De szívesen beszállnék hozzátok, de az asszonyt nem tom rászedni ilyenre.
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Szerintem ha szextárskereső honlapra képpel együtt jelentkeztek ahol a párod alakja is látszik (természetesen arc nélkül)akkor csak olyanok fognak jelentkezni akik a testeseb popsit kedvelik, és innentöl nincs csalódás. Mi párokból el vagyunk látva, mi már csak szóló lányt keresünk.
A kérés az említett ok miatt csak költői volt, és vágyálom.
A vágyálomról annyit 3 évvel ezelött meghalt egy jó barátom 2 évvel volt nálam idősebb és nem sok minden sikerült neki az életben, én akkor igen csak elgondolkodtam a párommal együtt és úgy döntöttünk semmilyen örömöt nem fogunk magunktól megvonni. Felállítottuk a magunk erkölcsi határait és azon belül bármit szabad, ha mindegyikünknek jó, és nem érdekelnek az évszázados erkölcsi korlátok és beidegződések.
Még nem bántuk meg, olyan dolgokat élünk meg amikről a legtöbben csak álmodoznak.
De ehez látnunk kellett milyen rövid is tud lenni az élet.
Még nem bántuk meg, olyan dolgokat élünk meg amikről a legtöbben csak álmodoznak.
De ehez látnunk kellett milyen rövid is tud lenni az élet.
csak ha bevagyok gerjedve élvezhet a számba és csak az ő örömére nem finom de megszokhato
Ezt nevezem odaadó lánynak. Kifejezetten az esetem...
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 08:43

csak ha bevagyok gerjedve élvezhet a számba és csak az ő örömére nem finom de megszokhato
Te pedig szívesen lennél,odaadó ondóadó
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 06. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A párom nem szereti az ízét, de a szájába engedi mert tudja hogy imádom, majd arcmosás, öblítés, és összebújás.
Szerintem ez mindenképp pszichológiai jellegű dolog.Van aki imádja sertés agyvelőt sütve hagymával,én viszont elhányom magam ha ránézek.Ugyanis mikor ilyet látok akkor végigfut az agyamon hogy az a dolog milyen célra szolgált előtte,pedig lehet hogy finom

teljesen igazad van én is igy vagyok vele ha már jön akkor jöjjön különben csak olyan mintha kiverném neki
Azért a "nőknek is van spermája" egy kicsit erős kijelentés volt... de én is úgy vok vele, h miért ne nyelném le... Ha már szopás, akkor az az igazi, ha a nő szájában köt ki az anyag, kiköpni meg kábé 600x olyan macerás, mint lenyelni. Az íze pedig nagyban függ attól, h a pasi mit eszik (zsíros, fűszeres kajákat vagy inkább "egészséges" dolgokat?)... azt is olvastam valahol, h ha vki sok ananászt eszik, édes lesz a spermája... Szal... én lenyelem és kész

én annyira imádom az ízét...
) minden alkalommal amikor nem a puncimba vagy a popsimba spriccel a párom, akkor az egészet lenyelem.imdádom gyümölcsre,pudingba verve megenni... szóval ez a kedvenc finomságom és állandóan akarom
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 01:48

Törölt felhasználó (39340)

Azért a "nőknek is van spermája" egy kicsit erős kijelentés volt... de én is úgy vok vele, h miért ne nyelném le... Ha már szopás, akkor az az igazi, ha a nő szájában köt ki az anyag, kiköpni meg kábé 600x olyan macerás, mint lenyelni. Az íze pedig nagyban függ attól, h a pasi mit eszik (zsíros, fűszeres kajákat vagy inkább "egészséges" dolgokat?)... azt is olvastam valahol, h ha vki sok ananászt eszik, édes lesz a spermája... Szal... én lenyelem és kész

Na ez az a hsz, amit nem hiszek el. (Hacsak nem látom)
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 06:43

én annyira imádom az ízét...
) minden alkalommal amikor nem a puncimba vagy a popsimba spriccel a párom, akkor az egészet lenyelem.imdádom gyümölcsre,pudingba verve megenni... szóval ez a kedvenc finomságom és állandóan akarom
))

az én páromnak spriccel a puncija mind lenyelem édes utána meg sportszintre vágom a száját
mekkora ordas kurvák vannak itt páran... vagy csak a szátok nagy?!
Sziasztok!
Nálunk is felemás a helyzet. Alapvetően szájba nem, de néha mégis összejön a dolog...
Persze ilyenkor sem jöhet szóba a sperma lenyelése. A kedvesem szerint néha Neki is "engedni/lazítania" kell az elvein, cserébe a sok punci nyalásért...
Nálunk is felemás a helyzet. Alapvetően szájba nem, de néha mégis összejön a dolog...

Ezt valahogy nem értem, de szeretném
(Ez egy válasz vargatomi üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 08:58

az én páromnak spriccel a puncija mind lenyelem édes utána meg sportszintre vágom a száját
Hát, ha ezt rám is értetted, akkor csak sajnálni tudlak, h eddigi életedben csak prűd lányokkal találkoztál, vagy te magad is olyan prűd vagy, hogy a sperma lenyeléséért máris mindenki ordas kurva a szemedben... Mi csak leírjuk a véleményünket, bocsi, ha ezt már nem bírja a "pészmékered"...
(Ez egy válasz puncitnyalok üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:56

hinnye a teremburáját
most vettem észre csak demetra válaszából a hszedet...valahogy átsiklottam rajta...
nagy szerencséd van, hogy ekkora nagy ordas kurvák vagyunk, különben olvshatnád a sok fasz írásait itt a gg-n...szóval vegyél vissza barátom
(Ez egy válasz puncitnyalok üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:56

nagy szerencséd van, hogy ekkora nagy ordas kurvák vagyunk, különben olvshatnád a sok fasz írásait itt a gg-n...szóval vegyél vissza barátom

Vissza a sperma lenyelésének témájához. Tegnap (hú, vagy már tegnapelőtt?) éjjel meg vitattuk a pasimmal ezt az ondó témát, h milyen az íze, és h rossz-e nekem, ha lenyelem a spermáját.... Ma (vagy tegnap?) már úgy köszönt el, h majd iszik egy kis ananászlevet.
De a lényeg a lényeg: én szeretném hallani azoknak a nőknek (vagy pasiknak... amilyen világban élünk
) a véleményét is, akik nem nyelik le. Van itt olyan?