Errol eszembe jut az 5 eves elettarsi kapcsolatom. Annyira elvesztunk a hetkoznapok feladataiban es sodrasaban, hogy mar nemigazan figyeltunk egymasra. A szex unalmas lett es en egyre ritkabban kivantam meg ot. Sokszor haritottam a kozeledeset. Hogy miert nem tettunk a dolgokert? Tisztan emlekszem, amikor felvetettem, hogy nincsenek igazan kozos elmenyeink parkent, nincs ami toltse a kapcsolatunkat stb. A szex nem az agyban kezdodik egy no szamara. Erre a valasz: Most mit szeretnel, nem ertelek? Masok is igy elnek. Mi nem jo ebben?
Meg parszor kiserletet tettem programok szervezesere, de csak a morgast kaptam. Aztan mar nem nagyon probalkoztam tobbszor. Vartam a napot, amikor felebredek es vege van. Eljott az a nap. Elhagytam ot.
Meg parszor kiserletet tettem programok szervezesere, de csak a morgast kaptam. Aztan mar nem nagyon probalkoztam tobbszor. Vartam a napot, amikor felebredek es vege van. Eljott az a nap. Elhagytam ot.
Az a baj, hogy mire eljut a végére a kapcsolat akkor kezdenek el a párok beszélni, nem pedig félidőben. A végén ha egyik fél eldöntötte hogy vége, ott már hiába van megbeszélés, meg "próbáljunk ki új dolgokat". Az a szakítás szinte visszafordíthatatlan. Ha az emberek akkor beszélnének mikor látszólag minden jó, rengeteg kapcsolat maradna összekötve.
Nem hibáztatom. Tudom hogy nem ugyanazok vagyunk mint azelőtt. Azt nem értem hogy miért nem lehet erről öszintén beszélni. Ha már egy kapcsolat őszinteségen alapul. Miért nem lehet a problémáról beszélni. Miért kell kitérő válaszokat adni, leterelni a témát, a szexet.
Nem tiszta sor lenne elmondani, pl h kevés vagy már nekem nem izgatsz. Vagy próbáljunk ki mást, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 08:14
Nem tiszta sor lenne elmondani, pl h kevés vagy már nekem nem izgatsz. Vagy próbáljunk ki mást, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3213192)

Lehet unja már veled a szexet ezèrt nincs kedve hozzá.magadba is kereshetnèd a hibát ...újítani kell te is megvàltoztál nem csak ő.Fèrjes szeretőm van ő mesèlte,hogy a fèrjek mindig az asszonyt hibàztatjàk a kevès szex miatt.mert fèl szembesülni az igazsàggal.hogy màr nem vonzó felesège szàmàra...kötelessègből stètteszi de többet ne vàrjon azèrt a 3 4 percèrt asszonybak ez is elèg..na ezt èreute sokszor a baràtnőm.Kettőn àll a vàsàr szerintem is
Lehet unja már veled a szexet ezèrt nincs kedve hozzá.magadba is kereshetnèd a hibát ...újítani kell te is megvàltoztál nem csak ő.Fèrjes szeretőm van ő mesèlte,hogy a fèrjek mindig az asszonyt hibàztatjàk a kevès szex miatt.mert fèl szembesülni az igazsàggal.hogy màr nem vonzó felesège szàmàra...kötelessègből stètteszi de többet ne vàrjon azèrt a 3 4 percèrt asszonybak ez is elèg..na ezt èreute sokszor a baràtnőm.Kettőn àll a vàsàr szerintem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 14:29
Törölt felhasználó (4184822)

Kész receptet nem varok. Nem lehet tudni mit talál itt az ember. Lehet egy szó is beindit vmit ami a megoldashoz vezet. De vhogy el kellet indulni a megoldas fele vezeto uton.
Na igen. És csak az foglalt akin fekszenek.
Na igen. És csak az foglalt akin fekszenek.
" éremes ki próbálni új dolgokat, mielőtt el könyelné az ember a hibát! "
( egy másik partnert. Mielőtt azt hinnéd ogy veled van gond. Aztán ki derül hogy csak frissíteni kell valahogy . "
( egy másik partnert. Mielőtt azt hinnéd ogy veled van gond. Aztán ki derül hogy csak frissíteni kell valahogy . "

Nálad van a nagy piros pont,....tökéletesen igazad van....!!!- kell a változatosság....- szimpatikusak vagytok....!!!
Hát ezek szerint a "jót" is meg lehet unni. Igen a nőknek férfi kell, nem a mi általunk gondolt sztereotipiáknak kell megfelelnünk.
Meg nyugodhatsz hogy nem csak arról volt szó! Mindent megkapott tőlem úgy a szexben mint a szórakozásban. Napi szinten többször kielégítettem hoztam vittem wellnesbe ahova csak akarta oda mentünk. Nem tudom mi volt a baja velem. Azt írta gyerekes vagyok 37 évesen mert nekem a buli a szórakozás és a szex a lényeg ő meg nem érzi így biztonságba magát.
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2019. 08. 28. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 20:48

Ez elég érdekes hogy a csaj pasijáról és az ő szexuális életükről beszélgettetek
Valamit csak nem tudhattál te sem olyan jól ha mégis vissza ment az exéhez.

Igen én is így látom. A nők nem merik bevallani ha valami nem kerek. Inkább jobb kifogásokat keresni. Én már nem is próbálkozok mert meguntam a sok vissza utasítást mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 06:27

Hát kisértetiesen emlékeztet a mi esetünkre. Nem gondoltam hogy egy öszinte kapcsolat idáig sülyed. Miért kellenek a kifogások... egyszerübb lenne lemondani.
Hát kisértetiesen emlékeztet a mi esetünkre. Nem gondoltam hogy egy öszinte kapcsolat idáig sülyed. Miért kellenek a kifogások... egyszerübb lenne lemondani.
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2019. 08. 28. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 20:47

Akkor egy cipőben járunk. Ha nem a pajzsmirigy akkor van mindig valami gondja baja amiért nem akarja. Fáj a feje estére mindig de napközben is talál kifogást ha éppen akarnék valamit is kezdeni vele.
Ez elég érdekes hogy a csaj pasijáról és az ő szexuális életükről beszélgettetek
Valamit csak nem tudhattál te sem olyan jól ha mégis vissza ment az exéhez.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 15:25

Sziasztok!
Én ennek köszönhetem a volt csajom. A pasija teljesen elhanyagolta és csak egy féle pózban tudta megdugni de volt ahogy mesélte el sem tudott élvezni de ő is 10-ből 8szor nem élt át orgazmust. Amikor megismertem nem is értettem a pasit mikor egy olyan tüzes és vad nőt ismertem meg benne. Volt olyan éjszakánk hogy 5 alkalommal is kielégítettem
. Imádta a szex minden formáját.
Én ennek köszönhetem a volt csajom. A pasija teljesen elhanyagolta és csak egy féle pózban tudta megdugni de volt ahogy mesélte el sem tudott élvezni de ő is 10-ből 8szor nem élt át orgazmust. Amikor megismertem nem is értettem a pasit mikor egy olyan tüzes és vad nőt ismertem meg benne. Volt olyan éjszakánk hogy 5 alkalommal is kielégítettem

Akkor egy cipőben járunk. Ha nem a pajzsmirigy akkor van mindig valami gondja baja amiért nem akarja. Fáj a feje estére mindig de napközben is talál kifogást ha éppen akarnék valamit is kezdeni vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 22:07

Nálunk is van pajzsmirigy probléma de volt korábban is mégis volt minden. Nekem emi eddig lejött, hogy a folyamatos megoldandó problémák, a gyerek, és a rutin szerű hátköznapok gyilkolják a szexuális életünket. Sok kis apróság pla ami nekem fel sem tűnt hogy nem ölekezünk annyit, Vagy nem lopunk egymástól csókot. Rikán vagyunk kettesben.
Ami a kapcsolatunk hajnalál jellemző volt abból nem tartottunk meg szinte semmit. De még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk
Ami a kapcsolatunk hajnalál jellemző volt abból nem tartottunk meg szinte semmit. De még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk
Benne van sokminden a pakliban.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 08. 28. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 14:22

Értem hogy nem volt csajokról van szó! Én csak azért írtam hogy ha elhidegült tőled akkor tudd hogy erre számíthatsz. De jo is lehet belőle mert nálunk vissza ment az exéhez 2 hónap után.
Értem hogy nem volt csajokról van szó! Én csak azért írtam hogy ha elhidegült tőled akkor tudd hogy erre számíthatsz. De jo is lehet belőle mert nálunk vissza ment az exéhez 2 hónap után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 22:00

De mi nem volt csajokról beszéltünk. Több éves kapcsolatról, házasságról van szó. Nem olyan technikáról beszélünk. Valszeg a volt csajod ugyanabba volt nőként mint mi
Most mondtad el, hogy annyira eltávolodtatok mint két idegen/ egymás mellett élő barát. Kérjetek segítséget egy harmadik féltől és a legfontosabb, hogy mindketten akarjátok. Így talán működhet, egyébként vegetál és lassan unalmasan elszárad. Ekkor előzhet a belső íven bmwpower, akiről Te sem érted hogyan került oda ahová került.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 22:07

Nálunk is van pajzsmirigy probléma de volt korábban is mégis volt minden. Nekem emi eddig lejött, hogy a folyamatos megoldandó problémák, a gyerek, és a rutin szerű hátköznapok gyilkolják a szexuális életünket. Sok kis apróság pla ami nekem fel sem tűnt hogy nem ölekezünk annyit, Vagy nem lopunk egymástól csókot. Rikán vagyunk kettesben.
Szerintem olvasd újra elölről. Ha nincs változás vedd úgy, hogy nem szóltam.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Ami a kapcsolatunk hajnalál jellemző volt abból nem tartottunk meg szinte semmit. De még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk (Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 15:11
Ami a kapcsolatunk hajnalál jellemző volt abból nem tartottunk meg szinte semmit. De még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk (Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali! Nálunk is hasonló a helyzet sajnos. Régen akár mikor és bár hol képesek voltunk szeretkezni. Mára ez úgy megváltozott a részéről hogy heti egy max kettő amit együtt vagyunk. Beszélgettünk de mindig a pajzsmirigy betegségére fogja hogy az agya kívánja a szexet de a teste nem. Egyszer ha kielégül utána már képtelen újabb aktusra. Ennyit fiatal koromban nem masztiztam int az elmúlt 3 éveben. Már nagyon kezdem unni a kifogásokat és lehet lassan lépek is mert ez nem normális dolog már számomra.
De mi nem volt csajokról beszéltünk. Több éves kapcsolatról, házasságról van szó. Nem olyan technikáról beszélünk. Valszeg a volt csajod ugyanabba volt nőként mint mi

Sziasztok!