Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#479   2014. 09. 26. péntek 06:41
greatom greatom
Te roppant mód ragaszkodsz a definíciókhoz , amiket magad alkottál, vagy a Szilágyi féle evangélimból kimásoltál. Fontosak a definíciók, de akkor más ne álljunk meg itt, alkoss(unk) pontos definíciókat. Illetve magát a házasságot, a társas kapcsolatot, az együttélést sem ártana pontosan meghatározni.

Az (még) nem házasság ha valakivel huzamosabb ideig egy fedél alatt élünk és bizonyos tevékenységeket együtt (is) végzünk és bizonyos feladatokat megosztunk. Az nem házasság, ahol csak annyi (vagy az a legfőbb) kötelék, hogy nincs jobb (egyelőre) Aki így éli az életét, az engem valahol arra emlékeztet, mint aki folyamatosan pótkerékkel közlekedik.
Ettől persze nyilvánvalóan bőven vannak és lesznek is ilyenek, mert ez még mindig jobb, mint a semmi, a magány és ha megkérdezed őket, rögtön egybehangzóan bizonygatják, hogy nem is kell ennél több, nem is lehetne ennél optimálisabb, hiszen ez olyan mint egy klassz, divatos zakó. Hordjuk, míg végképp divatjamúlttá nem válik, amíg le nem szakad rólunk, vagy amíg valami szerencse folytán nem sikerül beújítani egy másikat. Akkor majd arra leszünk büszkék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2014. 09. 25. csütörtök 20:20
Érdekes... Kedves Dick, na és melyikben? confused

Szerintem ő már mindent mondott és mindennek az ellenkezőjét is... De, ahogy a mondás tartja: "Hasonló a hasonlónak örül."
#478   2014. 09. 25. csütörtök 20:20
X Törölt felhasználó (895053)
Érdekes... Kedves Dick, na és melyikben? confused

Szerintem ő már mindent mondott és mindennek az ellenkezőjét is... De, ahogy a mondás tartja: "Hasonló a hasonlónak örül."
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 09. 25. csütörtök 11:44
greatom pont ezt írta le, gratulálok, hogy meg tudtad ismételni. alien2
Egyébként ez így van.
#477   2014. 09. 25. csütörtök 11:44
X Törölt felhasználó (69371)
greatom pont ezt írta le, gratulálok, hogy meg tudtad ismételni. alien2
Egyébként ez így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 24. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 24. szerda 22:09
Na ez már tényleg érdekes kérdés: mi az ami már nem fér bele ebbe a fogalomba?

1.Szerintem nem nyitott házasság:
1.1. Titokban félrekefél. Az szimpla megcsalás.
1.2. Titokban szerelmi viszonya van. Annak még válás is lesz a vége.
2. Nyitott házasság viszont:
2.1. Ha a másik tudtával és beleegyezésével (ez fontos) van szexkapcsolat más partnerrel.
2.2. Ha a másik tudtával és beleegyezésével van baráti és vagy szerelmi kapcsolat más partnerrel.

Ha ezzel egyet lehet érteni, akkor a barátnőnél alvás vagy többes szex (gruppen szex/orgia, swinger klub látogatása) mind csak technikai részlet, mind a 2.1 pont alá esik, tehát nyitott házasság.
#476   2014. 09. 24. szerda 22:09
Na ez már tényleg érdekes kérdés: mi az ami már nem fér bele ebbe a fogalomba?

1.Szerintem nem nyitott házasság:
1.1. Titokban félrekefél. Az szimpla megcsalás.
1.2. Titokban szerelmi viszonya van. Annak még válás is lesz a vége.
2. Nyitott házasság viszont:
2.1. Ha a másik tudtával és beleegyezésével (ez fontos) van szexkapcsolat más partnerrel.
2.2. Ha a másik tudtával és beleegyezésével van baráti és vagy szerelmi kapcsolat más partnerrel.

Ha ezzel egyet lehet érteni, akkor a barátnőnél alvás vagy többes szex (gruppen szex/orgia, swinger klub látogatása) mind csak technikai részlet, mind a 2.1 pont alá esik, tehát nyitott házasság.
(Ez egy válasz Rém Rendes Család üzenetére (2014. 09. 24. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 24. szerda 08:32
Mi is a nyitott házasság pontosan?
Ha az egyik fél, vagy mindkettő alkalmanként a másik tudtával és beleegyezésével szexuális kielégülést kap egy külsőszemélytől? Nyitott az a házasság ha titokbam csinálják ? Ha egymás előtt titkolják? Szerintem ha titokban lopva szerzik meg ezt az örömöt akkor nem inkább csalás? Mi van a többessel?
Izgalmas dolgok mind. Szerintem a titkolózás egyenlő a csalással. Ha nem csak a szex motiválja a kikacsingatást, hamem , mert olyan jó a másikkal a külsővel lenni, beszépgetni olyan dolgokról miről a páros másik tagja nem tud az is inkább a hűtlenség felé viszi el a nyitott kapcsolatot.
#475   2014. 09. 24. szerda 21:51
Akkor is ez a neve ennek a jelenségnek.

De ez csak egy szó. Mindenki olyan tartalommal tölti meg, amilyennel akarja, tudja, szereti. Nem kell félni tőle!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 09. 23. kedd 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 23. kedd 05:53
Nem, nem jó az összefoglalás.
A nyitott házasság nem univerzális, nem adu ász, nem jolly joker. Többen ismerik a fogalmat, mint ahányan a valóságban sikeresen valósítják meg ezt a fajta modellt.
Igen, vagy jó, vagy nem. Ez egyetlen (kettő..) tényező függvénye. A kapcsolatban élőké. Ami adott környezetben adott pár számára (a saját feltételrendszerük és értékitéletük mellett) jó az gyakorlatilag tökéletes kudarc másoknak, máshol. Az eredményes és a sikertelen próbálkozások száma szerintem a kudarcok irányába billenti a mérleg nyelvét, méghozzá gondolkodás nélkül.
Az nem ugyanaz, ha itt többen elképzelik, sőt, áhítják, mert ez milyen cool. néhány százaléka a kapcsolatoknak lehet egyáltalán adottságaiban és körülményeiben olyan, hogy alkalmas legyen ilyen formátumban létezni és akkor sem biztos, hogy egyáltalán igénylik a partnerek.
#474   2014. 09. 24. szerda 19:36
csinosszőke csinosszőke
Csak amikor külön teszem ezt.. néha megingató.
Tudod én magam is szoktam "csinálni". Persze a párom tudtával, beleegyezésével.
Néha elég komoly ordasnak érzem magam. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 24. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915654)
2014. 09. 24. szerda 16:15
ilyenkor ketté választjuk a testiséget az érzelmektől és egy sexuális kielégülés,a vágy megélése lesz,ami a cél is.
A párodhoz viszont erős érzelmek-szerelem és kötetlen bizalom köt,ami egy jó kapcsolat alapja,
Ha közös vágy megélése is,az,amikor bevonnak egy harmadik személyt is a játszadozásban,nem megcsalás
#473   2014. 09. 24. szerda 19:31
csinosszőke csinosszőke
Több ilyen emberre volna itt szükség. Aki elmélkedik, gondolatai vannak, okos és nem okoskodik. Csak írjad... smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 09. 24. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 24. szerda 17:43
Néha, ahogy olvasom a hozzászólásokat, az a furcsa érzésem támad, hogy sokak számára a házasság kb. egyet jelent szexuális élettel. Ha kettesben, akkor zárt, ha többen, akkor nyitott. Ebből számomra az is következik, hogy vannak, akik olyasmiről igyekeznek véleményt alkotni, amiről jobbára csak közvetett információkkal (vagy azzal sem) rendelkeznek. Néhol a vágyak és az elképzelések és csak nyomokban a valóság keveredését lehet érezni A házasság azért talán több, mint hosszútávú keretszerződés két ember között rendszeres és kölcsönös szexuális szolgáltatásra vonatkozóan. Bár lehet, hogy koromnál fogva nem követtem az ezen a területen, az elmúlt évtizdekben megvalósult innovációkat.
#472   2014. 09. 24. szerda 17:43
greatom greatom
Néha, ahogy olvasom a hozzászólásokat, az a furcsa érzésem támad, hogy sokak számára a házasság kb. egyet jelent szexuális élettel. Ha kettesben, akkor zárt, ha többen, akkor nyitott. Ebből számomra az is következik, hogy vannak, akik olyasmiről igyekeznek véleményt alkotni, amiről jobbára csak közvetett információkkal (vagy azzal sem) rendelkeznek. Néhol a vágyak és az elképzelések és csak nyomokban a valóság keveredését lehet érezni A házasság azért talán több, mint hosszútávú keretszerződés két ember között rendszeres és kölcsönös szexuális szolgáltatásra vonatkozóan. Bár lehet, hogy koromnál fogva nem követtem az ezen a területen, az elmúlt évtizdekben megvalósult innovációkat.
#471   2014. 09. 24. szerda 16:15
X Törölt felhasználó (915654)
ilyenkor ketté választjuk a testiséget az érzelmektől és egy sexuális kielégülés,a vágy megélése lesz,ami a cél is.
A párodhoz viszont erős érzelmek-szerelem és kötetlen bizalom köt,ami egy jó kapcsolat alapja,
Ha közös vágy megélése is,az,amikor bevonnak egy harmadik személyt is a játszadozásban,nem megcsalás
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2014. 09. 24. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 24. szerda 12:51
Teljesen egyet értek veled.
Én is "gyakran" hódolok a szexuális örömöknek más férfi karjai között, de soha nem csaltam meg a páromat.
Paradox helyzet de valóban így érezzük és boldogok vagyunk egymással.
#470   2014. 09. 24. szerda 12:51
csinosszőke csinosszőke
Teljesen egyet értek veled.
Én is "gyakran" hódolok a szexuális örömöknek más férfi karjai között, de soha nem csaltam meg a páromat.
Paradox helyzet de valóban így érezzük és boldogok vagyunk egymással.
(Ez egy válasz Rém Rendes Család üzenetére (2014. 09. 24. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 24. szerda 08:32
Ha az egyik fél, vagy mindkettő alkalmanként a másik tudtával és beleegyezésével szexuális kielégülést kap egy külsőszemélytől? Nyitott az a házasság ha titokbam csinálják ? Ha egymás előtt titkolják? Szerintem ha titokban lopva szerzik meg ezt az örömöt akkor nem inkább csalás? Mi van a többessel?
Izgalmas dolgok mind. Szerintem a titkolózás egyenlő a csalással. Ha nem csak a szex motiválja a kikacsingatást, hamem , mert olyan jó a másikkal a külsővel lenni, beszépgetni olyan dolgokról miről a páros másik tagja nem tud az is inkább a hűtlenség felé viszi el a nyitott kapcsolatot.
#469   2014. 09. 24. szerda 08:32
Rém Rendes Család Rém Rendes Család
#468   2014. 09. 24. szerda 07:58
X Törölt felhasználó (928739)
igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 31. vasárnap 15:58
Összefoglalom a hozzászólásodat:
1. Ha egy házasság rossz, akkor javítani kell rajta, vagy fel kell számolni. heureka
2. A nyitott házasság nem jó házasság, de lehet, hogy mégis. worship
Tökre egyetértek veled. nyes
#467   2014. 09. 23. kedd 05:53
greatom greatom
Nem, nem jó az összefoglalás.
A nyitott házasság nem univerzális, nem adu ász, nem jolly joker. Többen ismerik a fogalmat, mint ahányan a valóságban sikeresen valósítják meg ezt a fajta modellt.
Igen, vagy jó, vagy nem. Ez egyetlen (kettő..) tényező függvénye. A kapcsolatban élőké. Ami adott környezetben adott pár számára (a saját feltételrendszerük és értékitéletük mellett) jó az gyakorlatilag tökéletes kudarc másoknak, máshol. Az eredményes és a sikertelen próbálkozások száma szerintem a kudarcok irányába billenti a mérleg nyelvét, méghozzá gondolkodás nélkül.
Az nem ugyanaz, ha itt többen elképzelik, sőt, áhítják, mert ez milyen cool. néhány százaléka a kapcsolatoknak lehet egyáltalán adottságaiban és körülményeiben olyan, hogy alkalmas legyen ilyen formátumban létezni és akkor sem biztos, hogy egyáltalán igénylik a partnerek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 31. vasárnap 15:58
1. Ha egy házasság rossz, akkor javítani kell rajta, vagy fel kell számolni. heureka
#466   2014. 09. 23. kedd 00:28
Tuti, hogy soha senki sem élte át azt, amit te mondasz. rolleyes

Erre valóban nincs is kifejezés. Azért próbáljuk csak meg... hmm gonosz3 legyen házasság a vége, mert mégis csak házasságban éltek. De kell ide valami jelző, ami egy kicsit árnyalja és a szó valódi tartalmához igazítja... lássuk csak... Meg van, kitaláltam!!
NYITOTT HÁZASSÁG! alien2
Na mit szólsz? Csak addig amíg nem találunk ki valami mást.
Szinonímák: kifelé forduló/könnyen barátkozó/extrovertált frigy/viszony
Jó lesz? Csak munka elnevezés, hogy könnyebb legyen beszélned róla.

Mesélj még! Szeretitek egymást és külön-külön is vannak barátnők/barátok vagy szigorúan együtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926509)
2014. 08. 31. vasárnap 16:50
Baraband: Nálunk is ugyan ez a helyzet. Mi sem neveznénk ezt nyitott házasságnak, mert szeretjük egymást, csak elengedjük hogyha kell. Ismerünk olyat akik nyitott házasságban élnek, ők már inkább lusták elválni szinten vannak. A mi állapotunkra még szó sincs olyan ritka szerintem.
#465   2014. 08. 31. vasárnap 17:30
hot_blood hot_blood
Ez igy van,mert mindenki maga erzeseibol/eletelvebol indul ki!!Kinek mi a jo,arrol probalja meggyozni itt a masikat!
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 31. vasárnap 16:22
Sziasztok!
Mindenki úgy éli az életét,ahogyan akarja.Ezt senki meg nem mondhatja kinek mi és hogyan legyen jó.Aki nyitottan él,azoknak az a jó,aki a prüdériát választja,annak az a jó.Ilyen dolgokban kár osztani a képzeletbeli dolgokat,mert mindenki saját magában érzi mi jó neki és mi nem.
#464   2014. 08. 31. vasárnap 16:50
X Törölt felhasználó (926509)
Baraband: Nálunk is ugyan ez a helyzet. Mi sem neveznénk ezt nyitott házasságnak, mert szeretjük egymást, csak elengedjük hogyha kell. Ismerünk olyat akik nyitott házasságban élnek, ők már inkább lusták elválni szinten vannak. A mi állapotunkra még szó sincs olyan ritka szerintem.
(Ez egy válasz baraband üzenetére (2014. 08. 18. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 18. hétfő 08:00
A pár hölgy tagjaként szólnák pár szót.36éve vagyok férjnél.Elsö a család mindig ,de böven volt más férfi ill nö az évek alatt..mindig megbeszéltük de nem hivtuk nyitott házzaságnak."Megcsalás "se volt soha mert mindig tudtuk ki merre van.igaz elég furcsán hangzik..aki erre nyitott csinálja nyugodtan ,nem rossz dolog ..nálunk a hosszú kapcsolat alapja..ha van kérdés válaszolok szivesen
#463   2014. 08. 31. vasárnap 16:22
tintapatron tintapatron
Sziasztok!
Mindenki úgy éli az életét,ahogyan akarja.Ezt senki meg nem mondhatja kinek mi és hogyan legyen jó.Aki nyitottan él,azoknak az a jó,aki a prüdériát választja,annak az a jó.Ilyen dolgokban kár osztani a képzeletbeli dolgokat,mert mindenki saját magában érzi mi jó neki és mi nem.
#462   2014. 08. 31. vasárnap 15:58
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 18. hétfő 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 18. hétfő 06:23
Pusztán egyéni habitus és tartás, erkölcsi elvek kérdése a hűség. Ha jobban belegondolsz , semmi nem indokolja , hogy meg kelljen csalni a partnert. Ha egy kapcsolat nem az elvárásoknak megfelelően működik, nem az elvártakat adja, akkor vagy 'meg kell javítani' vagy fel kell adni (fel kell számolni) A többi linkeskedés, ügyeskedés, gyengeség.

A nyitott házasság esetleg néhányak számára lehet kisérlet a megjavításra (vagy a problémák megelőzésésre), csakúgy, mint a szexuális élet terén való nyitás, a swinger szex. Szándékosan nem azt írtam, hogy megoldás. Mert a megoldás az, ami nagyban függ a kapcsolatban lévőktől, hiszen nem mindenki várja el ugyanazt egy kapcsolatban és nem mindenki húzza ugyanott a határokat.
#461   2014. 08. 18. hétfő 08:00
baraband baraband
A pár hölgy tagjaként szólnák pár szót.36éve vagyok férjnél.Elsö a család mindig ,de böven volt más férfi ill nö az évek alatt..mindig megbeszéltük de nem hivtuk nyitott házzaságnak."Megcsalás "se volt soha mert mindig tudtuk ki merre van.igaz elég furcsán hangzik..aki erre nyitott csinálja nyugodtan ,nem rossz dolog ..nálunk a hosszú kapcsolat alapja..ha van kérdés válaszolok szivesen
#460   2014. 08. 18. hétfő 06:23
greatom greatom
Pusztán egyéni habitus és tartás, erkölcsi elvek kérdése a hűség. Ha jobban belegondolsz , semmi nem indokolja , hogy meg kelljen csalni a partnert. Ha egy kapcsolat nem az elvárásoknak megfelelően működik, nem az elvártakat adja, akkor vagy 'meg kell javítani' vagy fel kell adni (fel kell számolni) A többi linkeskedés, ügyeskedés, gyengeség.

A nyitott házasság esetleg néhányak számára lehet kisérlet a megjavításra (vagy a problémák megelőzésésre), csakúgy, mint a szexuális élet terén való nyitás, a swinger szex. Szándékosan nem azt írtam, hogy megoldás. Mert a megoldás az, ami nagyban függ a kapcsolatban lévőktől, hiszen nem mindenki várja el ugyanazt egy kapcsolatban és nem mindenki húzza ugyanott a határokat.
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 18:40
Szerintem totál ember,pár,társ,kapcsolat függő a hűség!és mint tudjuk,a hűtlenséghez nem kell nyitott házasság....

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Nyuszóka Nyuszóka
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 619db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 10. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!