Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#274   2006. 07. 19. szerda 16:05
xidar xidar
Sziasztok! Én évek óta borotválom. Az első néhány után még tényleg kellemetlen, ( szúr, viszket, stb) De utána a bőr alkalmazkodik, és jó érzés lesz! Amikor kezd kinőni az első borotválás után a bőr még be is gyulladhat. Néhény nap múlva elmúlik. És később nem lesz ilyen. Ha egy egy szál benő, egyszerűen ki kell óvatosan kaparni.
#273   2006. 07. 19. szerda 15:03
*Spacecowboy* *Spacecowboy*
Így igaz, fürdés közben a legtutibb. A meleg víz csodákra képes. Megpuhítja a vastag szőrt és utána már csak egy éles borotva kell.

De ha így se megy akkor égesd le öngyújtóval!
bohoc
#272   2006. 07. 19. szerda 10:14
X Törölt felhasználó (729) VIP
A krém nekem se sokat ért...
#271   2006. 07. 19. szerda 10:13
X Törölt felhasználó (729) VIP
Nekem nincs ilyen problémám...
Zuhany alatt (ázzon azért) simán borotva, csak éles legyen!!
Még hab sem kell, a zacsira se! Nem szúr utána se, mondjuk elsô néhány alkalommal még igen, de aztán megszokod. Így volt ez az arcoddal is, nem?!
#270   2006. 07. 19. szerda 09:50
t3m4 t3m4
Valaki?:(
#269   2006. 07. 18. kedd 22:23
t3m4 t3m4
Hali!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?

Előre is köszönöm a segítséget!
#268   2006. 07. 14. péntek 16:57
toratoratora toratoratora VIP
én a zacsit inkább krémmel szoktam gyomtalanítani. szerintem az biztonségossabb!
#267   2006. 07. 14. péntek 16:40
*Spacecowboy* *Spacecowboy*
És is borotválom. Utánna egy kis hidratáló azt kész is.
#266   2006. 07. 11. kedd 12:41
méreteskékeres27 méreteskékeres27
én borotválom hiszen így sokkal jobban érzem mikor elindul a barátnőm nyelve lefelé!meg különben is így sokkal jobb!
#265   2006. 07. 11. kedd 11:51
krisz9999 krisz9999
HELYES!! bátorítani tudlak csak..
#264   2006. 05. 19. péntek 10:12
X Törölt felhasználó (16046)
Nyugodtan borotváld le.
#263   2006. 05. 18. csütörtök 18:20
Ambulance Ambulance VIP
Sztem nyugodtan borotváld azt is, csak óvatosan, nehogy megvágd magad, baromi simára le lehet vágni, és nem is pattog ki, ha finoman csinálod. Először én is paráztam, hogy megvágom, de hamar bele lehet jönni.
#262   2006. 05. 18. csütörtök 14:05
irigykutya. irigykutya. VIP
Én a borotválni szoktam azon a részen is. wink
#261   2006. 05. 18. csütörtök 14:01
irigykutya. irigykutya. VIP
Borotva?
#260   2006. 05. 14. vasárnap 23:44
baracklé baracklé
hát muszáj figyelni a párom igényeire, mert amitől ő boldogabb, attól én hatványozottan boldogabb vagyok, és hát én szeretek boldog lenni

az meg aztán nagyon örömteli életet élő férfiember lehet, akinek megvan a párszáz évvel ezelőtt divatos alá-fölérendelt párkapcsolati eszményképe :)

adandó: pénzt én nem adok ilyenekre, inkább megcsináljuk majd otthon együtt :)
#259   2006. 05. 14. vasárnap 02:59
X Törölt felhasználó (48478)
Ádám és Éva óta a divat folyton változik,de bizonyos elemeiben vissza is tér.Igaz ez a test szépitésre is.A filmezés térhóditása óta szinte természetes.A nők erre is gondosan űgyelnek,sőt anyáskodva segitenek egyes fazon elkésztésében párjuknak.A kis kopaszt test ékszerekkel ékesitik.DE jaj mi lesz,ha ujból a bozontos lesz a trendi.Ezt az útat már végig jártam.Elveszik a fiúk kedvenc játékszerét.!Majd ezt haljuk:lécci adj egy kis pénzt alsó+felső fazonigazitásra.
#258   2006. 05. 13. szombat 13:17
baracklé baracklé
na, letesztelte barátnőm. tetszett neki ;)
a viszketés se volt annyira elviselhetetlen, és gondolom csak jobb lesz; meg hát a lánykának szerzett oröm többet ér, mint holmi viszketés :)

mazzacane: melyik végtagoddal kezdjük?
#257   2006. 05. 11. csütörtök 00:02
mazzacane mazzacane
vagjatok furesszel,az a tuti!
#256   2006. 05. 10. szerda 23:17
Ihsan Ihsan
Hát drukkolok, én majd' meghaltam a beretválás után.
3 hónap után újra próbáltam (addigra kihevertem az élményt), de sokkal jobb :-)
#255   2006. 05. 10. szerda 22:49
baracklé baracklé
krém az csak borotva utánra hidratáló krém, nem ilyen szőrtelenítő faszság
amúgy (a számomra atom tisztaság-feelinget nyújtó) Dove testápoló cucc :))

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!