én adtam az 5letet, hogy Rockbanda fotóihozt keressünk lányokat külön topicon...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 14:07

Ott van a "Műtermi képek....", abban lehetne "gondolkodni" :) Ráadásul felvetted ott már a kapcsolatot a Big Bennel... :)))))

úgy is az marad...
Te jönnél?
Te jönnél?
Ott van a "Műtermi képek....", abban lehetne "gondolkodni" :) Ráadásul felvetted ott már a kapcsolatot a Big Bennel... :)))))
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 15. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 13:41

Halli!!!!
Kedves Admin!
Indítanék egy topicot, ahova jöjjenek azok a csini hölgyek, akik szeretnek fotózkodni(akár egy rock bandával). lehet ezt? semmi haszonszerzés, semmi burkolt szexhírdetés. nem kefélni akarom őket. Indíthatom? na? lécccci!
Kedves Admin!
Indítanék egy topicot, ahova jöjjenek azok a csini hölgyek, akik szeretnek fotózkodni(akár egy rock bandával). lehet ezt? semmi haszonszerzés, semmi burkolt szexhírdetés. nem kefélni akarom őket. Indíthatom? na? lécccci!
Halli!!!!
Kedves Admin!
Kedves Admin!
Tom, Vazi!
Jarfa kollegát egy kicsit rendre kéne utasítani.
Jarfa kollegát egy kicsit rendre kéne utasítani.
Mivel az előzetes figyelmeztetés ellenére a téma nyitója reklám ill. hirdetési topicot indított, ezért tiltólistára is került!
valahol egy topicba ez is le van irva
moderatori intezkedesek
valahol egy topicba ez is le van irva
moderatori intezkedesek
No srácok! Tök jól elcsacsoktok, csak Nekem nem indokolta meg senki, hogy mi a túróért lettem kitiltva!!!jó lenne tudni. nem hinném, hogy olyat írtam amivel bárkit is megbántanék. Ha mégis volt ilyen, az írjon, és elnézést.(keresztbe tenni nem ér:-)))))
Üdvözlettel: TheToma!
Üdvözlettel: TheToma!
OK, megvan.Thank you.
Akkor kérném tisztelettel: úgy is történjen. Katinka.
U.I: Egy másik topikban írtam, ha nem haragszol, ide másolom, mert látom, nem voltam elég világos:
"Katinka #314 | ma 16:03
Na, ezt most aztán végképp nem értem: a TheThoma nicknevű fórumozó hozzászólásai hirtelen eltüntek a fórumról! Így, kedves Uraim, semmiképp nem lehet bár egy topikot is gondozni, gazdagítani, ha állandóan megfoghíjasítják! Kérem, ha valaki meg tudná magyarázni ezt, akkor tegye meg. Tisztelettel: Katinka"
Jó munkálkodást!
U.I: Egy másik topikban írtam, ha nem haragszol, ide másolom, mert látom, nem voltam elég világos:
"Katinka #314 | ma 16:03
Na, ezt most aztán végképp nem értem: a TheThoma nicknevű fórumozó hozzászólásai hirtelen eltüntek a fórumról! Így, kedves Uraim, semmiképp nem lehet bár egy topikot is gondozni, gazdagítani, ha állandóan megfoghíjasítják! Kérem, ha valaki meg tudná magyarázni ezt, akkor tegye meg. Tisztelettel: Katinka"
Jó munkálkodást!
U.I: Előre is köszönöm. Katinka
Kérném a moderátorokat, hogy a hsz- és nicktörléseket legalább az "INTÉZKEDÉSEK (Fórum moderátori)" topikban közöljék, mert így olyan az egész, mintha madárinfluenza söpört volna végig a fórumon. Tisztelettel:Katinka
Lagyo a húgom topicban is hírdet
Miert nem frissul az amator rovat a kulfoldi gg-en?Utolso frissites 07.17 -en volt!!
Regelj újra más névvel/e-mail címmel! Sok sikert!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 13:10

megválltoztathatom a nevem? a" haverjaim"kilesték egy internet kávézóban
megválltoztathatom a nevem? a" haverjaim"kilesték egy internet kávézóban
hajra.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
1 ember 200% üzemmel dolgozik a problémán
(Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 17:19

helo valaki mondja meg hogy mi lett itt? mostanaba miert nem frissul rendszeresen az amator rovat az utolso frisites mult honap kozepen volt
helo valaki mondja meg hogy mi lett itt? mostanaba miert nem frissul rendszeresen az amator rovat az utolso frisites mult honap kozepen volt
Rendben, várok türelemmel...
Az megtörtént, remélem minnél hamarabb intézkednek, mert elég fontos lenne :S