Szia Anita!
Az én kukim borotváz, ha érdekel, nézdd meg a 1151-es sorozatot a fiúk mözött. Ha teszik írj. (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 12. szombat 20:59
Az én kukim borotváz, ha érdekel, nézdd meg a 1151-es sorozatot a fiúk mözött. Ha teszik írj. (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2005. 11. 12. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Én pl imádom, ha csupasz - mind a fiúknál, mind a lányoknál! Csók!
ez is:
enyém:
Hé, fiúkák! Miért nem mutatjátok be saját borotvált kukitokat? Lányok: barátotokét!
Neked is jó az izlésed, biztosan. De a páromé is jó, meg az enyém is. Ezért írtam azt, hogy kinek-kinek más a jó! Persze nincs kifogásunk a "bunda" ellen sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 12:55
Törölt felhasználó (29760)
VIP

igen, és az enyém jó,
szerintem borostásan a legjob :)))))))))))))
a lehetőség adott, ki tiltja meg?????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 01. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 21:44
VIP

végülis nem rossz, megfogdosnám Én is

végülis nem rossz, megfogdosnám Én is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 30. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy "csupaszpisz-toy"...

A természetes szőr az igazi,ha Te azt szereted ne hagyd magad befolyásolni negátív irányba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 16:11
VIP

hát még nem fogtam kopaszt,lehet hogy csak azért vegyok vele igy
hát még nem fogtam kopaszt,lehet hogy csak azért vegyok vele igy
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 30. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 14:04

Aaraany pofi!!!
("off!")
Ne törődj semmivel, csak arra vigyázz mindig, nehogy egy meztelen csiga akdjon a kezedbe, amikor a "dús szőrbe" szeretnél beletúrni.
Mindig tisztázni kell előtte, hogy a fanszőrzet nem -e hiányzik.

Ne törődj semmivel, csak arra vigyázz mindig, nehogy egy meztelen csiga akdjon a kezedbe, amikor a "dús szőrbe" szeretnél beletúrni.

Aaraany pofi!!!
("off!")
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 13:06

VIP

igen, szeretek ugy játszani vele, meg az enyémmel is, hogy a szőrt csavargatom, az olyan , nem is tudom milyen, de jó.
Más.
Az miért van,hogy Te csak ugy gondolsz eggyet és ezt meg azt a topikot megszünteted, meg felfüggeszted, ez olyan mint annak idelyén még hittanon, a plébi mondta,hogy a mindenható, valami tulaj vagy Te itt.
Csak érdeklödnék,nem kötekedni akarok, még mielőtt levennéd a fejem.
Más.
Az miért van,hogy Te csak ugy gondolsz eggyet és ezt meg azt a topikot megszünteted, meg felfüggeszted, ez olyan mint annak idelyén még hittanon, a plébi mondta,hogy a mindenható, valami tulaj vagy Te itt.
igen, szeretek ugy játszani vele, meg az enyémmel is, hogy a szőrt csavargatom, az olyan , nem is tudom milyen, de jó.
Más.
Más.
az az igazság amikor simogatom akkor szeretek az ujjaimmal a dús szőrbe beletúrni, meg játszani vele
igen, és az enyém jó,
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na látjátok, kinek, kinek más az izlése!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 12:49
VIP

Én nem szeretném,ha a srácom borotválná, ugy szertem simogatni ha szőrös.

Én nem szeretném,ha a srácom borotválná, ugy szertem simogatni ha szőrös.
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 09. 30. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 12:44

Szerintem a nők egy része azért nem szereti ha teljesen csupasz a férfiasságunk, mert az egy kicsit "buzis". Ezért meg van ennek a technikája, hogy milyen legyen. Ezért (is) bízom én ezt a társamra. Ő már csak tudja mi a szimpi ő neki!
Szerintem a nők egy része azért nem szereti ha teljesen csupasz a férfiasságunk, mert az egy kicsit "buzis". Ezért meg van ennek a technikája, hogy milyen legyen. Ezért (is) bízom én ezt a társamra. Ő már csak tudja mi a szimpi ő neki!
(Ez egy válasz Creative01 üzenetére (2005. 09. 30. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 00:04

Sőt, ha mindennap megmossa és nem vág belőle semmit (a szőrből), még úgy is lehet lehet ápolt és igényes.
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias).
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias).
Sőt, ha mindennap megmossa és nem vág belőle semmit (a szőrből), még úgy is lehet lehet ápolt és igényes.
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 29. csütörtök 19:46
Én azt vettem észre, hogy a nők egy nagy része nem szereti, ha egy férfi a kelleténél többet foglalkozik a kinézetével (az valahogy nem férfias). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is nagyon felizgat a dolog, hogy leborotváljam, de a hölgyek részéről elég nagy megosztottságot érzek. Nem tudom, miért nem tetszik egy nőnek, ha egy férfi is ápolt és igényes? Szerintem a punci is úgy jó, ha teljesen csupaszra van borotválva, szerintem manapság már a nőknél is és a férfiaknál is, hozzá tartozik az ápoltsághoz a borotvált hónalj és nemi szerv. Hölgyeim várom a véleményeiket, tetszik-e a csupasz fütyi?
Gondolod ha nem csupasz, akkor nem lehet ápolt és igényes? Zacsi borotválás ok, de a többi úgy 1-2 centire visszavágva is lehet esztétikus. Gondolj bele hogy nézne ki egy átlagnál szőrösebb férfi a fanszőrzete helyén egy tenyérnyi csupasz folttal.
(Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2005. 09. 29. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 29. csütörtök 19:46

Engem is nagyon felizgat a dolog, hogy leborotváljam, de a hölgyek részéről elég nagy megosztottságot érzek. Nem tudom, miért nem tetszik egy nőnek, ha egy férfi is ápolt és igényes? Szerintem a punci is úgy jó, ha teljesen csupaszra van borotválva, szerintem manapság már a nőknél is és a férfiaknál is, hozzá tartozik az ápoltsághoz a borotvált hónalj és nemi szerv. Hölgyeim várom a véleményeiket, tetszik-e a csupasz fütyi?