Sziasztok! Én évek óta borotválom. Az első néhány után még tényleg kellemetlen, ( szúr, viszket, stb) De utána a bőr alkalmazkodik, és jó érzés lesz! Amikor kezd kinőni az első borotválás után a bőr még be is gyulladhat. Néhény nap múlva elmúlik. És később nem lesz ilyen. Ha egy egy szál benő, egyszerűen ki kell óvatosan kaparni.
Így igaz, fürdés közben a legtutibb. A meleg víz csodákra képes. Megpuhítja a vastag szőrt és utána már csak egy éles borotva kell.
De ha így se megy akkor égesd le öngyújtóval!
De ha így se megy akkor égesd le öngyújtóval!

A krém nekem se sokat ért...
Nekem nincs ilyen problémám...
Zuhany alatt (ázzon azért) simán borotva, csak éles legyen!!
Még hab sem kell, a zacsira se! Nem szúr utána se, mondjuk elsô néhány alkalommal még igen, de aztán megszokod. Így volt ez az arcoddal is, nem?!
Zuhany alatt (ázzon azért) simán borotva, csak éles legyen!!
Még hab sem kell, a zacsira se! Nem szúr utána se, mondjuk elsô néhány alkalommal még igen, de aztán megszokod. Így volt ez az arcoddal is, nem?!
Valaki?:(
Hali!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megpróbálok rövid és tömör lenni de nem biztos h sikerülni fog...
Szóval a bnőm tett rá utaláosakt h ez mien jó..stb...stb..
Szóval belevágtam,miután böngészgettem az oldalon meg máshol is..
Beszereztem egy zöld aloe vera-s veet zuhanyzás közbeni krémet...
Azzal próbáltam elször a belső combomat a hsználati utasítás szerint szőrteleníteni..semmi se történt:(
Utána másik combon kicsit több krémet használtam,tovább vártam de is csak nagyon kicsi szőr jött le:(
Akkor-bár félősen-nekikeztem a szerszámomnak és a felette lévő nagy dzsungelnek amit előtte olllóval ritkítottam...
Bekentem rendesen,vártam is...szivaccsal dörzsi,leöblítés és semmi se történt:( Pedig égetett is...a heréimnél lévő zacskót nem mertem bekenni mert ez volt az első próbám..
Miután sikertelenül jártam kipróltam a borotvát..hát..a mac3 nagyon szar volt:( Most szúr mint az állat alig hota le és csúnyán néz ki...
Valaki aki tud vmi hatékonyabb módszert a zöld veethez (mert sztem csak én használom rosszul:(),vagy netán másik fajta veet szőrtelenítő krémet kéne vennem...Mert a borotválás nem jön be nekem mert nagyon szúr:(
Visszaolvastam de nem találtam konkrét használati tanácsokat..és még 1 kérdés: Merjem a herezacsimnál is használni a veet krémet?
Előre is köszönöm a segítséget!
én a zacsit inkább krémmel szoktam gyomtalanítani. szerintem az biztonségossabb!
És is borotválom. Utánna egy kis hidratáló azt kész is.
én borotválom hiszen így sokkal jobban érzem mikor elindul a barátnőm nyelve lefelé!meg különben is így sokkal jobb!
HELYES!! bátorítani tudlak csak..
Nyugodtan borotváld le.
Sztem nyugodtan borotváld azt is, csak óvatosan, nehogy megvágd magad, baromi simára le lehet vágni, és nem is pattog ki, ha finoman csinálod. Először én is paráztam, hogy megvágom, de hamar bele lehet jönni.
Én a borotválni szoktam azon a részen is.

Borotva?
hát muszáj figyelni a párom igényeire, mert amitől ő boldogabb, attól én hatványozottan boldogabb vagyok, és hát én szeretek boldog lenni
az meg aztán nagyon örömteli életet élő férfiember lehet, akinek megvan a párszáz évvel ezelőtt divatos alá-fölérendelt párkapcsolati eszményképe :)
adandó: pénzt én nem adok ilyenekre, inkább megcsináljuk majd otthon együtt :)
az meg aztán nagyon örömteli életet élő férfiember lehet, akinek megvan a párszáz évvel ezelőtt divatos alá-fölérendelt párkapcsolati eszményképe :)
adandó: pénzt én nem adok ilyenekre, inkább megcsináljuk majd otthon együtt :)
Ádám és Éva óta a divat folyton változik,de bizonyos elemeiben vissza is tér.Igaz ez a test szépitésre is.A filmezés térhóditása óta szinte természetes.A nők erre is gondosan űgyelnek,sőt anyáskodva segitenek egyes fazon elkésztésében párjuknak.A kis kopaszt test ékszerekkel ékesitik.DE jaj mi lesz,ha ujból a bozontos lesz a trendi.Ezt az útat már végig jártam.Elveszik a fiúk kedvenc játékszerét.!Majd ezt haljuk:lécci adj egy kis pénzt alsó+felső fazonigazitásra.
na, letesztelte barátnőm. tetszett neki ;)
a viszketés se volt annyira elviselhetetlen, és gondolom csak jobb lesz; meg hát a lánykának szerzett oröm többet ér, mint holmi viszketés :)
mazzacane: melyik végtagoddal kezdjük?
a viszketés se volt annyira elviselhetetlen, és gondolom csak jobb lesz; meg hát a lánykának szerzett oröm többet ér, mint holmi viszketés :)
mazzacane: melyik végtagoddal kezdjük?
vagjatok furesszel,az a tuti!
Hát drukkolok, én majd' meghaltam a beretválás után.
3 hónap után újra próbáltam (addigra kihevertem az élményt), de sokkal jobb :-)
3 hónap után újra próbáltam (addigra kihevertem az élményt), de sokkal jobb :-)
krém az csak borotva utánra hidratáló krém, nem ilyen szőrtelenítő faszság
amúgy (a számomra atom tisztaság-feelinget nyújtó) Dove testápoló cucc :))
amúgy (a számomra atom tisztaság-feelinget nyújtó) Dove testápoló cucc :))