Na mondtál vmit ami megütötte a fulemet! "alapvető tulajdonságain ez nem változtat sokat"
Ezaz amit érzek es feljott a beszelgeteseink soran hogy o nem tud mit tenni nem tud dolgokon valtoztatni o ilyen. (Nőkent nem tudja az erzeseit kimutatni felem se. Erzelmileg zarkozotz)
Ezert azon filoztam hogy hiaba turaztatom magam csak atmenetileg valtozhat a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 09:54
Ezaz amit érzek es feljott a beszelgeteseink soran hogy o nem tud mit tenni nem tud dolgokon valtoztatni o ilyen. (Nőkent nem tudja az erzeseit kimutatni felem se. Erzelmileg zarkozotz)
Ezert azon filoztam hogy hiaba turaztatom magam csak atmenetileg valtozhat a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)

Sajna én is épp ilyen szitu kellős közepén vagyok. Régen mondhatni szexmániás voltam de amióta rájöttem hogy ez totál egyoldalú részemről azóta én is alig kívánom. Próbáltam mással az jó volt megint de hamar bebuktam és azóta van a beletörődés. Én úgy gondolom, hogy csak hasonló mentalitású és libidójú emberek között működhet éveken át jól a dolog. Egy idő után az aktívabb beleun a másik passzivotásába és borul minden. Volt beszélgetés is soxor de az alapvető tulajdonságain ez nem változtat sokat egy embernek. Bárki bármit mond a jó kapcsolat egyik legfontosabb része hogy mindkét fél igényei teljesűljenek az ágyban és az érzelmekben is. Mivel ez részemről nem teljesül bár jól megvagyunk mégis szar helyzetnek érzem!
Sajna én is épp ilyen szitu kellős közepén vagyok. Régen mondhatni szexmániás voltam de amióta rájöttem hogy ez totál egyoldalú részemről azóta én is alig kívánom. Próbáltam mással az jó volt megint de hamar bebuktam és azóta van a beletörődés. Én úgy gondolom, hogy csak hasonló mentalitású és libidójú emberek között működhet éveken át jól a dolog. Egy idő után az aktívabb beleun a másik passzivotásába és borul minden. Volt beszélgetés is soxor de az alapvető tulajdonságain ez nem változtat sokat egy embernek. Bárki bármit mond a jó kapcsolat egyik legfontosabb része hogy mindkét fél igényei teljesűljenek az ágyban és az érzelmekben is. Mivel ez részemről nem teljesül bár jól megvagyunk mégis szar helyzetnek érzem!
Ahogy tapasztalom a nem beszeles rombol a legjobban. A buszkeseg es az Á hagyjuk dolgok elobb utobb megteszik jotekony hatasakuat ami kihat a szexre is. Illetve ha az egyik fél vmit eltitkol vagy kihagy az elejen. Es egyre tavolabb sodrodnak. Aztan ott kot ki az embe hogy 3 opcio kozul valasszon.
Kuvagáz ilyen satuba lenni.
És a visszajelzések hiánya okoz gondot. Legalabb is nalunk tuti.
Kuvagáz ilyen satuba lenni.
És a visszajelzések hiánya okoz gondot. Legalabb is nalunk tuti.
Ez egyénileg változó szerintem,vannak tüzesebbek és kevésbé! Meg akinek többre van,az máshol keres,vagy bele törődik! Régen is,és most is voltak- vannak olyanok, akik a családalapítás után begubóztak,és nem érezték szükségét a szexnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 21:15
Törölt felhasználó (4184822)

Értem hogy a szerelem szeretetté válik. De a szex hova tűnik. Ha elmulik az idő (kinek mikor) akkor mondjon le rola mint egy szent vagy keressen házasságon kivüli partnert vagy álljon odébb. Szoval nagymamiéktol mire kirepultek a szüleink már nem szexeltek. Vagy csak egymással nem?!
Értem hogy a szerelem szeretetté válik. De a szex hova tűnik. Ha elmulik az idő (kinek mikor) akkor mondjon le rola mint egy szent vagy keressen házasságon kivüli partnert vagy álljon odébb. Szoval nagymamiéktol mire kirepultek a szüleink már nem szexeltek. Vagy csak egymással nem?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 19:52
Törölt felhasználó (393003)

Nem gondolom, hogy 25 év házasság után bármiféle szerelem fent tud maradni...
Inkább az a probléma, hogy az egyik fél változni akar a másik egyhelyben toporogni....
Inkább az a probléma, hogy az egyik fél változni akar a másik egyhelyben toporogni....
Egy ismerösöm mesélte. Én nem tudtam neki tanácsot adni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 20:57
Törölt felhasználó (4181652)

Bizonyára nagy az "élet tapasztalatod",és Te csak szerelemből tudsz szexelni,szeretetből nem!

Bizonyára nagy az "élet tapasztalatod",és Te csak szerelemből tudsz szexelni,szeretetből nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 20:43

Ha szeretetröl beszélünk akkor már nem fér bele a sex? Szex csak szerelemböl lehet. Akkor itt mindenki szerelmes? Mert akkor ez itt egy qurvaboldog hely!!
Akkor vagy egy konkrét szitu. Már nincs aktus a felek között ezek szerint már nem szerelmesek. De nincs harmadik fél. a vágy tárgya bemegy minden nap a tusoloba és kiveri neki. Akkor ez szeretet, szerelem, vagy baráti szivesség?! Mit lehet ezzel kezdeni?!
Akkor vagy egy konkrét szitu. Már nincs aktus a felek között ezek szerint már nem szerelmesek. De nincs harmadik fél. a vágy tárgya bemegy minden nap a tusoloba és kiveri neki. Akkor ez szeretet, szerelem, vagy baráti szivesség?! Mit lehet ezzel kezdeni?!
Ha szeretetröl beszélünk akkor már nem fér bele a sex? Szex csak szerelemböl lehet. Akkor itt mindenki szerelmes? Mert akkor ez itt egy qurvaboldog hely!!
Akkor vagy egy konkrét szitu. Már nincs aktus a felek között ezek szerint már nem szerelmesek. De nincs harmadik fél. a vágy tárgya bemegy minden nap a tusoloba és kiveri neki. Akkor ez szeretet, szerelem, vagy baráti szivesség?! Mit lehet ezzel kezdeni?! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 20:06
Akkor vagy egy konkrét szitu. Már nincs aktus a felek között ezek szerint már nem szerelmesek. De nincs harmadik fél. a vágy tárgya bemegy minden nap a tusoloba és kiveri neki. Akkor ez szeretet, szerelem, vagy baráti szivesség?! Mit lehet ezzel kezdeni?! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)

Ha nem a szerelem, akkor a szeretet! Vagy egy harmadik,aki az érzéseit megváltoztatta!
Ha nem a szerelem, akkor a szeretet! Vagy egy harmadik,aki az érzéseit megváltoztatta!
Nem gondolom, hogy 25 év házasság után bármiféle szerelem fent tud maradni...
Az sajnos, már a szerelem kihűlés jele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 03. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 19:05

Törölt felhasználó (393003)

Ha már úgy sexel az ember, hogy egy csók sem csattan, akkor megette a fene...

Ha már úgy sexel az ember, hogy egy csók sem csattan, akkor megette a fene...

Az tuti hogy mashogy alakul. Az elmult honapokban rajottem hogy igazan nem is ismerem akivel egyutt elek. Jobb lett volna nem atlepni a felmerulo kerdeseket.
Igen, egyetértek, csak a kapcsolat elején talán még nehezebben mernek az emberek "kockáztatni", mert akkor minden olyan ködös, ahogy írtad. Megjegyzem, sajnos. Én a kibeszélés híve vagyok, de jelenleg max magammal tudom átrágni a dolgokat.

A szeretkezéseink.hossza.valóban lerövidült. Szar ezt bevallani de tény. Azt gondoltam jol van ez most ezt az életszakaszunkat éljük. Homályos már hogy azért rövidült mert ennyire volt energiánk, vagy mert beérteük ennyivel is. De tény hogy havi 1, 1 alkalmas aktus során nem sokat kellett élvezkedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 08:14
Törölt felhasználó (3213192)

Lehet unja már veled a szexet ezèrt nincs kedve hozzá.magadba is kereshetnèd a hibát ...újítani kell te is megvàltoztál nem csak ő.Fèrjes szeretőm van ő mesèlte,hogy a fèrjek mindig az asszonyt hibàztatjàk a kevès szex miatt.mert fèl szembesülni az igazsàggal.hogy màr nem vonzó felesège szàmàra...kötelessègből stètteszi de többet ne vàrjon azèrt a 3 4 percèrt asszonybak ez is elèg..na ezt èreute sokszor a baràtnőm.Kettőn àll a vàsàr szerintem is
Igen ezt szóvá tettem a mostani nagy beszélgetéseink alkalmával hogy az elején lettek volnak dolgok amiket elmulasztottam mondani /kérdezni. De mivel a kapcsolatunk hajnalán voltunk azt gondoltam úgyse válaszolna, igy átléptem ezeket. Utólag meg már nem tudom hogy lenne értelme...
Most hogy mondod egyre inkább látom hogy beleszürkültünk.
Bókból nincs hiány. De tényleg nem mozdulunk ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 20:30
Bókból nincs hiány. De tényleg nem mozdulunk ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

A program barmi lehet, amit mindketten szivesen csinaltok. Csak ne otthon tortenjen, hanem mozduljatok ki egyutt. Lehet az egy kirandulas, egy vacsora, valami sportosabb program stb. A mozi nem annyira jo ugy velem, mert akkor megint mast figyeltek a mozivasznat....Randizzatok egyet. Egy nonek szuksege van ra, hogy a parja torodjon vele, bokoljon neki ilyesmik. Megnezted mar hogy vibral 2 ujonnan ismerkedo ember kozt a levego? A no elvezi a ferfi elismero pillantasait, a vagyat. Ettol ujra csabitonak erzi magat. Ezzel a szexualis vagya is fokozodik.

A program barmi lehet, amit mindketten szivesen csinaltok. Csak ne otthon tortenjen, hanem mozduljatok ki egyutt. Lehet az egy kirandulas, egy vacsora, valami sportosabb program stb. A mozi nem annyira jo ugy velem, mert akkor megint mast figyeltek a mozivasznat....Randizzatok egyet. Egy nonek szuksege van ra, hogy a parja torodjon vele, bokoljon neki ilyesmik. Megnezted mar hogy vibral 2 ujonnan ismerkedo ember kozt a levego? A no elvezi a ferfi elismero pillantasait, a vagyat. Ettol ujra csabitonak erzi magat. Ezzel a szexualis vagya is fokozodik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 19:02

Ajaj... ismerős a szitu. Fhu a qrva életbe!!!
És milyen közös programnak örültél volna? Mozi, buli, esetleg swinger?
azt látom addig érdekes a pasi amig vágyódik a nő utána. Amikortol megvan onnantól viszlát.
Volt egy időszak az életemben amire nem.figyeltem, valszeg ott van a gyökere a dolognak. Totál ugy éreztem magam mint egy kiherélt kandur.... azt hiszem akkor indult meg a lavina.
azt látom addig érdekes a pasi amig vágyódik a nő utána. Amikortol megvan onnantól viszlát.
Volt egy időszak az életemben amire nem.figyeltem, valszeg ott van a gyökere a dolognak. Totál ugy éreztem magam mint egy kiherélt kandur.... azt hiszem akkor indult meg a lavina.
Ajaj... ismerős a szitu. Fhu a qrva életbe!!!
Volt egy időszak az életemben amire nem.figyeltem, valszeg ott van a gyökere a dolognak. Totál ugy éreztem magam mint egy kiherélt kandur.... azt hiszem akkor indult meg a lavina. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 17:02
Volt egy időszak az életemben amire nem.figyeltem, valszeg ott van a gyökere a dolognak. Totál ugy éreztem magam mint egy kiherélt kandur.... azt hiszem akkor indult meg a lavina. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Errol eszembe jut az 5 eves elettarsi kapcsolatom. Annyira elvesztunk a hetkoznapok feladataiban es sodrasaban, hogy mar nemigazan figyeltunk egymasra. A szex unalmas lett es en egyre ritkabban kivantam meg ot. Sokszor haritottam a kozeledeset. Hogy miert nem tettunk a dolgokert? Tisztan emlekszem, amikor felvetettem, hogy nincsenek igazan kozos elmenyeink parkent, nincs ami toltse a kapcsolatunkat stb. A szex nem az agyban kezdodik egy no szamara. Erre a valasz: Most mit szeretnel, nem ertelek? Masok is igy elnek. Mi nem jo ebben?
Meg parszor kiserletet tettem programok szervezesere, de csak a morgast kaptam. Aztan mar nem nagyon probalkoztam tobbszor. Vartam a napot, amikor felebredek es vege van. Eljott az a nap. Elhagytam ot.
Meg parszor kiserletet tettem programok szervezesere, de csak a morgast kaptam. Aztan mar nem nagyon probalkoztam tobbszor. Vartam a napot, amikor felebredek es vege van. Eljott az a nap. Elhagytam ot.
Lehet késő mire odáig ér az ember, hogy beszéljen. Nem tudom. Valszeg ha nem hozom fel akkor nem lenne semmi. Most úgy éreztem el kell billenni a holtpontról. Most változtatunk néhány dolgon. De nekem gyanus hogy csak csináljuk de nem érezzük.... Én dzeretem, kívánom, de lassan elfogy az érdeklődésem ha nem kapok pozitiv megerössítést.
(Ez egy válasz magic- üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 16:09

Az a baj, hogy mire eljut a végére a kapcsolat akkor kezdenek el a párok beszélni, nem pedig félidőben. A végén ha egyik fél eldöntötte hogy vége, ott már hiába van megbeszélés, meg "próbáljunk ki új dolgokat". Az a szakítás szinte visszafordíthatatlan. Ha az emberek akkor beszélnének mikor látszólag minden jó, rengeteg kapcsolat maradna összekötve.