Még régen az NDK-ban jártam suliba és volt egy bolgár csaj aki az illető nemzetisége alapján határozta meg az izeket. Azt mondta olyan, mint az áfonyalekvár. Azóta is mosolygok ha valamelyik étlapon áfonyalekvárt olvasok.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 03. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 19:25
Sokan allitjak hogy etrendvaltozassal az ize is valtozik, de azert ez mar olyan agymosott, szoke cicamicaknak valo technika. Egyen a parom azt es annyit amit akar. Nehogy mar emiatt iktassunk be uj korlatozasokat. Egyebkent is nem a szagaval vagy izevel van a nagy gond, hanem sziplan gusztustalannak tartom hogy meleg, feher es nyalkas. Es ha a testemen landol, akkor ragad is.
Inkabb kitalalok valami egyebet amivel jo lehet neki...
Inkabb kitalalok valami egyebet amivel jo lehet neki...
Sokan allitjak hogy etrendvaltozassal az ize is valtozik, de azert ez mar olyan agymosott, szoke cicamicaknak valo technika. Egyen a parom azt es annyit amit akar. Nehogy mar emiatt iktassunk be uj korlatozasokat. Egyebkent is nem a szagaval vagy izevel van a nagy gond, hanem sziplan gusztustalannak tartom hogy meleg, feher es nyalkas. Es ha a testemen landol, akkor ragad is.
Inkabb kitalalok valami egyebet amivel jo lehet neki... (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 03. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 19:16
Inkabb kitalalok valami egyebet amivel jo lehet neki... (Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 03. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom szereti, és nekem nagyon tetszik! ;-) Állítólag, ha figyelsz az étrendjére, akkor változhat az íze.... komoly... most olvastam! :)
A párom szereti, és nekem nagyon tetszik! ;-) Állítólag, ha figyelsz az étrendjére, akkor változhat az íze.... komoly... most olvastam! :)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 22:23
A kerdesre valaszolva, szemely szerint azert nem nyelem le soha, mert egyszer leszaladt es csipte a torkomat, raadasul az allagat nezve nem valami gusztusos a szagat mar nem is emlitve. Persze nem valami tul kellemetlen, de megiscsak testnedvnek tekintem es eleve mar csak ezert se szeretnem ha lemenne. Csak sajnalom hogy a paromat nem tudom igy nagyon boldogga tenni.
,na ennek örülök hogy vissza jeleztél a multkori joreggeltes mosolyod is nagyon tudtam dijjjazni
jöhetnek mégilyen képek :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 01. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A kerdesre valaszolva, szemely szerint azert nem nyelem le soha, mert egyszer leszaladt es csipte a torkomat, raadasul az allagat nezve nem valami gusztusos a szagat mar nem is emlitve. Persze nem valami tul kellemetlen, de megiscsak testnedvnek tekintem es eleve mar csak ezert se szeretnem ha lemenne. Csak sajnalom hogy a paromat nem tudom igy nagyon boldogga tenni.
Vipera ez részben igaz,de én mégis manilóka véleményét osztom.Gondolj csak kicsit bele,ha utána csókolózol a csajjal az olyan mintha közvetetten saját magad szoptad volna le. :D
Sajnos eddig még csak egyszer történt velem meg ez a dolog. Az is egy érzelemmentes estén. Lehet, hogy az asszonypajtit lesmárolnám utána, de ő nem csinálja végig a témát. És puncinyalás után én sem kényszerítem, hogy fogadjon el tőlem egy nyelvest. Valószínű egy kicsit konzerv vagyok?
Nagyon izgalmas dolog. Egyszer szeretném is kipróbálni, de utána biztos nem engedném a nőnek, hogy megcsókoljon. Brrr
(Ez egy válasz player üzenetére (2006. 10. 31. kedd 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
gyönyörü kellllemes mindkettö ha valosis lenne a fekete hajura tipelnék hogy te vagy :)) :))
gyönyörü kellllemes mindkettö ha valosis lenne a fekete hajura tipelnék hogy te vagy :)) :))
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak nekem is ilyen partnerem lenne
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 10. 26. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 26. kedd 19:27
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 10. 26. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
J és szeretem végig csinálni ......mert szeretem a barátomat....és nekem az is egy gyönyör mikor neki jó....azaz mikor élvez....pl: a számba!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bocsánat, elkevertem a fotókat...Sorry... :((((

Csak előrehozom, mert sokan nem látják, hogy van ez a topik! :)
Barbibébi! Tartsd meg a jó szokásodat, de azért ne feledd, mielőtt lenyeled, azzal még sok huncut dolgot el lehet követni.
Én még mindig csak itt tartok
Akkor nyeld le nekem!!!!
Én mindig lenyelem...
Szopjon má' le valaki bazze!
anita nem fehérvárcsurgón laksz véletlenül???
lehet ismerlek...D:
bár én nem ott lakom!!
te?
lehet ismerlek...D:
bár én nem ott lakom!!
te?
Szerintem bevállalhatnák a lányok simán, ha aegy punci a szádba élvez az sem mindig olyan mint amit vársz

Clark Licker

maccabi33