Miért kellett Brigit kivágni?
Kivel kötekedett?
Csípős nyelve volt az biztos, de stílusos volt és jó volt olvasni a hozzászólásait. Ellenben Jane aka Janika még mindig itt van, pedig alog 2 napja tag és már felkavarta az állóvizet.
Nem véletlenül mondtam a panaszládában, hogy tartok tőle én is szabadságot kapok az adminoktól, csak mert ki mertem mondani a véleményemet. Brigi kitiltásában személyes indokot vélek felfedezni.
Ak meg támadta Brigit, az úgy tűnik intellektusban nem ért fel hozzá.
Kivel kötekedett?
Csípős nyelve volt az biztos, de stílusos volt és jó volt olvasni a hozzászólásait. Ellenben Jane aka Janika még mindig itt van, pedig alog 2 napja tag és már felkavarta az állóvizet.
Nem véletlenül mondtam a panaszládában, hogy tartok tőle én is szabadságot kapok az adminoktól, csak mert ki mertem mondani a véleményemet. Brigi kitiltásában személyes indokot vélek felfedezni.

Ak meg támadta Brigit, az úgy tűnik intellektusban nem ért fel hozzá.

Elvileg egyetertek BBB kitiltasaval,viszont egy szinfolttal szegenyebb lesz a Forum.
Es egy kerdes:nincs egy cseppnyi szemelyes bosszu a döntesben?
Es egy kerdes:nincs egy cseppnyi szemelyes bosszu a döntesben?

Sokminden igaz amit Brigittarol irtatok es valoszinu Ti tobbet is tudtok rola mint mi egyszeru forumozok. Ertem itt pl azt, hogy en tobb neven veltem ot stilusarol felfedezni kulombozo helyeken, kiadva magat egy masik szemelykent, de merges fogat megis megtartva...
Ettol eltekintve nem hiszem, hogy le kellene tiltani! Aki nem tud vele vitazni az ne irjon neki es basta! Ne valaszoljon, ne adjon ala lovat.
Brigittanak eppen annyi mindenben igaza van mint amennyiben nincsen.
Nekem szemelyesen csak az ertelmetlen, giccses kepei nem tetszettek, de ez az O szemelyes ugye. Ha ez neki tetszik hat csinalja!
Ettol eltekintve nem hiszem, hogy le kellene tiltani! Aki nem tud vele vitazni az ne irjon neki es basta! Ne valaszoljon, ne adjon ala lovat.
Brigittanak eppen annyi mindenben igaza van mint amennyiben nincsen.
Nekem szemelyesen csak az ertelmetlen, giccses kepei nem tetszettek, de ez az O szemelyes ugye. Ha ez neki tetszik hat csinalja!
Jane091 figyeljen magára kezd megérni a munkájának gyümölcse... leszakitom ha megéret
Nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 21:38
Törölt felhasználó (7767)

Jánosbá, hé! Ejszen esment felhajtottad a szilvórittyumos korsót???

Jánosbá, hé! Ejszen esment felhajtottad a szilvórittyumos korsót???
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Salátával, vagy anélkül?

Hogy te milyen cukipofi vagy!
BBB

Tom! Azért, mert Ivánnak már szüksége van a látszat megóvása érdekében egy jókora sárgarépára és két szem újkruplira, még nem kellett volna bezárnod a zöldséges standomat! Neked direkt tettem el egy szépen fejlett banánt! Ez a hála? :))))))))
BBB
BBB
Király! De minek kellett tiltó listára tenni?

Az ügyeletest meg biztosan "leköti" valami szép kis hőlgy

Na igen, csak ilyenkor a legtöbb helyen azért szokott maradni egy ügyeletes...
Szabin vannak,nekik is kijár a pihi,mint nekünk!!
Érdekes, hogy egy ártatlan társkereső topicot 10 perc alatt törölnek, egy olyan beteges topic, mint autopsy durva képei már közel 100 hozzászólást megélt és szinte mindenki a törlését követeli.
Hol vannak az adminok????
Hol vannak az adminok????

Kedves Katicika! Ha van lélekvándorlás, akkor én voltam Chilei Borbála. :)
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 20:08
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Brigitta!
A bunkóság ellen tűzzel-vassal, esetenként lírával is kötelező a küzdelem. Csak akkor nem tudunk harcolni, ha nem vagyunk elég ügyesek, s a kellő eszközökkel "felszereltek" saját lendületi inerciánkat használják fel, hogy kiüssenek még mielőtt egy szót, egy lépést is tehetne saját igazáért az ember lánya. Pussza: Katinka
A bunkóság ellen tűzzel-vassal, esetenként lírával is kötelező a küzdelem. Csak akkor nem tudunk harcolni, ha nem vagyunk elég ügyesek, s a kellő eszközökkel "felszereltek" saját lendületi inerciánkat használják fel, hogy kiüssenek még mielőtt egy szót, egy lépést is tehetne saját igazáért az ember lánya. Pussza: Katinka
Igazából nem értem, mi volt a bajotok!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 12:37

A szerkesztok figyelmebe ajanlanam a Fotozos Topic-ot.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Szerintem ez kimeriti a reklamozas(sot, nyereseg celjabol valo onreklamozas)esetet.
Tom!
"Valami buzlik Daniaban..."
"Valami buzlik Daniaban..."
Kedves Brigitta!
A bunkóság ellen tűzzel-vassal, esetenként lírával is kötelező a küzdelem. Csak akkor nem tudunk harcolni, ha nem vagyunk elég ügyesek, s a kellő eszközökkel "felszereltek" saját lendületi inerciánkat használják fel, hogy kiüssenek még mielőtt egy szót, egy lépést is tehetne saját igazáért az ember lánya. Pussza: Katinka (Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 19:30
A bunkóság ellen tűzzel-vassal, esetenként lírával is kötelező a küzdelem. Csak akkor nem tudunk harcolni, ha nem vagyunk elég ügyesek, s a kellő eszközökkel "felszereltek" saját lendületi inerciánkat használják fel, hogy kiüssenek még mielőtt egy szót, egy lépést is tehetne saját igazáért az ember lánya. Pussza: Katinka (Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Katicika! Azt hiszem, ha másnak nem, neked tudnod kell, hogy a líraitól a legdurvább stílusig tudok írni, s nem kölcsönből! Mindenki azt kapja, ami neki jár. Jól néznék ki, ha gyakorló író létemre nem tudnék minden hangon hitelesen megszólalni! A bunkóság ellen pedig nem lehet lírával harcolni!
BBB
BBB
Katicika! Azt hiszem, ha másnak nem, neked tudnod kell, hogy a líraitól a legdurvább stílusig tudok írni, s nem kölcsönből! Mindenki azt kapja, ami neki jár. Jól néznék ki, ha gyakorló író létemre nem tudnék minden hangon hitelesen megszólalni! A bunkóság ellen pedig nem lehet lírával harcolni!
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:11
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet! Tisztelem a véleményedet. ÜdvKatinka