párkapcsolati szex megunása vagy megszokása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#121   2019. 09. 08. vasárnap 09:15
X Törölt felhasználó (3989732)
Ha valakivel nem tudsz beszélni, őszintén, akkor az sajnos nem alkalmas partnernek. Legalábbis pár hónapnál tovább tuti nem... :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2019. 09. 07. szombat 23:58
Ez sajna sok esetben nem megy. Mármint a beszélgetés. Én imádok beszélni de ha a partnerem elzárkózik vagy mindíg támadólag reagál akkor egy idő után a másik is inkább magában trtja a mondandóját és ez szar! Nálunk kb ez van. Jó lennedumálni ezekről de rohadt makacs, rugalmatlan és szinte mindent ami nem jó sértődéssel reagál le. Pedig én hót nyugodt nyitott ember vagyok, lehet velem tök normálisan beszélgetni. Na ilyenkor mi van??
#120   2019. 09. 08. vasárnap 06:00
öcsyke öcsyke
A saját történetetek jól mutatja, hogy van lehetőség kilépni a megszokásból. Ehhez szükség van a felismerésre, hogy nem jó ez így és ezt kifejteni kinek mire lenne szüksége a párkapcsolatban. A kulcs a felismerés. El kell jutni oda a párunknál és akkor kinyílik a kapu.
Persze ha a másik fél tényleg jól érzi magát és ezt azért ne zárjuk ki, akkor tényleg eltérő az igény a szexre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4165702)
2019. 09. 07. szombat 19:32
Szia! Olvasom a hozzászolásaidat, és megosztanám a mi tapasztalatunkat a kapcsolatunkról. Èn a pár nöi tagja vagyok, és 22 éve èlünk együtt a párommal. Hozzá teszem hűségben, hiszen a swingert nem tartjuk megcsalásnak. Azért kezdtünk bele ebbe az élet formába mert ott tartottunk kb ahol most ti. Mi is tudtuk hogy szeretjük egymàst , és tudtuk nem akarunk màs èletet kezdeni ezért alakult igy az életünk mert mind ketten akartuk , hogy müködjön tovább a kapcsolatunk. Én mint nő bevallom 21 év után a libidom alább hagyott, de a nőknek nem a szexre nincs igényük hanem ennyi idő után màr nem tudunk làzba jönni mint az elején hanem kell egy kis ujj inpulzus. A nők màsképp müködnek mint a pasik. A pasiknak ösztönössen jön a szex igényük de a nőknek fel kell izgulni valamire és ez egy hosszu kapcsolatban el tud hamvadni. Az èn férjem sokat olvasott arról hogy be tudna izgatni egy tudattal hogy befogadjunk valakit a szexualitásunkba, és el kezdte mondogatni milyen izgató lenne làtni engem egy másik pasival. Eleinte nagyon tartozkodtam tőle de többször eljátszotta ezt és egy idő után vágyni kezdtem erre és a szexre. Persze ezt vele megèlve , kiteljesedve. Azóta kiprobàltunk egyet smàst ès teljesen megvàltoztunk. Imàdjuk a szexet együtt és egymàst azóta teljesen, mintha ujra szerelmesek lennénk! Persze ez nem recept mindenkinek de ha tényleg küzdeni akartok a kapcsolatotokért meg kell beszélnetek és el kell fogadni hogy uj életet kell kezdenetek. Ha kicsit is hajlik a kapcsolatotok megmentésére engedni fog, hogy a vágyaitokról beszéljetek, csak vezesd rá hogy tènyleg változtatnotok kell. Remélem valamit tudtam segíteni. Szia
#119   2019. 09. 08. vasárnap 00:24
X Törölt felhasználó (4184822)
Nem irigyellek. Lehet a forditott pszichologiat kellene alkalmaznod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 23:58
Ez sajna sok esetben nem megy. Mármint a beszélgetés. Én imádok beszélni de ha a partnerem elzárkózik vagy mindíg támadólag reagál akkor egy idő után a másik is inkább magában trtja a mondandóját és ez szar! Nálunk kb ez van. Jó lennedumálni ezekről de rohadt makacs, rugalmatlan és szinte mindent ami nem jó sértődéssel reagál le. Pedig én hót nyugodt nyitott ember vagyok, lehet velem tök normálisan beszélgetni. Na ilyenkor mi van??
#118   2019. 09. 08. vasárnap 00:22
Köszi az öszinte mondatokat.
A változást éljük. Gyakorlatilag ugy hogy vakon repülök. A méskép működést érzem, néha azt gondolom hogy amit teszek, annak pont az ellekezöjét érem el. Lehet nem kellett volna jófiunak lenni. Nyomni kell az elérhetetlent, megfohatatlan, kielégithetetlent.... Igen nincs bizsergés, nincs láz, totál beszükültünk. Részben ennek a hatása alatt vagyunk.Ez mostmár biztos. AMIKOR belekezdtem nála a témába, én ugy indultam neki, hogy minden midegy, csak billenjünk el ebből az állapotból....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4165702)
2019. 09. 07. szombat 19:32
Szia! Olvasom a hozzászolásaidat, és megosztanám a mi tapasztalatunkat a kapcsolatunkról. Èn a pár nöi tagja vagyok, és 22 éve èlünk együtt a párommal. Hozzá teszem hűségben, hiszen a swingert nem tartjuk megcsalásnak. Azért kezdtünk bele ebbe az élet formába mert ott tartottunk kb ahol most ti. Mi is tudtuk hogy szeretjük egymàst , és tudtuk nem akarunk màs èletet kezdeni ezért alakult igy az életünk mert mind ketten akartuk , hogy müködjön tovább a kapcsolatunk. Én mint nő bevallom 21 év után a libidom alább hagyott, de a nőknek nem a szexre nincs igényük hanem ennyi idő után màr nem tudunk làzba jönni mint az elején hanem kell egy kis ujj inpulzus. A nők màsképp müködnek mint a pasik. A pasiknak ösztönössen jön a szex igényük de a nőknek fel kell izgulni valamire és ez egy hosszu kapcsolatban el tud hamvadni. Az èn férjem sokat olvasott arról hogy be tudna izgatni egy tudattal hogy befogadjunk valakit a szexualitásunkba, és el kezdte mondogatni milyen izgató lenne làtni engem egy másik pasival. Eleinte nagyon tartozkodtam tőle de többször eljátszotta ezt és egy idő után vágyni kezdtem erre és a szexre. Persze ezt vele megèlve , kiteljesedve. Azóta kiprobàltunk egyet smàst ès teljesen megvàltoztunk. Imàdjuk a szexet együtt és egymàst azóta teljesen, mintha ujra szerelmesek lennénk! Persze ez nem recept mindenkinek de ha tényleg küzdeni akartok a kapcsolatotokért meg kell beszélnetek és el kell fogadni hogy uj életet kell kezdenetek. Ha kicsit is hajlik a kapcsolatotok megmentésére engedni fog, hogy a vágyaitokról beszéljetek, csak vezesd rá hogy tènyleg változtatnotok kell. Remélem valamit tudtam segíteni. Szia
#117   2019. 09. 07. szombat 23:58
X Törölt felhasználó (808465)
#116   2019. 09. 07. szombat 23:39
Ennyi, önbizalom vesztés csak?! Az biztos, hogy egy negativ spirálban vagyok.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 09. 07. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 21:47
Őszintén szólva kissé irigylem azokat a hölgyeket és urakat,akiknek a partnerük,házastársuk higgadt és ezzel párhuzamban érthető módon előáll azzal,hogy miért is csökkent a szex,miért is érzi a másik fél,hogy a partere szex közben olyan "lelkes",mint egy bitófa alá kísért elitélt!Rengeteg felesleges stressztől és önbizalomvesztéstől vannak megkímélve ezáltal!
#115   2019. 09. 07. szombat 21:47
Caracas79 Caracas79
Őszintén szólva kissé irigylem azokat a hölgyeket és urakat,akiknek a partnerük,házastársuk higgadt és ezzel párhuzamban érthető módon előáll azzal,hogy miért is csökkent a szex,miért is érzi a másik fél,hogy a partere szex közben olyan "lelkes",mint egy bitófa alá kísért elitélt!Rengeteg felesleges stressztől és önbizalomvesztéstől vannak megkímélve ezáltal!
#114   2019. 09. 07. szombat 19:32
X Törölt felhasználó (4165702)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4184822)
2019. 09. 07. szombat 18:13
Akkor valahol megérted a problémámat hiszen 11évvel ezelőtt te is megpróbáltál változtatni. Sajnos a másik oldal nem kezelte túl jól.
Én nagyon díjaznám a tiédhez hasonló egyenes beszédet. Akkor tudnék változtatni. De így.....
Én azért kérdeztem az exeiről hatha tudok vmire következtetni. Mondhatom egytől egyig úriemberekbe botlott. Gondolom ez megalapozta bizonyos szintig a hozzam valo viszonyát is. De ezzel már nem lehet mit kezdeni.
Nem birtam beemelni anno hogy a női vágy más mint a férfi. Nekünk elég egx kósza gondolat és már mehet is. Nektek nőknek azért összezett. Viszont ha részetekről megvan a bizalom és a vágy akkor határ a csillagos ég. Na ezzel nem tud sok faszi mit kezdeni. Én elvesztettem valamit, valakit én ezt akarom ujra megtalálni...
#113   2019. 09. 07. szombat 18:13
Akkor valahol megérted a problémámat hiszen 11évvel ezelőtt te is megpróbáltál változtatni. Sajnos a másik oldal nem kezelte túl jól.
Én nagyon díjaznám a tiédhez hasonló egyenes beszédet. Akkor tudnék változtatni. De így.....
Én azért kérdeztem az exeiről hatha tudok vmire következtetni. Mondhatom egytől egyig úriemberekbe botlott. Gondolom ez megalapozta bizonyos szintig a hozzam valo viszonyát is. De ezzel már nem lehet mit kezdeni.
Nem birtam beemelni anno hogy a női vágy más mint a férfi. Nekünk elég egx kósza gondolat és már mehet is. Nektek nőknek azért összezett. Viszont ha részetekről megvan a bizalom és a vágy akkor határ a csillagos ég. Na ezzel nem tud sok faszi mit kezdeni. Én elvesztettem valamit, valakit én ezt akarom ujra megtalálni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2019. 09. 07. szombat 13:40
Egy ideje olvasom az elkeseredett érdeklődésedet. De arra esetleg nem gondoltál, hogy veled van baj??? Csak épp nem akar meg bántani, ha pl el mondja?! De nézd az én példám. Mi a férjemmel 11 éve nem szexelünk. Nálunk pont én voltam az aki el akarta ezt mondani, és változtatni, mert nekem nem volt jó, kevés volt..stb. Ha más pózt szerettem volna fel venni mint ami meg szokott volt le kurvázott, és rám fogta van pasim. Miért ne jó ahogy csináltuk eddig. De könyörgöm én hanyatt ő rajtam 2-3 lökés és kész. Amikor ezeket fel vetettem újra el mondott mindennek. Akkor döntöttem el akkor vége, közben lett egy műtétem amire újból rá fogta, hogy pasiztam. itt betelt a pohár. Többet nem szexeltünk. De ő azt mondja nincs azóta se senki, se nem maszturbál. Eltudjátok ezt képzelni. Nos én meg oldom, igaz nagyon ritkán. Egy kapcsolatban történnie kell valaminek, hogy a nő ne szexeljen a párjával. Másik van egy ismerős akinek a neje azért nem szexel vele 9 éve, mert természetes úton nem lehetett gyerekük. Megjegyzem mind két fél hibájából, betegség miatt. Kicsit gondolkodj el!!!!
#112   2019. 09. 07. szombat 17:07
Hát igen, pontosan ezt írtam meg én is egy előző kommentben. Most már érettebb fejjel én is így gondolom de ehhez kellett egy rossz döntés. Mondjuk nem azt mondom, hogy rossz mert a párom egyáltalán nem rossz emberileg csak az én igényeim hosszú távon egészen mások mint az övéi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 09. 07. szombat 16:35
Jol teszed. Ha van miert, akkor probalj valtoztatni a dolgokon. Mielott elhagynad a masikat erdemes osszegezned mennyire volt eleve is a tarsad az illeto? Tudod sok eves tapasztalasom es nem csak a sajat kapcsolataimat osszegezve, a ferfiak rettento rosszul szelektalnak parvalasztaskor. Valami megfogja oket az adott noben es mar meg is szuletett a dontes. Pedig sajnos ennel alaposabbnak kellene lenni szerintem. No mindegy. Ez csak egy kis kitero volt reszemrol.
#111   2019. 09. 07. szombat 16:39
CrazyBear CrazyBear
Olvasás értelmezés,fórumszál címe?hm?
#110   2019. 09. 07. szombat 16:35
X Törölt felhasználó (4052772)
Jol teszed. Ha van miert, akkor probalj valtoztatni a dolgokon. Mielott elhagynad a masikat erdemes osszegezned mennyire volt eleve is a tarsad az illeto? Tudod sok eves tapasztalasom es nem csak a sajat kapcsolataimat osszegezve, a ferfiak rettento rosszul szelektalnak parvalasztaskor. Valami megfogja oket az adott noben es mar meg is szuletett a dontes. Pedig sajnos ennel alaposabbnak kellene lenni szerintem. No mindegy. Ez csak egy kis kitero volt reszemrol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 16:02
Kissè odabasz tény lehet akár elkeseredettnek nevezni de legalább vmit próbálok. Ha még lehet. Én rákérdeztem többször is hogy annyit változtam hogy már nem vagyok imponálo. Túl nagy, kicsi, rovid hosszu, lassu, stb. Vagy lelkileg vagyok más. Vagy másra vágy, stb. Nincs válasz csak hogy szeret. Valoban lehet hogy azert nem mondja mert nem akar megbantani.
Mivel pillanatnyilag tőle nem jön info, ezért itt próbálok tájekozodni. Elég sok uj infoval vagyok bentebb mint női mind férfi oldalrol.
Kezd összeállni a kép de lehet nem kellene ennyit irni errol a témárol, hanem csendbe tovabblepni mint a tobbiek, mert nem mukodik. De még kuzdok.
#109   2019. 09. 07. szombat 16:02
Kissè odabasz tény lehet akár elkeseredettnek nevezni de legalább vmit próbálok. Ha még lehet. Én rákérdeztem többször is hogy annyit változtam hogy már nem vagyok imponálo. Túl nagy, kicsi, rovid hosszu, lassu, stb. Vagy lelkileg vagyok más. Vagy másra vágy, stb. Nincs válasz csak hogy szeret. Valoban lehet hogy azert nem mondja mert nem akar megbantani.
Mivel pillanatnyilag tőle nem jön info, ezért itt próbálok tájekozodni. Elég sok uj infoval vagyok bentebb mint női mind férfi oldalrol.
Kezd összeállni a kép de lehet nem kellene ennyit irni errol a témárol, hanem csendbe tovabblepni mint a tobbiek, mert nem mukodik. De még kuzdok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2019. 09. 07. szombat 13:40
Egy ideje olvasom az elkeseredett érdeklődésedet. De arra esetleg nem gondoltál, hogy veled van baj??? Csak épp nem akar meg bántani, ha pl el mondja?! De nézd az én példám. Mi a férjemmel 11 éve nem szexelünk. Nálunk pont én voltam az aki el akarta ezt mondani, és változtatni, mert nekem nem volt jó, kevés volt..stb. Ha más pózt szerettem volna fel venni mint ami meg szokott volt le kurvázott, és rám fogta van pasim. Miért ne jó ahogy csináltuk eddig. De könyörgöm én hanyatt ő rajtam 2-3 lökés és kész. Amikor ezeket fel vetettem újra el mondott mindennek. Akkor döntöttem el akkor vége, közben lett egy műtétem amire újból rá fogta, hogy pasiztam. itt betelt a pohár. Többet nem szexeltünk. De ő azt mondja nincs azóta se senki, se nem maszturbál. Eltudjátok ezt képzelni. Nos én meg oldom, igaz nagyon ritkán. Egy kapcsolatban történnie kell valaminek, hogy a nő ne szexeljen a párjával. Másik van egy ismerős akinek a neje azért nem szexel vele 9 éve, mert természetes úton nem lehetett gyerekük. Megjegyzem mind két fél hibájából, betegség miatt. Kicsit gondolkodj el!!!!
#108   2019. 09. 07. szombat 13:40
X Törölt felhasználó (4069062)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 10:12
Engem pl az erdekelne, hogy egy házasságban, női oldalról hogy zajlik le a folyamat. Annyi az egesz hogy zavarja őket vmi amit nem mondanak és a végén annyi minden gyűlik fel bennük hogy kiszeretnek, nem kívánják a párjukat? Plusz a napi dolgokban elvesznek (gyerek, munka, stb)?
#107   2019. 09. 07. szombat 05:40
Azt tapasztalom hogy férfi oldalon okoz nagyobb rombolást a szex hiány. A nők el vannak nélküle. Csak az okokat nem mondják sokszor. Persze tisztelet a kivételnek. Nem értem, hogy lehet éveket leélni így.
#106   2019. 09. 06. péntek 17:59
Szerintem ez emberfüggő. Ha újraterveznék akkor nagyon tudatosan választanék párt, olyat akivel tudom, hogy legalább a főbb dolgokban egyezünk. Persze ez így nem könnyű meg lehet akkor is zsákbamacska de így indulnék neki. Erre jók a hasonló oldalak, hogy megtalált a sok közűl aki valószínüleg a leginkább közel áll hozzád érdeklődésben és mentalitásban. Hasonlóak az igényei és vágyai az enyéimhez. A kis surlódások idővel nagy majd óriásira nőhetnek ha nem jól választasz és ez lehet, hogy csak nagyon sok év után tudatosúl igazán benned!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 10:12
Engem pl az erdekelne, hogy egy házasságban, női oldalról hogy zajlik le a folyamat. Annyi az egesz hogy zavarja őket vmi amit nem mondanak és a végén annyi minden gyűlik fel bennük hogy kiszeretnek, nem kívánják a párjukat? Plusz a napi dolgokban elvesznek (gyerek, munka, stb)?
#105   2019. 09. 06. péntek 10:12
#104   2019. 09. 06. péntek 09:01
#103   2019. 09. 05. csütörtök 22:49
Azért ismertem olyan párt akik 20 év után is nagyon aktívak voltak de azok full kattantak szexuálisan! 3 gyerek mellett swinger, gangbang, bármilyen felállásban minden játszott! smile Nem csoda, hogy nem untak rá a szexre. Egy másik spanom meg egyéb szerekkel dobják fel a 25 éves házasságukat és egész éjjel kefének. Persze nem minden este de elég gyakra tólják így ahogy mesélte!
#102   2019. 09. 05. csütörtök 18:36
X Törölt felhasználó (393003)
Teljesen megértelek! 23 év házasság...
Igazából az elején sem volt az a hű-ha de mivel fiatal az ember ezek nem nagy jelentőségüek.
Aztán dolgozik az ember mint az állat, meg gyerekek, és elmulik az intimitás... Nagyon jó volt a sex amig működött.. Aztán az "igényeim" túlnőttek rajta...
Alig, csók nulla szenvedély... Ezt nem bírom még 20 évig... ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 09:54
Sajna én is épp ilyen szitu kellős közepén vagyok. Régen mondhatni szexmániás voltam de amióta rájöttem hogy ez totál egyoldalú részemről azóta én is alig kívánom. Próbáltam mással az jó volt megint de hamar bebuktam és azóta van a beletörődés. Én úgy gondolom, hogy csak hasonló mentalitású és libidójú emberek között működhet éveken át jól a dolog. Egy idő után az aktívabb beleun a másik passzivotásába és borul minden. Volt beszélgetés is soxor de az alapvető tulajdonságain ez nem változtat sokat egy embernek. Bárki bármit mond a jó kapcsolat egyik legfontosabb része hogy mindkét fél igényei teljesűljenek az ágyban és az érzelmekben is. Mivel ez részemről nem teljesül bár jól megvagyunk mégis szar helyzetnek érzem!

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2011. 01. 21. péntek
Üzenetek: 141db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 21. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!