az én nejem sokáig elzárkozott ettöl!egy elég hosszura nyujt beszélgetés során egy fiu "barátjával" atbeszélte az egyik chat szobában ezt és megértette azt hogy igy elég nagy örömöt okozhat a párjának!a turpisság hogy ez a barát egy teljesen más néven is én voltam!sosem derült ki de határozottan javitott a szexuális életükön!
Sok nő az első kellemetlen élményei miatt nem nyeli le, de nem is ez a legfontosabb szerintem. Amúgy természetesen engem is baromira izgat ha arcra és szájba leet élvezni. Ez minden nőnél mást jelent és nem feltétlen akar Ő kevesebbet adni Neked ha nem nyeli le...
Egyik barátnőm azt mondta hogy miért ne? A másik meg teljesen elzárkózott...szerintem köze van ahhoz hogy ki mennyire szeretné kielégíteni a másikat. Csatalkozva egy korábbi hozzászóláshoz, nem kötelező hanem ajándék :)
na de most tényleg! hát nem az a cél, hogy a másiknak örömet okozzunk, hogy teljesítsük vágyait?
nem kell azt kóstolgatni...mellesleg nem olyan vészes az íze...a szex egyszerűen olyan csodálatos érzéseket hoz ki az emberből...az, hogy nem a legjobb gasztrónomiai értékkel bír ez a nedv, teljesen eltörpül azok mellett...
nem kell azt kóstolgatni...mellesleg nem olyan vészes az íze...a szex egyszerűen olyan csodálatos érzéseket hoz ki az emberből...az, hogy nem a legjobb gasztrónomiai értékkel bír ez a nedv, teljesen eltörpül azok mellett...
Azért vagyunk pasik, mert mi puncit kóstolunk.
Néha az is túl sós, csípős, meg ilyenek, de panaszt nem hallott még tőlem egy lány sem.
Mondjuk a legtöbb esetben édes a punci, szóval nincs is mire panaszkodni.

Néha az is túl sós, csípős, meg ilyenek, de panaszt nem hallott még tőlem egy lány sem.
Mondjuk a legtöbb esetben édes a punci, szóval nincs is mire panaszkodni.
Kedves bejnamin! Ne így gyűjtsd a G.Pontokat!
Nagyon érdekes felfedezést tettél egyébként, már bő 700 hozzászólással ezt beszéltük, hogy nem mindenki nyeli le...
Nagyon érdekes felfedezést tettél egyébként, már bő 700 hozzászólással ezt beszéltük, hogy nem mindenki nyeli le...
Azt csinál vele, amit akar nem? Ajándékba adod neki, az már az övé!

Hát nem, tudom én még nem nyelettem le senkivel...nem is fogom sztem, még én is kiakadnék ha ezt a csajom kérné tőlem.
Van aki szereti, van aki nem, a lényeg, hogy mindkettőtöknek jó legyen. (És más népi bölcsességek.)
Az exem sose nyelte. Még csak a szájába se engedte. Viszont a mostaninál nincs ilyen gond. :-D
Ő úgy mondta, hogy forró, meg csípős, úgyhogy kicsit nyel, de a többit kiköpi.
Ő úgy mondta, hogy forró, meg csípős, úgyhogy kicsit nyel, de a többit kiköpi.
Hello!
Lehet, hogy igazad van! Lelke rajta! Az a lényeg, hogy van akivel kielégítjük egymást! Na csá! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 09:22
Lehet, hogy igazad van! Lelke rajta! Az a lényeg, hogy van akivel kielégítjük egymást! Na csá! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

a barátnő az barátő afeleség az feleség majd ha egyszer megengedi meglátod óriási a külömbség egyébbként lehet a barátjának ő is megengedi bocsika

neeeeeem! mielőtt rávettem is az volt. azóta csak javul a helyzet. Sakk matt neki....
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 12:49

az én barátnőmé is az volt..volt mert már nincs csaom:D mellesleg lehet a sok bukake miatt pattanásos a csajod:)
az én barátnőmé is az volt..volt mert már nincs csaom:D mellesleg lehet a sok bukake miatt pattanásos a csajod:)
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 12:47

No azért én sem vagyok ennyire perverz! A barátnőmek nagyon pattanásos az arca :-((((
Én tapasztalatom: kb másfél napig gyűlik, aztán stagnál. Azt kell próbálni, hogy többet csalj ki magadból. az imént leírtam hogyan. szerintem.
(Ez egy válasz berrys1 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 12:47

Hi!
Kérdésem nem teljesen kapcsolódik a témához de szó esett itt mennyiségröl.Kinek mi tapasztalata h lehet növelni?
Kérdésem nem teljesen kapcsolódik a témához de szó esett itt mennyiségröl.Kinek mi tapasztalata h lehet növelni?
No azért én sem vagyok ennyire perverz! A barátnőmek nagyon pattanásos az arca :-((((
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi!
hát persze:D:D:D ne menjen már kárba:-D
Szerintem puszta törődésből élvezel mindíg a szájába...Fehérje utánpótlásró gondoskodsz!
UGYE? :-))) (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
UGYE? :-))) (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
:D:D:D:D:D:D az tény:-D de én maradok az ujrafelhasználásnál:D:D:D
Értelek. De legyen akármennyi, szerintem az arcán akkor is jól mutat...EHEHEHEHE!!!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 12:32

próbálkoztam ilyenekkel:-) én a tövénél fogom marokra és úgy:D spriccelek csak hát nem két decit. azt meg nem pazarlom arcra ha már arról van szó :D