Katicika! Azt hiszem, ha másnak nem, neked tudnod kell, hogy a líraitól a legdurvább stílusig tudok írni, s nem kölcsönből! Mindenki azt kapja, ami neki jár. Jól néznék ki, ha gyakorló író létemre nem tudnék minden hangon hitelesen megszólalni! A bunkóság ellen pedig nem lehet lírával harcolni!
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:11
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Lehet! Tisztelem a véleményedet. ÜdvKatinka

Ezt tegnap megbeszéltük Ivánkám ezen beírásod után. A Szerkesztő Urak/Hölgyek voltak olyan kedvesek, hogy kidobták a Kismalacból a felháborodásomat kiváltó kommentjeidet Lyukasztoval együtt. A nő nem két lábon járó vagina, akinek az a feladata, hogy a férfiak kényét szolgálja. Emancipáció! Ez a kulcsszó!
BBB
PS: Milyen volt a repülő út?
BBB
BBB
PS: Milyen volt a repülő út?
BBB
Udv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:11

(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:09

Semmi bajom azzal, hogy magam megvedjem, ha erre szukseg van.
De!
Ha valaki alszent baranykent kezdi es aztan elhatalmaskodik olyanok felett akik nem tudnak neki ellen allni akkor viszont felmegy a pumpam.
Es ezeket csak a hatalom allithatja le!
Kulomben is: ha masnak nem szabad, akkor neki sem!
De!
Ha valaki alszent baranykent kezdi es aztan elhatalmaskodik olyanok felett akik nem tudnak neki ellen allni akkor viszont felmegy a pumpam.
Kulomben is: ha masnak nem szabad, akkor neki sem!
Semmi bajom azzal, hogy magam megvedjem, ha erre szukseg van.
De!
Kulomben is: ha masnak nem szabad, akkor neki sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 16:55
De!
Kulomben is: ha masnak nem szabad, akkor neki sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár az arrogáns, fennsőbbséges, gőgösen-kioktató stílust én is irritálónak tartom, inkább a Sirrály hozzáállását osztom: "Tessék megvédeni magad! -Miért kell itt rinyálni?"
Az árulkodást mindennél megvetendőbbnek tartom, mert ez arról regél, hogy az érvek elfogytak, s az árulkodó az imaginárius gordiuszi csomó elnagysándorkodására csak a hatalom képviselőjét tartja képesnek. Mindazonáltal tiszteletben tartom a különféle véleményeket a dologról. Mindenkinek kellemes időtöltést: Katinka
Az árulkodást mindennél megvetendőbbnek tartom, mert ez arról regél, hogy az érvek elfogytak, s az árulkodó az imaginárius gordiuszi csomó elnagysándorkodására csak a hatalom képviselőjét tartja képesnek. Mindazonáltal tiszteletben tartom a különféle véleményeket a dologról. Mindenkinek kellemes időtöltést: Katinka

Bár az arrogáns, fennsőbbséges, gőgösen-kioktató stílust én is irritálónak tartom, inkább a Sirrály hozzáállását osztom: "Tessék megvédeni magad! -Miért kell itt rinyálni?"

A szerkesztok figyelmebe ajanlanam a Fotozos Topic-ot.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Szerkesztő Urak:Nem lehetne a Goldennek véglegesen kibaszni ezt a brigitta nevű kurvát innen,már hányingerrel jövök ide a fórumra,de azért még jövök,az okossága már meghaladja a csúcsot!
Kosz!

ha valami extrém dolog történik... el tünik egy forum téma vagy egy felhasználo
akkor a válasz a
INTÉZKEDÉSEK (Fórum-moderátori)
témában van (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor a válasz a
INTÉZKEDÉSEK (Fórum-moderátori)
témában van (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok! Most mar ertem.
Azt hittem megbolondult a gepem.
Azt hittem megbolondult a gepem.
Szerintem egy kellemetlen vendég, akinek a hozzászólásait csoportosan törölték. Ilyenkor a neve addig látszódik a listában, amig valaki nem szól a témához.
BBB (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
BBB (Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ez a @Jarod@ ez micsoda?
Ez a @Jarod@ ez micsoda?
Sztem is...
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit pontatlan voltam:@Jarod@.
@JAROD@-ot kilőhetnétek.KÖSZI!
Jó, hogy válaszoltatok!
Rossz kislány voltam, hogy nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz? Hm?
A másik az, hogy ma kaptam meg 2 privát levelet, amit 25-én küldtek, azaz 6 napja! hogy lehet ez?
Remélem, válaszoltok!
Rossz kislány voltam, hogy nem tudok hozzászólni a sorozatokhoz? Hm?
A másik az, hogy ma kaptam meg 2 privát levelet, amit 25-én küldtek, azaz 6 napja! hogy lehet ez?
Remélem, válaszoltok!
ok, menjünk a munkahelyi chat-topicba, jó?
Szóval...Az nem egy és ugyanaz! Mert, aki a magyar amatőröket látogatja, nem biztos, hogy fórumozik is...És azért mégis nekem csináltad, tehát ott illik hozzászólnom.
De nem chateljük szét ezt a topicot, mert akkor egyrészt elvész a kérdésem, másrészt számíthatok arra, hogy innen is kihajítanak! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem chateljük szét ezt a topicot, mert akkor egyrészt elvész a kérdésem, másrészt számíthatok arra, hogy innen is kihajítanak! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Próba....
Az előbb már ide sem tudtam írni.
Az előbb már ide sem tudtam írni.