Először csak poénból, de annyira bejött, hogy azóta már a párom kérésére folyamatosan borotválom, nekem is jobban tetszik így, de ha ezt kérik, nem is lehet kérdéses a dolog.
Fent vagyok Lakmuszka néven, 2183-as sorozat, döntsétek el, szerintem csupaszon esztétikusabb!
Fent vagyok Lakmuszka néven, 2183-as sorozat, döntsétek el, szerintem csupaszon esztétikusabb!
Én nem vagyok hive az alsó borotválkozásnak,mert nincs szebb dolog a világon,ha egy szép hőlgy jól lecumiz,és a szája sarkából kivesz egy szőrszálat,hát istenem férfiak vagyunk-nem? Nőknél ez más kérdés,de nekem az is mind-1!
Mennyire és hol legyen borotvált?
gyanta!:P
Majd ha már egy ideje borotválod, hozzá fogsz szokni, nem fog szúrni, szinte észre sem veszed majd...
és mien gyorsan nő vissza? mert nem tudom én inkább leszek szőrös minthogy ien szar érzés legyen:D
hajvagogep... a legjobb:) csak meg kell tanulni okosan hasznalni, en egyszer belevagtam verzett is mint alat.. deazota profi vagyok mar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 19:02
Törölt felhasználó (47485)

és mien gyorsan nő vissza? mert nem tudom én inkább leszek szőrös minthogy ien szar érzés legyen:D
de akkor is "borostás" marad és ez engm kurvára zavar...
(Ez egy válasz mightwork üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 20:36

hajvagogep... a legjobb:) csak meg kell tanulni okosan hasznalni, en egyszer belevagtam verzett is mint alat.. deazota profi vagyok mar.
sziasztok
eddig nem szőrtelenítettem a szerszámot, de barátnőmmel beszélgettünk a dologról, és tetszene neki a dolog (amit meg is értek :)
kérdésem csak annyi lenne, hogy milyen módszert javasoltok, meg ilyesmik
eddig nem szőrtelenítettem a szerszámot, de barátnőmmel beszélgettünk a dologról, és tetszene neki a dolog (amit meg is értek :)
kérdésem csak annyi lenne, hogy milyen módszert javasoltok, meg ilyesmik
Olvass vissza, ideális megoldás nincs. Gyanta vagy epilátor nem túl kellemes de tartós és síma dehát ezt először tulélni az nem egyszerű. A krémek jók de azért elég hamar visszanő de legalább nem szúrós meg nem nő be és nem pattogzik ki. A borotva az meg kéznél van csak gyorsan kinő, benő...
hát akkor asszem elsőre marad a beretva, aztán majd ha nagyon "csúnya" lesz, akkor tesztelek valami mást
bár barátnőm azt mondta, hogy szerinte nem lesz szar, semmi viszketés, meg semmi kipattogzás, de hát ő mákos, neki van összesen kb 2 szál pihéje (nem 12 éves, csak ilyen fajta :))
bár barátnőm azt mondta, hogy szerinte nem lesz szar, semmi viszketés, meg semmi kipattogzás, de hát ő mákos, neki van összesen kb 2 szál pihéje (nem 12 éves, csak ilyen fajta :))
na, túlvagyok rajta, sztem így elsőre is egész szép lett, bár a tesztközönség csak holnap látja :))
moonshineTUT: én is most borotváltam le először (bár nekem már nem csak elő-szőr . . . muhaha :))), és tök szépre sikerült megcsinálni. előtte levágtam rövidre szimpla ollóval, aztán a pici részét borotvával. ennyi. végén meg kis bőrnyugtató hidratáló krémecske, ahogy hónaljnál is.
aztán majd holnap fogok megkergülni a viszketéstől . . . :))))
moonshineTUT: én is most borotváltam le először (bár nekem már nem csak elő-szőr . . . muhaha :))), és tök szépre sikerült megcsinálni. előtte levágtam rövidre szimpla ollóval, aztán a pici részét borotvával. ennyi. végén meg kis bőrnyugtató hidratáló krémecske, ahogy hónaljnál is.
aztán majd holnap fogok megkergülni a viszketéstől . . . :))))
oksa! kössz az infot! majd tájékoztass holnap, hogy lesz-e viszketés! :) és még azt, hogy mijen krémet használtál?
moonshineTUT vagyok, csak a haverom kodjával
krém az csak borotva utánra hidratáló krém, nem ilyen szőrtelenítő faszság
amúgy (a számomra atom tisztaság-feelinget nyújtó) Dove testápoló cucc :))
amúgy (a számomra atom tisztaság-feelinget nyújtó) Dove testápoló cucc :))
Hát drukkolok, én majd' meghaltam a beretválás után.
3 hónap után újra próbáltam (addigra kihevertem az élményt), de sokkal jobb :-)
3 hónap után újra próbáltam (addigra kihevertem az élményt), de sokkal jobb :-)
vagjatok furesszel,az a tuti!
na, letesztelte barátnőm. tetszett neki ;)
a viszketés se volt annyira elviselhetetlen, és gondolom csak jobb lesz; meg hát a lánykának szerzett oröm többet ér, mint holmi viszketés :)
mazzacane: melyik végtagoddal kezdjük?
a viszketés se volt annyira elviselhetetlen, és gondolom csak jobb lesz; meg hát a lánykának szerzett oröm többet ér, mint holmi viszketés :)
mazzacane: melyik végtagoddal kezdjük?
Ádám és Éva óta a divat folyton változik,de bizonyos elemeiben vissza is tér.Igaz ez a test szépitésre is.A filmezés térhóditása óta szinte természetes.A nők erre is gondosan űgyelnek,sőt anyáskodva segitenek egyes fazon elkésztésében párjuknak.A kis kopaszt test ékszerekkel ékesitik.DE jaj mi lesz,ha ujból a bozontos lesz a trendi.Ezt az útat már végig jártam.Elveszik a fiúk kedvenc játékszerét.!Majd ezt haljuk:lécci adj egy kis pénzt alsó+felső fazonigazitásra.
hát muszáj figyelni a párom igényeire, mert amitől ő boldogabb, attól én hatványozottan boldogabb vagyok, és hát én szeretek boldog lenni
az meg aztán nagyon örömteli életet élő férfiember lehet, akinek megvan a párszáz évvel ezelőtt divatos alá-fölérendelt párkapcsolati eszményképe :)
adandó: pénzt én nem adok ilyenekre, inkább megcsináljuk majd otthon együtt :)
az meg aztán nagyon örömteli életet élő férfiember lehet, akinek megvan a párszáz évvel ezelőtt divatos alá-fölérendelt párkapcsolati eszményképe :)
adandó: pénzt én nem adok ilyenekre, inkább megcsináljuk majd otthon együtt :)