Attól hogy borotválod még mindig nem erősödik a szőr... max egy ideig úgy tünik, mintha... De nem, ha abbahagyod a borotválást egy idő után visszaáll az egyensúly. Arra gondolj, hogy amikor leborotválod és elkezd visszanőni, akkor a legtöbb szőrszál egyforma hosszú lesz, nem lesz az, hogy az egyik rövidebb, a másik hosszabb... mind egyforma hosszú, és ezért tünik dúsabbnak. De ha hagyod megnőni, egy idő után visszaáll a rend... Azok a kozmetikusok, akik a borotválásról ezzel akarnak lebeszélni, csak próbálják még inkább a saját malmukra hajtani a vizet.
Köce:)
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 04. 05. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 05. szerda 13:48

500-1000 ruppo (attol is függ hogy hol veszed)és jópár alkalomra elég
a veetről mint krémről beszéltünk...
igaz gyantát is forgalmaznak de megnézném az arcodat gyantázás közben
(Ez egy válasz ZZZolika üzenetére (2006. 04. 05. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 05. szerda 17:14
igaz gyantát is forgalmaznak de megnézném az arcodat gyantázás közben

veet??? öcsééém.... ti nem vagytok normálisak! beszéljetek már egy kozmetikussal hogy mi is az a veet. Borotva vagy gyanta de inkább az utóbbi. veet??...pfffff
veet??? öcsééém.... ti nem vagytok normálisak! beszéljetek már egy kozmetikussal hogy mi is az a veet. Borotva vagy gyanta de inkább az utóbbi. veet??...pfffff
Nőként picit Én is beledumálok... igen az a legjobb amit Te is használsz!
Nálam is bevállt!
(Ez egy válasz rroobbyy üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 03. hétfő 12:51
Nálam is bevállt!

Nos! Sokan kérdezték privátban,hogy melyik fajta szőrtelenítő krémet használom! Itt válaszolok! Nekem ami bevált az a zöld dobozos Veet! Ez van ráírva a dobozra: Veet Szörtelenítő krém, Hidratáló, Aloa Vera!
500-1000 ruppo (attol is függ hogy hol veszed)és jópár alkalomra elég
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 05. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 05. szerda 12:03
Törölt felhasználó (38040)

Szőrtelenítő krém? Ez eddig eszembe sem jutott:) Mennyibe fáj egy olyan Veet? És hány alkalomra elég? Annyira nem nagy a dzsumbuj, főleg mert eddig borotváltam, csak ezzel is úgy vagyok, mint a pofámmal:) Néha naon nincs kedvem:S De higiénikusabb, meg a párom se mosolyogjon szőrös szájjal, egyem a szívét:)
Szőrtelenítő krém? Ez eddig eszembe sem jutott:) Mennyibe fáj egy olyan Veet? És hány alkalomra elég? Annyira nem nagy a dzsumbuj, főleg mert eddig borotváltam, csak ezzel is úgy vagyok, mint a pofámmal:) Néha naon nincs kedvem:S De higiénikusabb, meg a párom se mosolyogjon szőrös szájjal, egyem a szívét:)
Nos! Sokan kérdezték privátban,hogy melyik fajta szőrtelenítő krémet használom! Itt válaszolok! Nekem ami bevált az a zöld dobozos Veet! Ez van ráírva a dobozra: Veet Szörtelenítő krém, Hidratáló, Aloa Vera!
mivel jobb borotválni?
pengéssel vagy viillanyborotvával?
mert nemrég pengéssel végigmentem rajta,de utána piros volt...
pengéssel vagy viillanyborotvával?
mert nemrég pengéssel végigmentem rajta,de utána piros volt...
A cerkám nekem is szörösödik de azért nem a makkomig, nem ez a sokásos de nekem is ilyen azt is szörtelenitjük mint körülötte azt kész
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2006. 03. 30. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 30. csütörtök 19:03

hát nem a makot,de azt körbevevé bőrön is vannak szörtüszök és félek h az is szőrős lesz..mert farmaon már vannak....de amugy ti h vagytok ezzel??neketek is vannak ott szőr tüszök,,,??
hát nem a makot,de azt körbevevé bőrön is vannak szörtüszök és félek h az is szőrős lesz..mert farmaon már vannak....de amugy ti h vagytok ezzel??neketek is vannak ott szőr tüszök,,,??
(Ez egy válasz Creative01 üzenetére (2006. 03. 30. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Creative01 üzenetére (2006. 03. 30. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem hiszem hogy a makkodig benőné a szőr, nem szokta
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2006. 03. 29. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát irtsad borotva krém gyanta.....
Vagy ha elég sokat használod akkor majd elkopik
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2006. 03. 29. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 29. szerda 21:45
Vagy ha elég sokat használod akkor majd elkopik

császtok...lehet az én hozzá szolásom nem ide tartozik de a fanszőrzeről van szó!!!
Én péniszem egy csik mentén is szörös szal nem csk körülötte...még csk néhány szörszál bukkant elő,de szőrtüszök azok vannak....
tudok vmit errol...vagy vmivel segiteni???
Én péniszem egy csik mentén is szörös szal nem csk körülötte...még csk néhány szörszál bukkant elő,de szőrtüszök azok vannak....
Hááát ha belegondolok hogy a zacsimról tépkedik le szőrt erre tényleg rá kell készülni lelkileg is, de mondjuk biztos sokkal tartósabb
(Ez egy válasz rroobbyy üzenetére (2006. 03. 29. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 29. szerda 20:18

Én is Veet-et használok! A zöldet! Bevált,meg minden ok vele,csak egy baj van! Így is gyorsan kinő a szőr!! valami tartósabb kéne! Csak a gyantára még rá kell készülni lelkileg is!:-)
Hát nem olyan szúros mint borotva után :)meg puhább vékonyabb is lesz a szőr, az asszonyé meg ki is ritkult.
jah ,ilyen,de még lehet h jobban..egy kicsit..
[URL=http://www.goldengate.hu/index3.php?ste=amator&gs=amator&gc=amahun_man&gg=2006030913013&gn=3] > ilyesmire gondolsz?
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2006. 03. 29. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 29. szerda 21:45

császtok...lehet az én hozzá szolásom nem ide tartozik de a fanszőrzeről van szó!!!
Én is Veet-et használok! A zöldet! Bevált,meg minden ok vele,csak egy baj van! Így is gyorsan kinő a szőr!! valami tartósabb kéne! Csak a gyantára még rá kell készülni lelkileg is!:-)
Ja ettöl nem erősödik, meg nem is nő be az sem 1 hátrányos dolog ugye. Mi az asszonnyal veetet használunk, egymásnak beken azt leszed aztán kipróbál :) szerintem tök jó kicsit tovább kell rajta hagyni mint irja, de ha sokáig hagyod rajta kipirosodik. Ki kell tapasztalni.