Én is borotválom és ha borotválás után be krémezed, akkor nem fogsz kipattogni, +szurni se fog. Mondjuk azt 1 idő után már ugyse veszed észre
egyet értek tarkaréttel.
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
sőt! ha tőlem egy pasi megköveteli a borotválást (bár nem kell, mert kopasz a puncim), akkor talán orális kielégítés közben és után, nekem se kelljen a szőrszálakat köpködnöm!!!
én is sokszor borotváltam a páromnak. egyszer sem vágtam el. de aki biztosra akar menni, használjon elektromos borcsit.
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)
egyébként a párom hintőport is haszál néha, és hagyni kell néha regenerálódni. na nem sokáig, csak pár napig. (én is szoktam a puncimon)
Szerintem is a kopasz zacsi az igazi... :-)
Sziasztok. Egyetértek, viszont én nem borotválom, hanem kozmetikusra bízom. CSak először fájt, de kibírható és 2-3 nap után sem bök és nem borostás.

Borotválva lent sem szúr fent sem szúr.
Az elektromos borotva a legveszélyesebb, akár mikor sérülést okoz a puncin és a kukin, főleg a zacskón.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 21:16
Törölt felhasználó (33028)

én is sokszor borotváltam a páromnak. egyszer sem vágtam el. de aki biztosra akar menni, használjon elektromos borcsit.
Hello!
A kozmetikus nem kezelésbe vesz, hanem gyantát használ, és csak a legszükségesebb mértékben nyúl hozzá. Először én is azt gondoltam, hogy feláll, de ne hidd. A gyanta meleg (forró), főleg a zacsin, egy kicsit fáj is, de ne aggódj ott és akkor nem fog állni.
A kozmetikus nem kezelésbe vesz, hanem gyantát használ, és csak a legszükségesebb mértékben nyúl hozzá. Először én is azt gondoltam, hogy feláll, de ne hidd. A gyanta meleg (forró), főleg a zacsin, egy kicsit fáj is, de ne aggódj ott és akkor nem fog állni.
egyetértek a borotválkozokkal, nekem ez már normális dolog,ha fent,akkor lent is...
....egy ora mulva szintén szőrtelenítünk, kölcsönösen a nejemmel!!!!
már alig várom ,utána egy jóóóó dugással!!!
Már én is 10 éve bortválom.teljesen kényelmes nem szúr.Sokkal másabb vele a szex ha a két test egymáshoz ér!
Te mit használsz, hogy utána ne pattogj ki? Nekem sem a balzsam, sem a testápoló, sem a tonik nem jó!
Már teljesen hozzászokott a bőröm.Nem használtam semmit.
Próbálkozz arc szesszel. Eleinte csíp. de egy-két alkalom után kellemes lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 14:30
Törölt felhasználó (69371)

Te mit használsz, hogy utána ne pattogj ki? Nekem sem a balzsam, sem a testápoló, sem a tonik nem jó!
szerintem az eleg gagyi.
Nem néz ki hülyén, hogy a fejeden haj van, de az álladat borotválod, vagy kopasz vagy és szakállas? Minden csak szokás kérdése, a lényeg az hogy jól érezd magad. Én borotvált zacsival és kukival nagyon jól elvagyok. S ami a lényeg, a barátnőm meg kimondottan imádja.Én meg az Ő csupasz punciját.Ha neked nem tetszik, istenments, hogy borotváld, a tied legyen csak szőrös,a csajod meg szedegesse a szőrszálakat a fogai közül, ha egyáltalán hajlando szeretkezni egy szőrcsomoval, de ha jo neki, csak csinálja.
sztem ebben a világban már általánossá vált ez kb olyan, mint amikor bejött az arcszörzet borotválása. az is elterjedd. egyfajta igényesség.
Szerintem jo dolog a borotbálás én is elöszeretettel lehuzom csak két naponta nem megy mivel vérzek nagyon mert ugy még nincs akkora ször rajta és csak tépi és hiába uj a borotva!De jo dolog naon szerintem!!
En is szoktram borotvalni magamnak, de a hasfeloli reszt azt nem borotvalom hanem csak levagom es igy lepcsozetesen csokken a szorzet hossza a hasfelol a farokig. Nekem se tetszenek a szoros puncik akarhogy nezzen ki a csaj.