörölni, mint ahogyan azt a lányok is teszik. Egyébként nem akartam a nőket "koszosabbnak" feltüntetni, a férfiaknál, egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem egy bozontos punci tisztántartása nehezebb feladat a napi szükségletek során, mint egy szőrtelené.
Abban különben egyetértünk, hogy a csajok éppúgy elvárhatják tőlünk a borotválkozást, mint mi tőlük, tőletek.
Ja, és még annyi, mivel én a szőr kontra szőrtelenség közötti higiéniai különbségről szóltam, meg kell hogy jegyezzem, a makkom akkor sem volt szőrős, amikor még nem borotváltam magam... wink vigyor5
#29   2004. 11. 03. szerda 17:13
eros007 eros007 VIP
Én nállam ezért is van mindig zsepi.
#28   2004. 11. 03. szerda 16:11
kuklukszklán kuklukszklán
Szerintem te egy buta ember vagy!
#27   2004. 11. 03. szerda 14:24
eros007 eros007 VIP
Viszont van olyan aki megtörli utánna.
#26   2004. 11. 03. szerda 13:07
X Törölt felhasználó (130)
Kopaszon az igazi!!!!!!!
#25   2004. 11. 03. szerda 12:02
macido macido
Osztom a véleményedet, arról nem is beszélve, hogy a nőknél, ha a hüvelybe kerül még + ciszta kialakulását is elősegítheti. eljen
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 02. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 23:22
Visszatérve picit a higiéniára.
Természetesen mindenkinek igazat adok abban, hogy tisztálkodni kell, és akkor nincs miről beszélni.
De ne feledkezzünk meg arról,
(és ez igazán a lányokra érvényes az anatómiai felépítésük miatt)
hogy például az esetleges vizeletcseppeket szerintem nehezebb eltávolítani egy szőrtelenítetlen punciról, nem is beszélve a menstruációs időszak nehézségeiről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem szőrtelenít az koszos, vagy ápolatlan, csupán azt gondolom hogy a szőrszálakon könnyebben megmaradhatnak nemkívánatos szennyeződések, mivel napközben nincs mindenhol lehetőség alaposabb tisztálkodásra.
...de javítsatok ki, ha rosszul látom!
#24   2004. 11. 03. szerda 06:07
Moncy Moncy
Nem javítunk ki mert tökéletesen látod... wave
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 02. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 23:22
Természetesen mindenkinek igazat adok abban, hogy tisztálkodni kell, és akkor nincs miről beszélni.
hogy például az esetleges vizeletcseppeket szerintem nehezebb eltávolítani egy szőrtelenítetlen punciról, nem is beszélve a menstruációs időszak nehézségeiről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem szőrtelenít az koszos, vagy ápolatlan, csupán azt gondolom hogy a szőrszálakon könnyebben megmaradhatnak nemkívánatos szennyeződések, mivel napközben nincs mindenhol lehetőség alaposabb tisztálkodásra.
#23   2004. 11. 02. kedd 23:35
Szalacsi Szalacsi
Borotva=igényesség "Szerintem"
#22   2004. 11. 02. kedd 23:22
Skandy Skandy
#21   2004. 10. 31. vasárnap 22:47
Joke Joke
Én is borotválás mellett voksolok...Manapság szerintem már azokat az éveket éljük amikor már alap az hogy nem csak a nők hanem a férfiak is tartsák karban magukat.. Ezzel egyetemben nem azt mondom hogy csupasznak kell lenni egy férfinak, de azt se mondom, hogy úgy kell kinéznia egy férfinak mint egy ősember..
Személy szerint én egy vastagabb csíkot szoktam meghagyni + a zacsit borotválom teljesen...
#20   2004. 10. 27. szerda 19:21
Moncy Moncy
Ebben különben van igazság.....
Meg a libidó is nagyban függ a holdfázistól
crazya crazya és holnap telihold....... ajajjjj
#19   2004. 10. 27. szerda 15:27
Neonkiller Neonkiller
Ha nem is buzi, de nem túl férfias sztem.
#18   2004. 10. 27. szerda 12:07
Lali Lali
Mi a női bajuszról?
Hisz erről is beszélnünk kell mint potenciállis problémáról a hormon tartalmu néi fogamzásgátlók nem kivánt és titokban tartott hatásáról. A szíved hölgye pihésedö ajkait is elfogadod ha neadj Isten sötét haj és ször szinnel áldott a lelkem és ez igen jól láthatóvá vállik mindenki elött? Ugye nem? Pedig miattad eszi az egészség károsító"gyilkos" bogyot , hogy te felelöséged elhárításával tudd mindig jól televágni. Látos ilyen egoista vagy Te minden téren és neked csak te te és te vagy. Neked egy kutya jobban való mint akár egy hitvány nő is. A szörzelenítés a NYLON harisnyák ideje elött már a monarhia idején is divat volt igaz a felsöbb rétegekbe. Sőt az Egyiptomiaknál is de a zsidó tora és az iszlám korán is szabélyozzta már Isteni ihletés álltal a müveletet. Sóval tudatlanságod nem kell nagydobra verned inkább informálodj, ha tudatlan vagy nem szégyen tanulni, csak okoskodni tudatlanúl. Bocs a hangvételtől, megbántani nem állt szándékomban. Vagy amilyen az én vizeim nem zavarod.
#17   2004. 10. 27. szerda 10:21
eros007 eros007 VIP
Nagy tisztelet a nőknek ezért worship worship
#16   2004. 10. 27. szerda 10:20
eros007 eros007 VIP
De. Én soha semmimet nem gyantáztatnám még a gondolattol is ORDÍTOK.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 09:04
Én is....... finom finom és mennyivel izgatóbb

Kicsit lehet szado-mazzónak fogok tűnni: a pasik el sem tudják képzelni hogy a nő milyen kínokat él át gyantázás közben....
#15   2004. 10. 27. szerda 09:04
Moncy Moncy
Én is....... finom finom és mennyivel izgatóbb

Kicsit lehet szado-mazzónak fogok tűnni: a pasik el sem tudják képzelni hogy a nő milyen kínokat él át gyantázás közben....

... 79 80 81 82
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!