Skandy:
FincikeÉ:
Fincike nem kell idegeskedni, mindenki máskép látja a világot. Neked ez a véleményed a Skandy-nak meg az. Azt meg végkép nem értem, hogy jön ide a konzervatív jelző????

Hm... még hogy Skandy konzervatív....
Fincike azt hiszem fogalmi zavarokkal küzdesz...
Chaten is megmutatkozhatnál néha.. na ott és akkor leszűrheted ki a konzervatív
Skandy pussssz
Fincike azt hiszem fogalmi zavarokkal küzdesz...
Chaten is megmutatkozhatnál néha.. na ott és akkor leszűrheted ki a konzervatív

Skandy pussssz
Jomagam is támogatom a borotválkozást.Mind férfiaknál mint nőknél.A fiuknál is fontos.Nem csak a sex miat hanem a tisztálkodás miat is...Legalább is szerintem én is csupaszra borotválom..
Biztosan igazad van Kedves!
Bár nem tudom, miből jutottál arra a következtetésre hogy semmit nem tudok a női testről, de ha így gondolod, akkor taníts!
Szeretnék mindent tudni róla!
Viszont ha konzevatívnak tartassz, akkor te az emberekről nem tudsz semmit.
Abban azért megint egyet kell hogy értsek veled, hogy mindenki azt csinál a saját nemiszervével amit csak akar..
Bár nem tudom, miből jutottál arra a következtetésre hogy semmit nem tudok a női testről, de ha így gondolod, akkor taníts!
Szeretnék mindent tudni róla!
Viszont ha konzevatívnak tartassz, akkor te az emberekről nem tudsz semmit.
Abban azért megint egyet kell hogy értsek veled, hogy mindenki azt csinál a saját nemiszervével amit csak akar..
Szia Fincike!
Üdvözöllek körünkben!
Hááát ne tudd meg, hogy én hogy ki tudom rázni...
Érdekel a technikám?
...de tulajdonképpen Eros007 már válaszolt a felvetett kérdésre.
Nekünk sem árt megtörölni, mint ahogyan azt a lányok is teszik. Egyébként nem akartam a nőket "koszosabbnak" feltüntetni, a férfiaknál, egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem egy bozontos punci tisztántartása nehezebb feladat a napi szükségletek során, mint egy szőrtelené.
Abban különben egyetértünk, hogy a csajok éppúgy elvárhatják tőlünk a borotválkozást, mint mi tőlük, tőletek.
Ja, és még annyi, mivel én a szőr kontra szőrtelenség közötti higiéniai különbségről szóltam, meg kell hogy jegyezzem, a makkom akkor sem volt szőrős, amikor még nem borotváltam magam...
Üdvözöllek körünkben!
Hááát ne tudd meg, hogy én hogy ki tudom rázni...
Érdekel a technikám?
...de tulajdonképpen Eros007 már válaszolt a felvetett kérdésre.
Nekünk sem árt megtörölni, mint ahogyan azt a lányok is teszik. Egyébként nem akartam a nőket "koszosabbnak" feltüntetni, a férfiaknál, egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem egy bozontos punci tisztántartása nehezebb feladat a napi szükségletek során, mint egy szőrtelené.
Abban különben egyetértünk, hogy a csajok éppúgy elvárhatják tőlünk a borotválkozást, mint mi tőlük, tőletek.
Ja, és még annyi, mivel én a szőr kontra szőrtelenség közötti higiéniai különbségről szóltam, meg kell hogy jegyezzem, a makkom akkor sem volt szőrős, amikor még nem borotváltam magam...

Én nállam ezért is van mindig zsepi.
Szerintem te egy buta ember vagy!
Viszont van olyan aki megtörli utánna.
Kopaszon az igazi!!!!!!!
Osztom a véleményedet, arról nem is beszélve, hogy a nőknél, ha a hüvelybe kerül még + ciszta kialakulását is elősegítheti.
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 02. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 23:22

Visszatérve picit a higiéniára.
Természetesen mindenkinek igazat adok abban, hogy tisztálkodni kell, és akkor nincs miről beszélni.
De ne feledkezzünk meg arról,
(és ez igazán a lányokra érvényes az anatómiai felépítésük miatt)
hogy például az esetleges vizeletcseppeket szerintem nehezebb eltávolítani egy szőrtelenítetlen punciról, nem is beszélve a menstruációs időszak nehézségeiről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem szőrtelenít az koszos, vagy ápolatlan, csupán azt gondolom hogy a szőrszálakon könnyebben megmaradhatnak nemkívánatos szennyeződések, mivel napközben nincs mindenhol lehetőség alaposabb tisztálkodásra.
...de javítsatok ki, ha rosszul látom!
Természetesen mindenkinek igazat adok abban, hogy tisztálkodni kell, és akkor nincs miről beszélni.
hogy például az esetleges vizeletcseppeket szerintem nehezebb eltávolítani egy szőrtelenítetlen punciról, nem is beszélve a menstruációs időszak nehézségeiről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem szőrtelenít az koszos, vagy ápolatlan, csupán azt gondolom hogy a szőrszálakon könnyebben megmaradhatnak nemkívánatos szennyeződések, mivel napközben nincs mindenhol lehetőség alaposabb tisztálkodásra.
Nem javítunk ki mert tökéletesen látod...
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 02. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 02. kedd 23:22

Borotva=igényesség "Szerintem"
Én is borotválás mellett voksolok...Manapság szerintem már azokat az éveket éljük amikor már alap az hogy nem csak a nők hanem a férfiak is tartsák karban magukat.. Ezzel egyetemben nem azt mondom hogy csupasznak kell lenni egy férfinak, de azt se mondom, hogy úgy kell kinéznia egy férfinak mint egy ősember..
Személy szerint én egy vastagabb csíkot szoktam meghagyni + a zacsit borotválom teljesen...
Személy szerint én egy vastagabb csíkot szoktam meghagyni + a zacsit borotválom teljesen...
Ebben különben van igazság.....
Meg a libidó is nagyban függ a holdfázistól
és holnap telihold....... ajajjjj
Meg a libidó is nagyban függ a holdfázistól

Ha nem is buzi, de nem túl férfias sztem.
Mi a női bajuszról?
Hisz erről is beszélnünk kell mint potenciállis problémáról a hormon tartalmu néi fogamzásgátlók nem kivánt és titokban tartott hatásáról. A szíved hölgye pihésedö ajkait is elfogadod ha neadj Isten sötét haj és ször szinnel áldott a lelkem és ez igen jól láthatóvá vállik mindenki elött? Ugye nem? Pedig miattad eszi az egészség károsító"gyilkos" bogyot , hogy te felelöséged elhárításával tudd mindig jól televágni. Látos ilyen egoista vagy Te minden téren és neked csak te te és te vagy. Neked egy kutya jobban való mint akár egy hitvány nő is. A szörzelenítés a NYLON harisnyák ideje elött már a monarhia idején is divat volt igaz a felsöbb rétegekbe. Sőt az Egyiptomiaknál is de a zsidó tora és az iszlám korán is szabélyozzta már Isteni ihletés álltal a müveletet. Sóval tudatlanságod nem kell nagydobra verned inkább informálodj, ha tudatlan vagy nem szégyen tanulni, csak okoskodni tudatlanúl. Bocs a hangvételtől, megbántani nem állt szándékomban. Vagy amilyen az én vizeim nem zavarod.
Hisz erről is beszélnünk kell mint potenciállis problémáról a hormon tartalmu néi fogamzásgátlók nem kivánt és titokban tartott hatásáról. A szíved hölgye pihésedö ajkait is elfogadod ha neadj Isten sötét haj és ször szinnel áldott a lelkem és ez igen jól láthatóvá vállik mindenki elött? Ugye nem? Pedig miattad eszi az egészség károsító"gyilkos" bogyot , hogy te felelöséged elhárításával tudd mindig jól televágni. Látos ilyen egoista vagy Te minden téren és neked csak te te és te vagy. Neked egy kutya jobban való mint akár egy hitvány nő is. A szörzelenítés a NYLON harisnyák ideje elött már a monarhia idején is divat volt igaz a felsöbb rétegekbe. Sőt az Egyiptomiaknál is de a zsidó tora és az iszlám korán is szabélyozzta már Isteni ihletés álltal a müveletet. Sóval tudatlanságod nem kell nagydobra verned inkább informálodj, ha tudatlan vagy nem szégyen tanulni, csak okoskodni tudatlanúl. Bocs a hangvételtől, megbántani nem állt szándékomban. Vagy amilyen az én vizeim nem zavarod.
Nagy tisztelet a nőknek ezért

De. Én soha semmimet nem gyantáztatnám még a gondolattol is ORDÍTOK.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 27. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 27. szerda 09:04

Én is.......
és mennyivel izgatóbb
Kicsit lehet szado-mazzónak fogok tűnni: a pasik el sem tudják képzelni hogy a nő milyen kínokat él át gyantázás közben....

Kicsit lehet szado-mazzónak fogok tűnni: a pasik el sem tudják képzelni hogy a nő milyen kínokat él át gyantázás közben....
Én is.......
és mennyivel izgatóbb